Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEndovenous Lasertherapie

machine van de de Lasertherapie van 1470nm EVLA Endovenous, de Behandelingsmateriaal van de Laserader

machine van de de Lasertherapie van 1470nm EVLA Endovenous, de Behandelingsmateriaal van de Laserader

1470nm EVLA Endovenous Laser Therapy Machine , Laser Vein Treatment Equipment

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: Dimedlaser
Model Number: CHERYLAS15N

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 1set
Prijs: USD15000/set
Packaging Details: Auluminimum wheel case with carton box
Payment Terms: T/T, Western Union
Supply Ability: 50sets per month
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode golflengte: 1470nm
Maximummacht: 15watts Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulstijd: 10us- 3s Herhalingstarief: 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal: Rode Diodelaser van 650nm, Power<5mW Control-modus: waar kleurentouch screen
Transmission System: Medische Vezels met SMA905-Schakelaar Dimensies: 380 (W) *430 (L) *220 (H) MM
Gewicht: 11kg

1470nm laser voor Endouvenous-Laserablatie


Wat is EVLA?
EVLA is een nieuwe methode om spataders zonder chirurgie te behandelen. In plaats van het binden van en het verwijderen van de abnormale aders, worden zij verwarmd door een laser. De hitte doodt de muren van de aders en het lichaam toen absorbeert natuurlijk het dode weefsel en de abnormale aders worden vernietigd. Het kan in een eenvoudige behandelingsruimte eerder dan een werkend theater worden uitgevoerd.
 

De 1470nm-laserenergie wordt bij voorkeur geabsorbeerd in het intracellular water van de adermuur en in het watergehalte van bloed. Het onomkeerbare fotothermische die proces door de laserenergie wordt veroorzaakt resulteert in een volledige occlusie van de behandelde ader. Het lagere energieniveau vergde het gebruiken van de radiale geminimaliseerde die nadelige gevolgen van de laservezel beduidend met de naakte laservezel worden vergeleken.
machine van de de Lasertherapie van 1470nm EVLA Endovenous, de Behandelingsmateriaal van de Laserader

 

Zijn mijn aders geschikt voor EVLA?

Bijna zijn alle patiënten met spataders geschikt voor EVLA. Die weinigen wie niet geschikt zijn (gewoonlijk die met kleine terugkomende aders na vorige chirurgie) kunnen gewoonlijk met enkel sclerotherapy schuim worden geleid.
 

Wat impliceert de procedure?
Een echoscopie wordt uitgevoerd en de te behandelen aders zijn duidelijk met een pen. U ligt op een laag en uw been wordt schoongemaakt en met gordijn behandeld. Afhankelijk van welke aders worden behandeld zijn, u op uw rug of uw voorzijde kunt zijn. Al deze stappen worden geleid door ultrasone klankaftasten.
Endovenous middel binnen de ader, zodat het volgende ding de arts moet doen moeten binnen uw ader krijgen. Een kleine hoeveelheid lokaal die verdovingsmiddel wordt in de huid over de ader ingespoten en een naald in het wordt opgenomen. Een draad wordt overgegaan door de naald en omhoog de ader. De naald wordt verwijderd en een catheter (dun plastic buizenstelsel) wordt overgegaan over de draad, omhoog de verwijderde ader en de draad.
Een laservezel wordt overgegaan op de catheter zodat zijn uiteinde op het hoogste te verwarmen punt ligt (gewoonlijk uw liesvouw). Een grote hoeveelheid lokale verdovingsmiddelenoplossing wordt dan ingespoten rond de ader door veelvoudige uiterst kleine naaldprikken. Al personeel en patiënt zetten op de bril van de laserveiligheid als voorzorgsmaatregel. De laser wordt dan in brand gestoken omhoog en trok neer de ader over ongeveer 5 minuten. U zult een waarschuwingszoemer horen bellend en kunt zult het branden ruiken of proeven maar geen pijn voelen. Als u hebt behandelden beide benen het proces wordt herhaald op het andere been. De laser en de catheter worden verwijderd en de naaldpunctuur behandeld met een kleine vulling.
De behandeling vergt ongeveer 20-30 minuten per been. U kunt wat sclerotherapy schuim of sommige ondernomen avulsions ook hebben en een compressiekous wordt dan aangezet.

machine van de de Lasertherapie van 1470nm EVLA Endovenous, de Behandelingsmateriaal van de Laserader
 

Wat gebeurt na behandeling?
Spoedig na uw behandeling zal u huis worden toegestaan. Het is raadzaam niet drijve maar openbaar vervoer te nemen, een vriend te lopen of te hebben u drijven. U zult de kousen maximaal twee weken moeten dragen en u zal instructies over worden gegeven hoe te baden. U zou moeten kunnen terugkeren dadelijk te werken en met de meeste normale activiteiten verder te gaan.
U kunt niet of uw benen zwemmen tijdens de periode nat krijgen waarin u bent geadviseerd om de kousen te dragen. De meeste patiënten ervaren een het aanhalen sensatie langs de lengte van de behandelde ader en wat worden 5 dagen later pijn op dat gebied rond maar dit is gewoonlijk mild. De normale anti-inflammatory drugs zoals Ibuprofen volstaan normaal om het te verlichten.
machine van de de Lasertherapie van 1470nm EVLA Endovenous, de Behandelingsmateriaal van de Laserader

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten