Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTandlasermachine

Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

Van goede kwaliteit de therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

China Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser leverancier

Grote Afbeelding :  Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas15w 810nm 980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser model: 15w 810nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 2.1kg
Garantie: twee jaar
Hoog licht:

laser periodontal therapie

,

laser tandchirurgie

 

Het Berylas-Lasersysteem is nieuwste Klasse IV laser beschikbaar vandaag in de medische markt. Het omvat de optimale waaier van golflengten. 

Diodelaser

Het actieve middel van de diodelaser is een halfgeleider in vaste toestand die van aluminium, gallium, arsenide, en nu en dan indium wordt gemaakt, dat lasergolflengten veroorzaakt, die zich van ongeveer 810 NM aan 1920nm uitstrekken. Alle diodegolflengten worden geabsorbeerd hoofdzakelijk door weefselpigment (melanine) en hemoglobine. De specifieke procedures omvatten esthetische gingival re-de contouren aangeeft van, het zachte weefselkroon verlengen, blootstelling van zachte weefsel beïnvloede tanden, verwijdering van ontstoken en hypertrofisch weefsel, frenectomies, en photostimulation van de apthous en herpetic letsels.

 

Mechanisme van Laseractie

Het laserlicht is een monochromatisch licht en bestaat uit één enkele golflengte van licht. Het bestaat uit drie stamtijden: Een energiebron, een actief lasing middel, en twee of meer spiegels die een optische holte of een resonator vormen. Voor versterking om voor te komen, wordt de energie geleverd aan het lasersysteem door een pompend mechanisme, zoals, een apparaat van de plotseling-lampstroboscoop, een elektrostroom, of een elektrorol. Deze energie wordt gepompt in een actief middel bevat binnen een optische resonator, veroorzakend een spontane emissie van fotonen. Later, vindt plaats de versterking door bevorderde emissie aangezien de fotonen afwisselend door het middel door de hoogst weerspiegelende oppervlakten van de optische resonator, voorafgaand aan hun uitgang van de holte via de outputkoppeling worden weerspiegeld. In tandlasers, wordt het laserlicht geleverd van de laser aan het doelweefsel via een vezeloptische kabel, een holle golfgeleider, of een gearticuleerd wapen. Concentreert lenzen, voltooien een koelsysteem, en andere controles het systeem. De golflengte en andere eigenschappen van de laser worden bepaald hoofdzakelijk door de samenstelling van een actief middel: halfgeleider in vaste toestand.

 

Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

 

De lichte die energie door een laser wordt veroorzaakt kan vier verschillende interactie met een doelweefsel hebben: Bezinning, Transmissie, het Verspreiden zich, en Absorptie. Wanneer een laser wordt geabsorbeerd, heft het de temperatuur op en veroorzaakt fotochemische gevolgen afhankelijk van het watergehalte van de weefsels.

 

Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

 

De absorptie vereist een absorptievat van licht, genoemd chromophores, die een bepaalde affiniteit voor specifieke golflengten van licht hebben. Primaire chromophores in het intraoral zachte weefsel zijn Melanine, Hemoglobine, en Water, en in tand harde weefsels, Water en Hydroxyapatite. De verschillende lasergolflengten hebben verschillende absorptiecoëfficiënten die met betrekking tot deze primaire weefselcomponenten, de laserselectie procedure-afhankelijk maken.

 

Diodelaser voor het Esthetische gingival re-de contouren aangeeft van en kroon verlengen

Met de komst van de diodelaser, verkiezen vele werkers uit de gezondheidszorg om optimalisering van gingival esthetica als deel van de uitvoerige orthodontische behandeling te omvatten, terwijl, conventionele gingivectomy met pijn, ongemak, en het aftappen wordt geassocieerd.

 

Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

Diodelaser voor Verwijdering van ontstoken, hypertrofisch weefsel, en diverse weefselverwijdering

De afgelegen plaatsen van voorbijgaande weefselhypertrofie kunnen gemakkelijk op met de diodelaser zonder specialistenverwijzing worden accijns gelegd de diodelaser ook zeer nuttig voor een aantal geïsoleerde toepassingen, zoals is, verwijderend weefsel dat mini-schroeven, de lentes, en toestellen heeft overwoekerd, evenals voor het vervangen van een weefselstempel indien nodig, wanneer het plaatsen van mini-schroeven in losse gingiva.

 

Klasse IV Tandlasermachine, het Tand Zachte Hoge rendement van de Weefsellaser

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)