Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenKlasse IV Lasertherapie

Hoog rendementklasse IV Lasertherapie voor Scherpe en Chronische Pijnbehandelingen

Hoog rendementklasse IV Lasertherapie voor Scherpe en Chronische Pijnbehandelingen

High Efficiency Class IV Laser Therapy For Acute And Chronic Pain Treatments

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: CHERYLAS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Klasse IV Lasertherapie model: 30watts 980nm/810nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 11kg
Garantie: twee jaar
Hoog licht:

De Therapie van de hoge Machtslaser

,

klasse vier lasertherapie

 

 

FDA-ontruimde technologie - Therapielaser voor scherpe en chronische pijnbehandelingen

 

De lasertherapie snel wordt de norm van zorg in het verminderen van zowel scherpe als chronische pijn. Dit patenteerde, heeft de FDA-Ontruimde technologie een 85% – 90%-doeltreffendheidstarief in het verlichten van pijn en ontsteking, elimineert risico van chirurgie en voorschriftpijnmoordenaars, heeft geen negatieve bijwerkingen, en herstelt het leven van patiënten.

 

  • Tegen ontstekingen

De lasertherapie heeft een anti-oedeemeffect aangezien het vaatverwijding veroorzaakt, maar ook omdat het het lymfatische drainagesysteem activeert dat gezwelde gebieden afvoert. Dientengevolge, is er een vermindering van zwellen veroorzaakt door het kneuzen of ontsteking.

 

  • Pijnstillend middel

De lasertherapie heeft een gunstig effect op zenuwcellen. Het blokkeert pijn door deze cellen aan de hersenen wordt overgebracht die zenuwgevoeligheid die verminderen. Ook, wegens de verminderde ontsteking, zijn er minder oedeem en minder pijn. Een ander pijn blokkerend mechanisme impliceert de productie van hoge niveaus van pijn dodende chemische producten zoals endorphins en enkephalin van de hersenen en de bijnieren

 

  • Versnel weefselreparatie en cel groth

De fotonen van licht van lasers doordringen diep in weefsel en versnellen cellulaire reproductie en de groei. Het laserlicht verhoogt de energie beschikbaar aan de cel zodat de cel voedingsmiddelen kan sneller overnemen en afvalprodukten van de hand doen. Als resultaat van blootstelling aan laserlicht, worden de beschadigde cellen sneller hersteld.

 

  • Betere vasculoractiviteit

Het laserlicht zal beduidend de vorming van nieuwe haarvaten in beschadigd weefsel verhogen dat snel het helende proces versnelt, wonden sluit en littekenweefsel vermindert. De extra voordelen omvatten versnelling van angiogenese, die tijdelijke vaatverwijding veroorzaakt en de diameter van bloedvat verhoogt.

 

  • Verhoogde metalbolic activiteit

De lasertherapie leidt tot hogere output van specifieke enzymen, de grotere zuurstof en ladingen van het voedseldeeltje voor bloedcellen.

 

  • Van trekkerpunt en accupuncture punten

De lasertherapie bevordert de punten van de spiertrekker en acupunctuurpunten op een niet-invasieve basis die musculoskeletal pijnhulp verstrekken

 

  • Verminderde vezelige weefselvorming

De lasertherapie vermindert de vorming van littekenweefsel na weefselschade van besnoeiingen, krassen, brandwonden of chirurgie.

 

  • Betere zenuwfunctie

De langzame terugwinning van zenuwfuncties in beschadigd weefsel kan in verdoofdheid en geschade lidmaten resulteren. Laser lichte snelheden het proces van reconnection en de verhogingen van de zenuwcel de omvang actiepotentieel om spier het helen te optimaliseren.

 

  • Immunoregulation

Het laserlicht heeft een direct effect op immuniteitsstatus door immunoglobulins en lymfocyten te bevorderen. De laseremissies worden geabsorbeerd door chromophores (moleculeenzymen) die aan laserlicht reageren. Op blootstelling aan de laser, wordt enzymflavomononucleotide geactiveerd en begint de productie van ATP (adenosinetriphosphate), die de belangrijkste drager van celenergie en de energiebron voor alle chemische reacties in de cellen is.

 

  • Het snellere gekronkelde helen

Het laserlicht bevordert fibroblastontwikkeling in beschadigd weefsel. De fibroblasten zijn de bouwstenen van collageen, dat de essentiële die proteïne is wordt vereist om oud weefsel te vervangen of weefselverwondingen te herstellen. Dientengevolge, MLS-is de Lasertherapie efficiënte post chirurgisch en in de behandeling van open wonden en brandwonden.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten