Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit de therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd
Laserproductielijn enidlas1550nm laser De Lijn van de laserinspectie Modellen Betaalbare, hoogstaande machine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DIMEDLASER
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd wordt gevestigd in de High-tech Ontwikkelingsstreek Optische Vally, Wuhan, China. Wij zijn gespecialiseerd in medische laser ontwikkeling, productie, marketing en het verkopen. Ons bedrijfswerkingsgebied omvat lasers voor therapie, chirurgie, tandheelkunde, esthetica en veterinair dankzij hun stabiele, betrouwbare, en gemakkelijke gecontroleerde eigenschappen.

Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd
Wij hebben jong en innovatief personeel, absorberende geavanceerde elektronische technologie, wetenschappelijke en technologische achivements, appling de recentste onderzoeksresultaten aan producten. Wij implimented een mordern ondernemingssysteembeheersing, na de „kwaliteit-georiënteerde de ondernemingscultuur, van de technologieleiding“ om klanten van geavanceerde technologie, hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten en de beste diensten.

 

Om de het levenskwaliteit van patiënten te verbeteren, klanten te dienen en te steunen effectiever, meer waarde voor mensen en bewaarders te brengen, leveren wij uitstekende kwaliteit, best-in-klassen laser-based oplossingen aan de aantrekkelijkste marktsegmenten, die superieure winst verstrekken voor klanten door doorbraakmedische apparaten te ontwikkelen gebruikend de recentste technologieën en de ontwerptechnieken. Sinds Dimed werd opgericht, bepaalden wij onze doelstellingen om onze klanten toe te laten om hun norm van zorg op te heffen en geduldige resultaten te verbeteren door lasertechnologie. Wij creëren waarde voor klanten en werknemers op een sociaal verantwoordelijke manier met zeer integer.

Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Wij zijn volledig geëngageerd aan de ontwikkeling van ons bedrijf om u met beste producten en de diensten te dienen. Wij leren nieuwe materiaal, vakmanschap en techniektechnologieën die wij later in onze producten zetten. De innovatieve nieuwe producten worden ontworpen door samenwerking met eind - gebruikers, medische milieu en universiteiten. Wij hebben een team van deskundigen die constant hun deskundigheid uitbreiden en elk detail van de apparaten analyseren die zij hebben ontworpen. De lasers bestaan uit halfgeleiders (dioden), die geen constant onderhoud zullen verslijten en vergen, zullen de diodelasers geen hoge consumptie van actieve die materialen tonen en zijn meer innovatief met andere lasers worden vergeleken. Wij voeren altijd de hoogste normen uit, die de het ontwerpen en postproductiontests analyseren.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)