Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Laser van de Hemorrhoidbehandeling

De Chirurgie van de Podiatrylaser/de Machine van de Lasertherapie voor Hemorrhoid-Behandeling - LHP

De Chirurgie van de Podiatrylaser/de Machine van de Lasertherapie voor Hemorrhoid-Behandeling - LHP

Podiatry Laser Surgery / Laser Therapy Machine For Hemorrhoid Treatment - LHP

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimedlaser
Modelnummer: Peralas

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Levertijd: twee weken
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode Maximummacht: 15W/20W
golflengte: 980nm Dimensies: 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Waranty: twee jaar Gewicht: 3kg

De Chirurgie van de Podiatrylaser/Lasertherapie voor Hemorrhoid-Behandeling - LHP

 

Hemorrhoidal ziekte wordt gerangschikt eerst onder ziekten van het rectum en de dikke darm, en het geschatte overwicht wereldwijd strekt zich van 2,9% uit tot 27,9%, waarvan meer dan 4% symptomatisch zijn. Ongeveer, streeft één derde deze patiënten naar artsen voor raad. De leeftijdsdistributie toont een Gaussian distributie met een piekweerslag tussen 45 en 65 jaar met verdere daling na 65 jaar aan. De mannen worden vaker beïnvloed dan vrouwen. De anorectal vasculaire kussens samen met de interne anale sfincter zijn essentieel in het behoud van zelfbeheersing door zachte weefselsteun te verlenen en het anale kanaal gesloten strak te houden. De hemorroïden worden beschouwd als om aan de benedenwaartse verplaatsings suspensieve (Treitz) spier toe te schrijven. De behandelingsopties voor symptomatische hemorroïden hebben na verloop van tijd gevarieerd. De maatregelen hebben conservatief medisch beheer, niet chirurgische behandelingen en diverse chirurgische technieken omvat. De diverse niet chirurgische behandelingen omvatten elastiekjeafbinding (RBL), injectie sclerotherapy, cryotherapy, van Laserhemorroïden coagulatie, lasertherapie en diathermiecoagulatie; welke als uit geduldige procedures zonder anesthesie kan worden uitgevoerd. Deze nonsurgical methodes worden overwogen om de primaire optie voor rangen te zijn één tot drie (rang IIII) hemorroïden. Als de conservatieve maatregelen er niet in slagen om symptomen te controleren, kunnen de patiënten naar een chirurg voor doeltreffend beheer worden doorverwezen. De aanwijzingen voor de operatie omvatten de aanwezigheid van een significante externe component, hypertrophied papillae, een bijbehorende spleet, een uitgebreide trombose of een herhaling van symptomen na herhaalde RBL. De posthemorrhoidectomypijn is het gemeenschappelijkste probleem verbonden aan de chirurgische technieken. De andere vroege complicaties zijn urinebehoud (20,1%), secundair aftappen (of reactionair) (2.4%-6%) en onderhuids abces (0,5%). De complicaties op lange termijn omvatten anale spleet (1% -2,6%), anale vernauwing (1%), incontinentie (0,4%), fistel (0,5%) en herhaling van hemorroïden.

 

Laser Hemorrhoidoplasty (LHP)

 

De procedure van de Hemorrhoidlaser is een nieuwe laserprocedure voor poliklinische patiëntbehandeling van hemorroïden waarin hemorrhoidal slagaderlijke stroom die de hemorrhoidal vlecht voedt door middel van Doppler-Geleide lasercoagulatie wordt tegengehouden.

In de de procedureverrichting van de hemorrhoidlaser, met de patiënt in de lithotomypositie, werd een Doppler-sonde opgenomen in het anale kanaal door een specifieke beschikbare proctoscope om de eindtakken van superieure hemorrhoidal slagaders ongeveer 3 cm boven de getande lijn te identificeren. Vijf gepulseerde laserschoten met een 980 diodelaser werden geleverd aan elke geïdentificeerde slagader door proctoscope om de eindtakken te sluiten. De procedure werd herhaald voor elke slagader door omwenteling met de wijzers van de klok mee van proctoscope. De diepte van inkrimping kan door de macht en de duur van de laserstraal worden geregeld.

 

LHP-Voordelen

 

Wat betreft de pijn die, is de vroege postoperatieve pijn dominant lager in de LHP-groep met chirurgische groep wordt vergeleken. De zelfde waarden vloeiden ook voor de periode van één maand voort. laserhemorrhoidectomy had de voordelen om hemostatisch, bactericidal te zijn, snel het helen, beïnvloedend naburige structuren, minder postoperatieve complicaties niet en minder bloeding en vernauwing

 

Laserhemorrhoidectomy wordt met kleinere die duurtijd geassocieerd met open chirurgische hemorrhoidectomy wordt vergeleken, die voor symptomatische hemorrhoidal patiënten met III of IV stadium bevredigend is (15,94 versus 26,76 min). Heeft de laser hemorrhoidoplasty procedure meer in vergelijking met conventionele open chirurgische hemorrhoidectomy de voorkeur. De postoperatieve die pijn is beduidend minste in laserprocedure met chirurgische procedure wordt vergeleken. De duurtijd is beduidend korter in laserprocedure.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten