Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenKlasse IV Lasertherapie

Klasse IV Diepe de Therapiemachine van de Weefsellaser voor Sportblessures, de Waarborg Van twee jaar

Klasse IV Diepe de Therapiemachine van de Weefsellaser voor Sportblessures, de Waarborg Van twee jaar

Class IV Deep Tissue Laser Therapy Machine For Sports Injuries , Two Year Guarantee

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE
Modelnummer: Berylas 15FJ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van de pelikaanstijl met wiel
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50units per maanden
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Klasse IV de Diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn Piekvermogen: 30Watts
Maximum gemiddelde macht: 20watts Protocollen: Vooraf ingestelde protocollen en douaneprotocollen
Herhalingstarief: 0.2Hz- 50KHz Spot Maat: 15mm/20mm/25mm/30mm
Hoog licht:

De Therapie van de hoge Machtslaser

,

klasse vier lasertherapie

 

 

Klasse IV de Diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Lasertherapie voor Sportblessures

 

In de loop van de afgelopen 20 jaar, heeft de technologie een diepgaande invloed op het chiropraktijkberoep gehad. Onder nieuwe technologieën, nemen de therapeutische lasers meer en meer een prominenter standpunt in behandeling van chronische rug en halspijn, lagere rugpijn, sportblessures, en musculoskeletal voorwaarden in. De therapeutische lasers hebben een dramatische invloed op de capaciteit van chiropractici gehad om en het helen van verwond zacht weefsel te richten te versnellen, die in opmerkelijke resultaten resulteren. Zij hebben een plaats in enkel over elke rugpijnkliniek. In feite, zien de chiropractici ook grotere aantallen geïnformeerde patiënten die actief naar de behandeling van de lasertherapie voor hun pijn streven.

Klasse IV Diepe de Therapiemachine van de Weefsellaser voor Sportblessures, de Waarborg Van twee jaar

 

Laserspecificatie:

Lasernaam BERYLAS
Lasertype De Laser van de GaAlAsdiode
Golflengte 810nm 940nm 810nm/980nm 1064nm 810nm+980nm/
810nm+910nm

650nm+

810nm+980nm

650nm+

810nm+910n

m+980nm

Piekmacht 9watts 15watts 15watts/20watts 10watts

15watts+15

watts (30watts)

200mw+7watts+

7watts (14watts)

200mw+

9watts+9watt

s+9watts (27watts)

Gemiddelde macht 9watts 15watts 15watts/20watts 10watts 20watts 14watts 20watts
Verrichtingswijze CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur 10us- 3s
Herhalingstarief 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal Rode Diodelaser van 650nm, Macht<5mw>
Controlewijze Waar Kleurentouch screen (7 duim, resolutie 600*1024)
Transmissiesysteem Medische Vezels met SMA905-Schakelaar
Afmetingen 160 (W) *180 (L) *235 (H) MM
Weigcht

2.1Kgc

 


Klasse IV Voordelen


Met zo vele verschillende beschikbare lasers, kan het zijn verwarrend om te berekenen welke men voor uw chiropraktijkkliniek juist is. Maar de therapeutische eigenschappen en de voordelen van Klasse IV lasers zijn zo significant dat een groeiend aantal artsen nadenkt omvattend hen in hun arsenaal van therapeutische behandelingshulpmiddelen.

Vergeleken bij Klasse IIIa en de therapielasers van Klasseniiib, levert Klasse IV therapielasers meer energie per eenheid van tijd, en daarom kan therapeutische dosering van laserlicht aan een groter volume van weefsel in een kortere periode leveren. Klasse IV lasers is het meest succesvol in het behandelen van chronische en diep-gezette zacht-weefselproblemen. Klasse IV lasers ook laat met succes regeneratie toe en helpt om besmetting te bestrijden.

De diepere het helen en pijnhulp wordt het best bereikt gebruikend Klasse IV lasers. 

 

Technisch profiel van lasertherapie
Macht – Klasse IV lasers omvat al die lasers boven 0,5 watts. De lasers van klasseniiia zijn ononderbroken golf, middenlasers. Deze hebben een machtsoutput van 1-5 milliwatt. De lasers van klasseniiib kunnen ononderbroken of gepulseerde golf leveren. Deze hebben een machtsoutput tot 500 milliwatt, of 0,5 watts.

Klasse IV laser kan een therapeutische dosis laserlicht sneller leveren dan een Klasse III laser. Om dit te illustreren, overweeg het volgende: de huidige toegelaten dosering voor oppervlakkige pijn is 2-4 Joule per centimeter; en voor diep-liggend pijn 4-10 Joule per centimeter. Als de voorwaarde die diep-ligt lumbale pijn is worden behandeld, zou het gebied die 100-400 centimetres.2 worden behandeld kunnen zijn dit aan een totale behandelingsdosering van 400-4,000 Joule vergelijkt. Een laser van Klasseniiib met een 0,5 wattsoutput zou overal uit 13-133 minuten nemen om deze dosering te beheren. Een klasse IV zou therapielaser dezelfde dosering in minder dan 10 minuten leveren.

De hogere wattage is getoond om een dieper doel te bereiken. Dit is omdat een voldoende aantal fotonen de gewenste primaire gevolgen van photobiomodulation veroorzaakt. Bijvoorbeeld, twee watts voor zijepicondylitis, vijf watts voor cervicale pijn, of zeven watts voor lumbale pain.3 worden gebruikt het belangrijk is om te begrijpen welke dosis het meest efficiënt voor de voorwaarde die is worden behandeld. Maar wat verkieslijk is heeft een therapeutische laser in uw hand die met aanpassingseigenschappen uitgerust is om uw behandelingen optimaal efficiënt en veilig te maken.

Door juiste gebruiks en inzake veiligheid voorzorgsmaatregelen uit te voeren, kan Klasse IV laser veilig en effectief worden gebruikt, verlichtend dergelijke risico's zoals verwonding aan de ogen. De opleiding is dadelijk beschikbaar voor u en uw personeel; in feite, heeft het vereist. Er is elke reden voor Klasse IV laserbehandelingen die zonder bijwerking of kwaad moeten worden geleverd.

Diepte van Penetratie – de Therapeutische lasers leveren fotonen (pakketten licht). Deze fotonen reizen in en door zacht weefsel. Wanneer de laserfotonen de oppervlakte van de huid raken, zullen zij zich nadenken, absorberen, zullen overbrengen of zullen verspreiden.

Aangezien zij zich verder binnen van de huidoppervlakte bewegen, worden de fotonen ook geabsorbeerd door hemoglobine, melanine en water. Sommige fotonen bereiken uiteindelijk mitochondria en de celmembranen van low-lying cellen, waar de energie door chromophores wordt geabsorbeerd en geabsorbeerd in chemische kinetische energie binnen de cel. De resultaten zijn fotochemisch en biostimulative.

De fotondichtheid vermindert aangezien het door weefsel, naar het punt reist dat het zo laag is dat geen biologisch effect van het licht kan worden gemeten. De ideale efficiënte diepte van een infrarode therapielaser voor primaire foton-weefsel interactie is conservatief vier centimeters.

Klasse IV wordt laser ontworpen om fotonen binnen deze ideale diepte voor maximum helend effect te leveren.

De golflengte is een directe factor in het bepalen van hoe het diepe laserlicht zacht weefsel kan doordringen. Chromophores absorberen laserfotonen met golflengten tussen 400 en 1100 nanometres, met die in de 800 NM-waaier die het diepste doordringen zijn. Met een Klasse IV de infrarode laser, de verspreide fotonen leidt tot een ei-vormig volume van behandeld weefsel. De efficiënte diepte van penetratie is ruwweg vier centimeters. Dit betekent de primaire interactie van fotonen met de doelcellen door die diepte zal voorkomen.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten