Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaser behandeling machine

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Hoge Intensiteits het Materiaal van de Lasertherapie

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Hoge Intensiteits het Materiaal van de Lasertherapie

Deep Tissue Laser Therapy For Back Pain / High Intensity Laser Therapy Equipment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed laser
Modelnummer: PETLAS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: de diepe therapie van de weefsellaser voor rugpijn macht: 20watts
golflengte: 810nm/980nm Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Garantie: 3 jaar
Hoog licht:

Medische diodelaser

,

Chirurgische Diodelaser

 

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Hoge Intensiteits het Materiaal van de Lasertherapie

 

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn

 

De lasertherapie is een vrij nieuwe therapie waarin het laserlicht in de rode, infrarode en verre infrarode golflengten op de oppervlakte van het lichaam wordt toegepast om het helen te verbeteren.

 

De biologische gevolgen van laser werden ontdekt toevallig door Hongaarse arts en chirurg Endre Mester in 1967 tijdens een experiment om aan te tonen dat het laserlicht tumors in muizen kon verminderen. Hoewel hij vond had de laser geen effect op de tumors, ontdekte hij dat laser niet alleen regrew haar sneller, verhoogde het ook de snelheid van wond het helen in muizen. Wij weten nu dat dezelfde gevolgen op mensen en andere dieren voorkomen. Dit wordt genoemd photobiomodulation.

 

Nadat vele 1000s van onderzoek bestudeert, begrijpen wij nu de meeste biologische processen die op het cellulaire en DNA-niveau voorkomen, wanneer de cel aan licht van bepaalde golflengten wordt blootgesteld.

 

Het laserlicht doordringt diep in cellen en brengt biochemische reacties teweeg die cellulaire energie verhogen, zuurstofniveaus verhogen en genen betrokken bij re-kweekt zenuwen en andere beschadigde weefsels teweegbrengen.

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Hoge Intensiteits het Materiaal van de Lasertherapie

Koude versus Hete Lasers

De meerderheid van therapeutische gebruikte lasers is algemeen genoemd geworden ‚koude lasers‘. Deze lasers hebben zeer lage macht en om die reden produceer geen hitte op de huid. De behandeling met deze lasers is genoemd geworden ‚Lage Lasertherapie“ (LLLT).

 

De lasers die wij zijn ‚hete lasers‘ hebben gebruikt. Deze lasers zijn krachtiger dan koude lasers normaal meer dan krachtigere 100x. De therapie met deze lasers voelt warm en kalmerend wegens de hogere energie. Deze therapie is genoemd geworden Therapie van de ‚Hoge Intensiteitslaser‘ (HANDVAT).

 

Zowel hebben de hete als koude lasers gelijkaardige diepte van penetratie in het lichaam. De diepte van penetratie wordt bepaald door de golflengte van licht en niet de macht. Het verschil tussen twee is de tijd het neemt om een therapeutische dosis te leveren. Een 15 watts hete laser zal een jichtige knie aan het punt van pijnhulp, in ongeveer 10 minuten behandelen. Een 150 milliwatt koude laser zou meer dan 16 uren vergen om dezelfde dosis te leveren.

 

Petlas-laser

Therapeutische Dosis

De hoeveelheid energie, golflengte, grootte van te behandelen gebied en duur van de laserbehandeling is zeer belangrijk aan een succesvol resultaat. Er is een zeer fijn evenwicht tussen niet genoeg energie en teveel. Niet zal genoeg die energie aan de weefsels wordt geleverd geen merkbare verandering veroorzaken. Teveel energie is ook niet efficiënt omdat na het leveren van de optimale dosis, de bovenmatige energie begint om het helen te remmen die opnieuw in geen merkbare verandering resulteert.

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Hoge Intensiteits het Materiaal van de Lasertherapie

Wat kan ik van lasertherapie verwachten?

De meeste patiënten streven laser naar therapie omdat zij in pijn zijn. Het kan van osteoartritis, frozenshoulder, tenniselleboog of veel andere musculoskeletal voorwaarden zijn. Ongeveer ervaart één derde patiënten een vermindering van pijn en/of verhoging van mobiliteit na enkel één behandeling.

Het maximum biologische effect van de laser komt kort na behandeling voor en vermindert dan na verloop van tijd. _patiënt kunnen er*varen significant pijnvermindering en ver*beteren mobiliteit voor een paar dag dan de de pijn geleidelijk aan beginnen te terugkerenen. Dit is de beste tijd om de volgende behandeling te hebben.

 

Wat helpt de Therapie van de Hoge Intensiteitslaser?

De lasertherapie heelt om het even wat niet, wat het is verbetert de bevoegdheid van uw eigen lichaam doet om te helen. Het doet dit overwegend door energieproductie binnen cellenmitochondria te verhogen.

 

In een verwonding, werken vele verschillende cellen om de schade, met inbegrip van leucocytten, rode bloedcellen, plaatjes en fibroblasten te herstellen. Deze geactiveerde cellen kunnen nu sneller en effectiever dan vóór daarom het verhogen van het tarief werken om te helen.

 

Wat kan het behandelen?

De voorwaarden behandelden waaier van osteoartritis van de de knie, de heup en de enkel, de reumatoïde artritis, syndromen van de schouderbotsing, de heup of schouderbursitis, lage achterschijfdegeneratie, schijfherniation, heupjicht, tendonitis, tenniselleboog, plantar fasciitis, halspijn en hoofdpijnen. In het kort kan om het even welke verwonding of degeneratieve voorwaarde dat het lichaam kan helen, potentieel met lasertherapie worden verbeterd.

 

Er is een groeiend die aantal onderzoeksdocumenten in de laatste 7 jaar worden gepubliceerd die de doeltreffendheid van lasertherapie voor slag, de ziekte van Alzheimer, Parkinsons-ziekte en traumatische hersenenverwonding aantoont. De grotere studies zijn nodig om deze positieve resultaten te bevestigen.

 

Hoe vaak en hoe snak?

Het aantal en de frequentie van behandelingen hangen van de voorwaarde af die worden behandeld en hoe lang de voorwaarde aanwezig is geweest. Een (10yr-geschiedenis) jichtige knie op lange termijn kan 12-14 behandelingen nemen alvorens de pijnhulp op lange termijn en de normale beweging worden bereikt. Een scheur van het rotatormanchet in de schouder neemt ongeveer 6-8 behandelingen. Plantar fasciitis (pijn in de hiel en de zool van voet) neemt normaal 3-5 behandelingen. Dit zijn enkel een ruwe gids en zullen van persoon tot persoon verschillen maar zij illustreren de capaciteit van laser om het helende proces van uw lichaam beduidend te verbeteren.

 

Wat zijn de bijwerkingen?

Zoals met alle behandelingen zijn er bijwerkingen maar de mogelijke negatieve gevolgen van de therapie van de Hoge Intensiteitslaser van een behandeling zijn minimaal en tijdelijk.

 

Sommige patiënten, over een derde, ervaren een verergering van hun symptomen kort na behandeling, die overgaat, normaal in 1-3 dagen en vaak beperkt tot het eerste paar van behandelingen is. Dit is omdat het helende mechanisme van het lichaam een uitbarsting op korte termijn van ontsteking (scherpe ontsteking) impliceert. De patiënten zijn gerustgesteld dat de ontsteking voor een te helen weefsel moet plaatsvinden en de gloed aantoont omhoog dat een therapeutisch effect plaatsvindt.

 

De hitte veroorzaakt het gebied vrij warm wordt behandeld die om te worden. De vakman beweegt constant de laser om ongemak te verhinderen. Dit is geen verschillend aan een kapper die hairdryer bewegen constant om ongemak te verhinderen. De meeste patiënten genieten van het gevoel van warmte over hun verwonding.

 

Het laserlicht kan beschadigend zijn aan uw ogen, als u direct de straal bekijkt. Dit is omdat de lens in onze ogen het licht concentreert die in het oog komen op de retina. Als wij bij de laser of zelfs de zon zonder de ogenbescherming staren, is de schade aan de retina en zelfs het verlies van gezicht mogelijk. Om deze reden, zowel moeten de patiënt, de vakman als een andere persoon in de behandelingsruimte de de specifieke glazen of beschermende brillen van de de ogenbescherming dragen terwijl de laser in verrichting is.

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Rugpijn/Hoge Intensiteits het Materiaal van de Lasertherapie

PETLAS-het Systeem van de Diodelaser
Lasernaam PETLAS
Lasertype De Laser van de GaAlAsdiode
Golflengte 980nm
Maximummacht 20W/30W
Verrichtingswijze CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur 10us- 3s
Herhalingstarief 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal Rode Diodelaser van 650nm, Macht<5mw>
Controlewijze Waar Kleurentouch screen
Transmissiesysteem Medische Vezels 400nm met SMA905-Schakelaar
Afmetingen 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Gewicht 3Kg

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten