Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEndovenous Lasertherapie

EVLT-de Behandelingsmachine van de Laserspatader voor Draadaders op Benen 1470nm

EVLT-de Behandelingsmachine van de Laserspatader voor Draadaders op Benen 1470nm

EVLT Laser Varicose Vein Treatment Machine For Thread Veins On Legs 1470nm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed Laser
Modelnummer: CHERYLAS15w 1470nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Levertijd: Ongeveer twee weken aftter betalings
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50Sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Maximummacht: 15watts golflengte: 1470nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Herhalingstarief: 0.2Hz- 50KHz
Dimensies: 380 (W) *430 (L) *220 (H) MM Gewicht: 11kg
verpakking: Het geval van het aluminiumwiel

EVLT-Laserbehandeling Varikeus voor Draadaders op Benen

 

 

Inleiding:

 

CHERYLAS 1470nm is het stabielste systeem dat wij hebben veroorzaakt, met geavanceerde en bewezen hoge techniek, - de kwaliteit en de goede prestaties, vele artsen waarderen de goedkope prijs en de goede gevolgen. Ben met de traditionele behandeling vergelijkbaar, roepen wij het nieuwe „laserscalpel“, omdat minimale invasief, minder pijn en het lage aftappen.

 

Het is ideaal voor vasculair, uitstekend voor het behandelen van oppervlakkige terugvloeiing van de grote saphenous aders, reticulaire aders, spinaders, en de vasculaire letsels, het heeft verscheidene nuttige toepassing op dit gebied. Het elimineert vrijwel collaterale weefselschade en handhaaft een gecontroleerde diepte van laser penetratie-voortvloeiend in geminimaliseerde geduldige ongemak en terugwinningstijd.

 

Wat impliceert de procedure?

 

Een echoscopie wordt uitgevoerd en de te behandelen aders zijn duidelijk met een pen. U ligt op een laag en uw been wordt schoongemaakt en met gordijn behandeld. Afhankelijk van welke aders worden behandeld zijn, u op uw rug of uw voorzijde kunt zijn. Al deze stappen worden geleid door ultrasone klankaftasten.

Endovenous middel binnen de ader, zodat het volgende ding de arts moet doen moeten binnen uw ader krijgen. Een kleine hoeveelheid lokaal die verdovingsmiddel wordt in de huid over de ader ingespoten en een naald in het wordt opgenomen. Een draad wordt overgegaan door de naald en omhoog de ader. De naald wordt verwijderd en een catheter (dun plastic buizenstelsel) wordt overgegaan over de draad, omhoog de verwijderde ader en de draad.

 

Een laservezel wordt overgegaan op de catheter zodat zijn uiteinde op het hoogste te verwarmen punt ligt (gewoonlijk uw liesvouw). Een grote hoeveelheid lokale verdovingsmiddelenoplossing wordt dan ingespoten rond de ader door veelvoudige uiterst kleine naaldprikken. Al personeel en patiënt zetten op de bril van de laserveiligheid als voorzorgsmaatregel. De laser wordt dan in brand gestoken omhoog en trok neer de ader over ongeveer 5 minuten. U zult een waarschuwingszoemer horen bellend en kunt zult het branden ruiken of proeven maar geen pijn voelen. Als u hebt behandelden beide benen het proces wordt herhaald op het andere been. De laser en de catheter worden verwijderd en de naaldpunctuur behandeld met een kleine vulling.

 

De behandeling vergt ongeveer 20-30 minuten per been. U kunt wat sclerotherapy schuim of sommige ondernomen avulsions ook hebben en een compressiekous wordt dan aangezet.

 

 

Wat gebeurt na behandeling?

 

Spoedig na uw behandeling zal u huis worden toegestaan. Het is raadzaam niet drijve maar openbaar vervoer te nemen, een vriend te lopen of te hebben u drijven. U zult de kousen maximaal twee weken moeten dragen en u zal instructies over worden gegeven hoe te baden. U zou moeten kunnen terugkeren dadelijk te werken en met de meeste normale activiteiten verder te gaan.

 

U kunt niet of uw benen zwemmen tijdens de periode nat krijgen waarin u bent geadviseerd om de kousen te dragen. De meeste patiënten ervaren een het aanhalen sensatie langs de lengte van de behandelde ader en wat worden 5 dagen later pijn op dat gebied rond maar dit is gewoonlijk mild. De normale anti-inflammatory drugs zoals Ibuprofen volstaan normaal om het te verlichten.

 

 

Klinische Toepassingstherapie:

 

  1. Minimaal invasief, minder aftappend
  2. Curatief effect: de verrichting onder directe visie, de belangrijkste tak kan gesloten van slingerende adermassa's
  3. De chirurgische operatie is eenvoudig, wordt de behandelingstijd zeer verkort, vermindert veel pijn van de patiënt
  4. De patiënten met milde ziekte kunnen behandeling in de poliklinische patiëntdienst zijn.
  5. Postoperatieve secundaire besmetting, minder pijn, snelle terugwinning
  6. Mooie verschijning, bijna geen litteken na chirurgie

 

Na 1 tot 2 weken behandelings, het aderlijke holte versmallen, het dik maken van de muur, de behandelingssectie zonder bloedstroom. Na succesvolle behandeling voor verscheidene weken die, zakte de ontsteking van de adermuur, aderdiameter, een paar maanden na de meerderheid van aderbindweefselvermeerdering is verminderd.

 

Andere klinische toepassingen:

 

- Laserlipolysis

- Endovenous laserbehandeling (EVLT)

- PLDD

- ENT

- Veterinair

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten