Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenveterinaire laserapparatuur

Veterinair de Lasermateriaal van de Dimeddiode voor de Coagulatie van de Insnijdingsuitsnijding van Zacht Weefsel

Van goede kwaliteit de therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Veterinair de Lasermateriaal van de Dimeddiode voor de Coagulatie van de Insnijdingsuitsnijding van Zacht Weefsel

China Veterinair de Lasermateriaal van de Dimeddiode voor de Coagulatie van de Insnijdingsuitsnijding van Zacht Weefsel leverancier

Grote Afbeelding :  Veterinair de Lasermateriaal van de Dimeddiode voor de Coagulatie van de Insnijdingsuitsnijding van Zacht Weefsel

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Certificering: CE0086
Modelnummer: BERYLAS F+

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: schokbestendig en Water - bewijsgeval met vervoerdozen
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
golflengte: BERYLAS 810/910/980nm Piekmacht:: 15w / 20w/30w
Verrichtingswijze:: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Impulsduur:: 10us-3s
Herhalingstarief:: 0.2Hz- 50KHz Proefstraal:: Rode Diodelaser van 650nm, Power<5mW
Controlewijze:: waar kleurentouch screen Gewicht:: 2.1kg
Hoog licht:

veterinaire laserchirurgie

,

veterinaire lasertherapie

 

Dimed biedt de diodelasers voor insnijding, uitsnijding, verdamping, ablatie, en coagulatie van zacht weefsel in diverse diergeneeskundige praktijktypes aan

Aangezien de groeiende aantallen veterinaire werkers uit de gezondheidszorg beginnen de vele manieren te waarderen waarin een laser aan hun patiënten kan ten goede komen en hun heeft de praktijk, Dimed een familie van de fijne chirurgische systemen ontworpen van de Diodelaser die de wetenschap van de overzichtslaser met de recentste vooruitgang in digitale technologie combineren.

De Dimed-laser verstrekt onvergelijkelijke precisie en controle (het kan één enkele laag cellen verwijderen, indien gewenst), en toch biedt genoeg bevoegdheid aan om grote dierlijke chirurgie uit te voeren. Een veterinair de lasersysteem van Dimed kan helpen het werkingsgebied van de diergeneeskundige praktijk uitbreiden – de unieke hemostatische eigenschappen van de laserstraal en de capaciteit om eerder ontoegankelijke plaatsen te behandelen staan de werker uit de gezondheidszorg toe om procedures uit te voeren dat hij of zij geen praktische gebruikende conventionele scalpelmethode kan overwogen hebben.

 

Het vele gebruik van de veterinaire lasers van Dimed:

Het Dimed-systeem van de Diodelaser wordt gebruikt voor insnijding, uitsnijding, verdamping, ablatie, en coagulatie van zacht weefsel in diverse diergeneeskundige praktijktypes, zoals algemene kleine dierlijke praktijk, evenals specialiteit en verwijzingspraktijken (de dermatologie, ENT, oftalmologie en andere specialiteiten). Onder kleine dierlijke dierenartsen, worden de zacht-weefsellasers gebruikt voor talrijke procedures van neuters en castreert aan oog en tandtoepassingen en het behandelen van „hotspots“. Dimed heeft ook toepassing in ano-uro-genitale procedures, orthopedie, oncologie, verkiezingsprocedures (zoals castreert, neuters, dewclaw verwijdering, enz.) en talrijke diverse zacht-weefseltoepassingen (d.w.z. abcesdrainage, biopsieën, letselsverwijdering, likgranuloma, thyreodectomie, en veel meer).

Een snel uitbreidend gebruik van de diodetechnologie is in verwijdering van onooglijke wratten en cysten. Vele huisdiereneigenaars aarzelden eerder om hun huisdieren aan het trauma van chirurgie, zelfs voor deze minder belangrijke procedures te onderwerpen. Nu kunnen zij snel en gemakkelijk, met zeer weinig pijn worden uitgevoerd.

Veterinair de Lasermateriaal van de Dimeddiode voor de Coagulatie van de Insnijdingsuitsnijding van Zacht Weefsel

Om samen te vatten, omvatten de klinische voordelen van Dimed-laserchirurgie het volgende:

  • De verminderde pijn en het zwellen bevorderen een snellere terugwinning.
  • Minder het aftappen vereenvoudigt chirurgie, verkort het en kan de behoefte aan en de duur van anesthesie verminderen.
  • De onmiddellijke sterilisatie van de wond vermindert risico van besmetting.
  • Geminimaliseerd algemeen trauma voor de patiënt.

Hoe de Dimed-laser wegneemt en zacht weefsel coaguleert:

De werker uit de gezondheidszorg kan het effect van de veterinaire laser op weefsel aanpassen door de afstand tussen het handpieceuiteinde en het weefsel eenvoudig te veranderen. Het uiteinde raakt mechanisch niet het weefsel. Wanneer het uiteinde net boven de oppervlakte van het weefsel wordt gehouden, is de laser klaar voor het incisionalwerk; het kleine bloedvat, de haarvaten en het zenuweinde worden verzegeld als laserstraalopbrengst langs het doel. Het trekken van het uiteinde lichtjes verder van de oppervlakte staat voor ablatie/verdamping van grotere weefselvolumes toe. Het bewegen van het uiteinde laat zelfs verder weg de coagulatie van groter bloedvat toe.

Een intens hete, precies geconcentreerde laserstraal laat verdampen onmiddellijk het weefsel terwijl het verzegelen van haarvaten, klein bloedvat, lymphatics, en zenuweinde, met uitstekende klinische resultaten.

De meest geavanceerde technologie

Het Dimed-team heeft vele jaren van ervaring die en de chirurgische lasers van de de bouwdiode en een reputatie voor voortreffelijkheid ontwerpen. Personeel en adviseurs van Dimed waren instrumentaal in de verwezenlijking van de meest wijdverspreide diode chirurgische laser. Het Dimed-team heeft deze technische deskundigheid gebruikt om zijn de lasersystemen van Berylas te bedenken en te vervaardigen, van Harlas, van CHERYLAS en Peralas-. Het resultaat was een efficiënte, krachtige, nauwkeurige, en algemene uitstekende chirurgische laser.

Veterinair de Lasermateriaal van de Dimeddiode voor de Coagulatie van de Insnijdingsuitsnijding van Zacht Weefsel

Zeer belangrijke Eigenschappen van de Diodelasers

Wat maakt tot Dimed veterinaire lasers opmerkelijke chirurgische hulpmiddelen? Kortom, Dimed biedt de volgende essentiële kenmerken aan:

  • Tot de ononderbroken golf (CW) van 60watts
  • Brede selectie van handpieces en uiteinden
  • Regelbare tipless handpiece
  • Touch screencontrolebord
  • Ingebouwd systeem met geleidelijke beschrijving van klinische behandelingen
  • Gemakkelijk draagbaar

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)