Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTandlasermachine

Gingival van de de Diodelaser van de Pigmentatieverwijdering Tandmachine 10 Watts 810nm/980nm

Gingival van de de Diodelaser van de Pigmentatieverwijdering Tandmachine 10 Watts 810nm/980nm

Gingival Pigmentation Removal Dental Diode Laser Machine 10 Watt 810nm / 980nm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMEDLASER
Modelnummer: PERALAS15 F/J

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van het Aulumimumwiel
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Maximummacht: 15 watts golflengte: 810nm/980nm
sonde: Tanden die handpiece bleken Control-modus: CW/Impuls
Maat: 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM Gewicht: 3kg

Gingival Depigmentation-Laser van de Verwijderingsdiode

 

 

Product: Peralas 9watts 810nm

Toebehoren: 600um vezel

 

Het met pigment gekleurde gingival weefsel of gingival melaninepigmentatie (GMP) zijn een gemeenschappelijke die verschijning voor een deel van de wereld hoofdzakelijk door niet-Kaukasiërs, zoals het Midden-Oosten en Azië wordt bevolkt. Het literatuuroverzicht toont aan dat de traditionele behandeling van dit fenomeen chirurgische die interventie is geweest, in een aantal methodes wordt gedaan.

Nochtans, kan het gebruik van mechanische interventie een streng trauma voor de patiënt veroorzaken en behandelt niet melanocytes, die de daadwerkelijke oorzaak van het probleem zijn. Voorts met de traditionele operatie, lijdt de patiënt grotendeels voor vrij klein effect/succes, met pigmentatie terug terugkerend binnen een paar maanden. De behandelingen van de diodelaser worden getoond efficiënt en minder traumatisch om te zijn dan de mechanische acties.

 

Peralas pulseerde diodelaser met een golflengte van 810nm, zo betekent het dat de laserenergie door de melanine wordt geabsorbeerd. Berylas heeft een impulsfrequentie van 50KHz, met een piekmacht van 15W en een impulsbreedte van 10us- 3s, met een gemiddelde macht van rond 10 Watts. Met dit het plaatsen, is de laserstraal "aan" het weefsel voor slechts 15 microseconden, van elke intervalcyclus van 50 microseconden die rond één derde van de totale cyclus maakt. De rest van de tijd moet voor het weefsel toestaan af te koelen.

 

Een niet-in werking gestelde 600 micronvezel werd gebruikt. Men zorgde ervoor dat betroffen allen specifieke de veiligheidsbril van 810nm dragen. Het protocol vraagt om de werker uit de gezondheidszorg om met het laseruiteinde verscheidene centimeters vanaf het met pigment gekleurde weefsel te beginnen en langzaam het dichter te brengen.

 

 

Dan, om ongeveer 1215mm weg, was de laser begonnen door de voetcontrole in te drukken en het dichter te bewegen tot er een zichtbare reactie van het weefsel van het laserlicht is. Dit is wanneer het lichte bleken van het oppervlakteweefsel kan worden gezien. De indicatieve afstand werd gehandhaafd en de behandeling werd voortgezet met eenvoudige verf-als bewegingen, met

zichtbare laser die straalvlek beogen een redelijke snelheid, over het met pigment gekleurde weefsel om het algemene bleken over het volledige gebied te krijgen. De blootstellingstijd voor dit geval was rond 1 minuut. De directe postoperatieve resultaten toont het bleken van de weefseloppervlakte.

 

Tijdens deze gehele procedure, zou de patiënt en zonder enige merkbare tekens vrij comfortabel moeten zijn van pijn of het zijn in hoe dan ook ongelukkig met de behandeling. Na de behandeling, werd het helende proces besproken en de patiënt werd geadviseerd om chlorhexidinemondspoeling per dag tweemaal te gebruiken.

 

 

Conclusie:

Het gebruik van een digitaal gepulseerde diodelaser voor GMP kan uiterst efficiënt zijn en atraumatic, kan Deze methode een breed bereik in het Midden-Oosten en Azië uit hebben, waar een betaalbare, minimaal invasieve en comfortabele procedure de eisen van vele patiënten zou tevredenstellen.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten