Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTandlasermachine

De Machine Nauwkeurige en Efficiënte Manier van de Dimed Tandlaser om Tandprocedures uit te voeren

De Machine Nauwkeurige en Efficiënte Manier van de Dimed Tandlaser om Tandprocedures uit te voeren

Dimed Dental Laser Machine Precise And Effective Way To Perform Dental Procedures

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas15w 980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser model: 15w 980nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 2.1kg
Garantie: twee jaar
Hoog licht:

laser periodontal therapie

,

laser tandchirurgie

 

Lasertandheelkunde: Het verbeteren van Tandbehandeling

 

De lasertandheelkunde kan een nauwkeurige en efficiënte manier zijn om vele tandprocedures uit te voeren. Het potentieel voor het om tandprocedures te verbeteren rust in de capaciteit van de tandarts om machtsoutput en de duur van blootstelling op het weefsel (hetzij gom of tandstructuur) te controleren, toestaand voor behandeling van een hoogst specifiek gebied van nadruk zonder omringende weefsels te beschadigen.

Als u zich enigszins van een bezorgde tandpatiënt overweegt en naar extreem veiligheid en comfort streeft, zou u kunnen nadenken zoekend tandartsen die lasertechnieken in hun praktijken en behandelingen hebben opgenomen. Men schat dat 6 percent van algemene tandartsen een laser voor zacht-weefseltoepassingen bezit, met dat aantal dat wordt verondersteld om na verloop van tijd te stijgen.

Aangezien de toepassingen voor tandlasers zich uitbreiden, zullen de grotere aantallen tandartsen de technologie gebruiken om patiënten van precisiebehandeling te voorzien die pijn en terugwinningstijd kan minimaliseren.

Voordelen

 • De procedures voerden het gebruiken van zacht weefsel uit de tandlasers hechtingen (steken) kunnen niet vereisen.
 • Bepaalde procedures vereisen geen anesthesie.
 • Minimaliseert het aftappen omdat de high-energy lichtstraalhulp in het klonteren (coagulatie) van blootgesteld bloedvat, waarbij bloedverlies wordt geremd.
 • De bacteriële besmettingen worden geminimaliseerd omdat de high-energy straal het gebied steriliseert dat wordt gewerkt aan.
 • De schade aan het omringen van weefsel wordt geminimaliseerd.
 • De wonden helen sneller en de weefsels kunnen worden geregenereerd.

Harde Weefsel (Tand) Procedures

 • Holtedetector: De lage tandlasers van het intensiteits zachte weefsel kunnen voor de vroege opsporing van holten worden gebruikt door een lezing van de bijproducten te verstrekken die door tandbederf worden geproduceerd.
 • Tandvullingen/Tandvoorbereiding: De harde weefsel tandlasers kunnen de behoefte aan een lokale verdovingsmiddeleninjectie en de traditionele turbine tandboor elimineren. De lasers die in tand vullende procedures worden gebruikt kunnen bacteriën doden die in een holte worden gevestigd, potentieel leidend tot betere tandrestauraties op lange termijn. Nochtans, zijn de tandlasers niet aangewezen voor de vervanging van mengselvullingen, onlays of kronen.
 • Tandgevoeligheid: De tandlasers kunnen aan verbindingsbuisjes (die op de wortel van de tand worden gevestigd) worden gebruikt die van hete en koude tandgevoeligheid de oorzaak zijn.

Zachte Weefsel (Gom) Procedures

 • Kroon die verlengt: De tandlasers kunnen gomweefsel (zachte weefsellaser) en been (harde weefsellaser) een nieuwe vorm geven om gezondere tandstructuur bloot te stellen. Het bedoeld als kroon het verlengen, dergelijke verstrekt een nieuwe vorm geven een sterkere stichting voor de plaatsing van restauraties.
 • Kleverige Glimlach: De tandlasers kunnen gomweefsel een nieuwe vorm geven om gezonde tandstructuur bloot te stellen en de verschijning van een kleverige glimlach te verbeteren.
 • Spiergehechtheid (Frenula): Een laserfrenectomy is een ideale behandelingsoptie voor kinderen die gebonden tong zijn (beperkte of strakke frenulum) en babys onbekwaam aan borst - voed voldoende wegens beperkte tongbeweging. Een laserfrenectomy kan ook helpen om toespraakbeletsels te elimineren.
 • Zachte Weefselvouwen (Epulis): De tandlasers kunnen voor de pijnloze en hechting-vrije verwijdering van zachte weefselvouwen worden gebruikt die vaak door gebitten worden veroorzaakt ziek-te passen.

Andere Toepassingen

 • Bekijkende Tand en Gomweefsels: De optische Coherentietomografie is een veiligere manier om binnentand en gommen in realtime te zien.
 • Goedaardige Tumors: De tandlasers kunnen voor de pijnloze en hechting-vrije verwijdering worden gebruikt van goedaardige tumors van de gommen, het gehemelte, de kanten van wangen en de lippen.
 • Koortsblaasjes: De lage intensiteits tandlasers verminderen pijn verbonden aan koortsblaasjes en minimaliseren helende tijd.
 • Zenuwregeneratie: Photobiomodulation kan worden gebruikt om beschadigde zenuwen, bloedvat en littekens te regenereren.
 • Slaap Apnea: In gevallen waarbij slaapapnea een resultaat van een weefselte sterke groei op gebied van de keel (die soms met leeftijd) voorkomt is, kan een laser bijgestane uvuloplasty of laser bijgestane procedure van huig palatoplasty (LAUP) worden uitgevoerd om de keel een nieuwe vorm te geven en de correlerende ademhalingsproblemen te verlichten verbonden aan slaapapnea.
 • Tanden die witten: De lage tandlasers van het intensiteits zachte weefsel kunnen worden gebruikt om het bleekproces te versnellen verbonden aan tanden het witten.
 • Temporomandibular Gezamenlijke Behandeling: De tandlasers kunnen worden gebruikt om pijn en ontsteking van de temporomandibular kaakverbinding snel te verminderen.

De lasers vertegenwoordigen een innovatieve en nauwkeurigere technologie voor specifieke harde en zachte weefseltoepassingen. Als u een lasertandarts kiest, kunt u vinden dat u comfortabeler voelt en minder bezorgdheid tijdens uw behandelingen.

De toekomst van Tandlasers

De tandprocedures kunnen spoedig sneller, effectiever en comfortabeler worden uitgevoerd dankzij de groeiende populariteit van lasertandheelkunde. De laser (Lichte Versterking door Bevorderde Emissie van Straling) technologie is jarenlang gebruikt in diverse soorten medische procedures. Een stijgend aantal tandbureaus rond de wereld zal tandlasers gebruiken aangezien de technologie blijft verbeteren en zijn kostendalingen.

De tandartsen kunnen tandlasers tijdens het professionele tand schoonmaken gebruiken om tandsteen te verwijderen en aangezien een vervanging voor de traditionele wortel het schaven procedure, die momenteel gebruikend een chirurgisch instrument wordt uitgevoerd een curette riep die omringend weefsel kan beschadigen. Uiteindelijk, konden de tandlasers het voor tandartsen mogelijk maken om tot om het even welk deel van een tand toegang te hebben, die de behoefte aan de traditionele tandboor vervangt. Dit kan helpen om de vrees en de bezorgdheid te verlichten vele mensen ervaren wanneer zij naar de tandarts gaan.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten