Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaserlipolysis machine

De vette Machine van Lipo van de Verwijderingslaser voor Laserlipolysis en Huid het Aanhalen

De vette Machine van Lipo van de Verwijderingslaser voor Laserlipolysis en Huid het Aanhalen

Fat Removal Laser Lipo Machine For Laser Lipolysis And Skin Tightening

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: berylas 980nm van peralas1064nm cherylas 1210nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: laserlipolysis en het sking aanhalen model: berylas 980nm van peralas1064nm cherylas 1210nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Garantie: twee jaar
Hoog licht:

LiPo Laser inwikkeling Machine

,

het lichaamsvermageringsdieet van de lipolaser

 

De Dimedaanbiedingen approvaled Lasers voor Laserlipolysis en Huid het Aanhalen

Laserlipolysis is nu een algemeen gebruikte en toegelaten modaliteit voor verwijdering van ongewenst vettig weefsel. Sinds zijn goedkeuring van Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) in Oktober 2006, zijn de studies vroege klinische observaties blijven bevestigen van verminderde adipositas, kortere terugwinningstijden, en het betere huid aanhalen. Door de laatste vijf jaar, hebben wij ontdekt dat laserlipolysis vettig weefsel vloeibaar maakt, klein bloedvat coaguleert, collagenesis met het remodelleren, veroorzaakt en weefsel het aanhalen bevordert.

Ondanks deze bevindingen, hebben sommige werkers uit de gezondheidszorg geaarzeld om laserlipolysis goed te keuren aanhalend langere proceduretijden, verhoogd risico van bijwerkingen, en gebrek aan bewijsmateriaal ondersteunende superioriteit over traditionele liposuction. Anderzijds, chirurgen reeds kunnen de vertrouwd met lasertechnologie laserlipolysis als adjunctive hulpmiddel meer enthousiast omhelzen om de groeiende vraag naar minimaal invasieve technologieën tevreden te stellen die lichaam het beeldhouwen en huid het aanhalen verbeteren zonder littekens te bederven.

 

vele experimentele en histologische publicaties hebben gerapporteerd dat de externe toepassing van laserenergieën, met inbegrip van de golflengten van 1064nm en 1320nm-, en de aantallen van de de verhogingsfibroblast van radiofrequentieapparaten, nieuw collageen, bevorderen en weefsel het aanhalen en elasticiteit vergroten. De lage lasertherapie en cryolipolysis zijn extra nieuwere modaliteiten die lipolysis en collagenesis uiterlijk beweren. Tot de verdere optimalisering van deze apparaten voorkomt, en de penetratie en de absorptie door de huid efficiënt worden bereikt, kan de interne toepassing van laserenergie de meest efficiënte methode zijn om vettig weefsel te verminderen en huid het aanhalen te verbeteren.

 

 

Achtergrond: De vooruitgang van Laserlipolysis

In 1992, was Apfelberg de eerste om de directe actie van laser in vet weefsel-laser lipolysis te beschrijven. In 1994, leidden Apfelberg et al. de eerste multicenter proef bestuderend laser-bijgewoonde liposuction. Een neodymium-gesmeerde granaat van het yttriumaluminium (Nd: YAG) de laser met 40W, 0,2 die tweede impulsduur, 600μm vezel werd in 4 of 6mm cannula wordt opgenomen gebruikt. Deze vezel werd ingepakt binnen cannula en was niet in direct contact met het vettige weefsel. De studie impliceerde verminderd ecchymoses, pijn, en oedeem en minder inspanning voor de chirurg. Nochtans, werd het voordeel van laserlipolysis niet beduidend aangetoond, was het goedgekeurd geen FDA, en het sponsorende bedrijf (Heraeus Lasersonics) verliet de technologie.

Tussen 2000 en 2003 Blugerman, introduceerden Schavelzon, en Goldman het concept gepulseerd 1064nm-Nd: YAG-systeem voor laserlipolysis. Hun werk richtte de huidige principes en de technieken achter laserlipolysis op. Deze groep was de eerste om het effect aan te tonen van de laserenergie op vet evenals omringende dermis, vasculature, apocrine, en eccrineklieren.

In 2003, steunde Badin deze bevindingen in een getitelde studie, „Laserlipolysis: Flaccidity onder Controle.“ De auteur toonde de histologische veranderingen na thermische schade door de laser aan. De adipocytemembranen werden onderbroken, was het bloedvat gecoaguleerd, en het nieuwe collageen werd gereorganiseerd. Deze histologische veranderingen werden gevoeld met de klinisch waargenomen daling van lokale adipositas, ecchymoses, en bloedverlies correleren evenals verbeterden huid het aanhalen. Badin besloot dat laser-bijgewoonde lipolysis minder traumatische toe te schrijven aan kleinere cannula grootte evenals de unieke weefselreactie van Nd was: YAG-systeem, dat huidintrekken verbeterde.

Een verdere studie door Goldman behandelde 1.734 patiënten, met inbegrip van 313 mannen en 1.421 vrouwen tussen de leeftijden van 15 en 78. Deze groep documenteerde minder bloedverlies en ecchymoses, ook beter geduldig comfort postoperatief, en betere doeltreffendheid voor het verminderen van vet op dichtere gebieden zoals in het geval van gynecomastia.

Een studie van 2006 door Kim en Geronemus gebruikte magnetic resonance imaging (MRI) om het volume van vette vermindering na laserlipolysis te evalueren. Naast de vermindering van het 17 percenten vette die volume door MRI wordt gedocumenteerd, namen nota de patiënten van een 37 percentenverbetering van slechts drie maanden, snelle terugwinningstijden, en goed huidintrekken.

Nadat FDA het eerste laserlipolysis apparaat goedkeurde, een 6W-Nd: YAG-laser (door Deka wordt en door Cynosure, Westford, Massachusetts wordt verdeeld vervaardigd die), een snelle toevloed van extra apparaten en golflengten gingen de markt die in. De agressieve marketing door deze bedrijven en word-of-mouth publiciteit van tevreden patiënten hebben rente in laserlipolysis procedures een hoogtepunt bereikt. Deze systemen wendden een verscheidenheid van golflengten in een inspanning aan om het meest efficiënt voor lipolysis aan te wijzen en het aanhalen te villen. In 2007, detailleerden Mordon et al. een wiskundig model van laserlipolysis dat een 980nm-diodeapparaat met een 1064nm-Nd evalueerde: YAG-apparaat. Deze studie suggereerde dat de hitte, eerder dan een bepaalde golflengte, tot lipolysis en huid het aanhalen leidde. Zij halen een interne temperatuurwaaier van 48 aan 50°C aan voldoende om huid het aanhalen te veroorzaken.

 

Voorgestelde Mechanismen van Actie voor Laserlipolysis en Huid het Aanhalen

Goldman stelde voor dat twee eigenschappen in het bepalen van de doeltreffendheid van laserlipolysis moeten worden overwogen gegeven een bepaalde geleverde apparatengolflengte en een energie. De verschillende golflengten zijn geselecteerd voor laserlipolysis in een poging om vet, collageen (water), en bloedvat specifiek te richten. Volgens de theorie van selectieve photothermolysis, deze zullen chromophores bij voorkeur laserenergie op basis van hun absorptiecoëfficiënten bij specifieke golflengten absorberen. Diverse golflengten, met inbegrip van 924, 968, 980, 1064, 1319, 1320, 1344, en 1440nm, zijn geëvalueerd voor interactie binnen het onderhuidse compartiment.

Sommige auteurs hebben voorgesteld dat bepaalde golflengten tot superieure lipolysis leiden. Gedocumenteerde Parlette en Kaminer dat de 924nm-golflengte de hoogste selectiviteit voor het vette smelten heeft, maar kunnen niet voor huid zo efficiënt zijn aanhalend zoals andere modaliteiten tenzij gecombineerd met een andere golflengte. Zij gaan door te verklaren verder dat de 1064nm-golflengte goede weefselpenetratie, maar vrij met laag vetgehalte absorptie heeft. De lagere vette absorptie van de 1064nm-golflengte kan door zijn superieur hitte distributie en daarom huid-aanhalend effect worden aangemaakt. Tot slot toont de 1320nm-golflengte grotere vette absorptie met minder weefselpenetratie aan en verspreidt zich en bijgevolg kan veiliger zijn voor behandeling rond breekbaardere gebieden, zoals de hals, de binnendijen, en de wapens. Deze eisen worden niet goed gesteund in de literatuur; nochtans, zijn zij geïdentificeerd zoals enkelen van de huidige theorieën.

De foto-akoestische, photomechanical, en fotothermische gevolgen zijn extra theoretiseerden mechanismen van actie in laserlipolysis. Nochtans, in de ervaring van deze auteur met verscheidene klinische proeven en histologische onderzoeken, is de hitte de primaire stimulans voor lipolytic en huid-aanhalende gevolgen. Tijdens een proefonderzoek van 2008 betreffende veiligheid en doeltreffendheid van een gecombineerd 1064nm/1320nm-apparaat, beoordeelden McBean en Katz temperatuurveranderingen binnen een bepaald behandelingsgebied. Interne die temperaturen door verscheidene graden Celsius worden gevarieerd wanneer vergeleken bij externe temperatuur zoals die door infrarode thermometer wordt gemeten. Volgens de extra thermoregulatory studies van Mordon de wiskundige analyse en, moeten een interne temperatuur tussen 48 en 50°C voor collageendenaturatie en het verdere huid aanhalen worden bereikt. De externe temperaturen tussen 38 en 41°C werden geïdentificeerd veilig en doeltreffend. De histologische dia's van huidbiopsieën toonden nieuwe collageenfibrillen aan, myofibroblasts, en lipolyzed vette cellen.

Deze auteur gaat met Goldman akkoord wanneer hij rapporteert dat de meeste een hypothese opgestelde acties (foto-akoestische, photomechanical, of fotothermische gevolgen) of secundair aan, zijn of, het idee langs vervangen die dat de hitte op weefsel wordt geproduceerd de primaire wijze van actie in laserlipolysis is. Khoury et al. stelden voor dat de foto-akoestische ablatie aan thermische schade leent, hoewel de foto-akoestische schade moeilijk is histologisch te evalueren. Aldus, is het goedgekeurde mechanisme van actie voor laserlipolysis een zuiver thermisch effect.

 

Dimed biedt verschillende lasers voor uw selectie aan.

 

De vette Machine van Lipo van de Verwijderingslaser voor Laserlipolysis en Huid het Aanhalen

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten