Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

Van de de Paddestoellaser van de stralingsspijker de Behandeling van de Machinewratten zonder Doeltreffende Pijn

Van de de Paddestoellaser van de stralingsspijker de Behandeling van de Machinewratten zonder Doeltreffende Pijn

Irradiation Nail Fungus Laser Machine Warts Treatment Without Operative Pain

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas 15J

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Wrattenbehandeling door 810 NM model: BERYLAS 15w 910nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Garantie: twee jaar

 

Wrattenbehandeling door 810 NM van de Diodelaser de Stralings

 

De laserstraal was bereid om het gebied van wrat volgens de nodig macht, impulsduur, en intervallen te bestralen. 810 + 20 NM-werd de eenheid van de diodelaser gebruikt met impulswijze, 200 de duur van de Mej.impuls en 200 van de Mej.herhaling tarief. Het laserlicht was in de cirkel of radiale methodes van de contactmethode of van toepassing.

 

1. De cirkelmethode werd gebruikt als de wrat groot is (groter dan 0.5cm). _in diameter dat HET behoefte te zetten de laser laserstraal bij de rand van wrat tot de bleken toen veranderen de plaats van laser laserstraal nabijgelegen gebied in de rand tot alle de rand bleken en worden als een wit ring rond de wrat met verschil vorm en grootte (dat ver*eisen aan accijns leggen door of curette of schaar te verwijderen de wrat van de huid). Dan wordt de straling aan het gebied rond de wrat gedaan het virus doden als huidig rond de wrat en herhaling van letsel na dat verhinderen.

 

2. De radiale methode werd gebruikt voor kleine wrat (minder dan 0,5 cm in diameter), bracht de diodestraal het centrum van wrat aan dan bestraalde het wrattencentrum door de macht nodig om de patiënt te behandelen tot de wrat van centrum aan rand blekend werd. Dan werd de wrat gemakkelijk verwijderd door lichte druk (door kapelaan) en geen het aftappen kwam voor. De laserstraal op gebied ongeveer 5 mm breed voorbij de zichtbare rand van de wrat wordt toegepast, omdat menselijke papilloma, virus in blijkbaar normale epidermis aangetoond is die virale wratten omringen die.

 

De lagere macht (9 W) werd gebruikt in gezicht, klein letsel, en kind. Middelhoogvermogen (12 W) werd gebruikt in uitersten klein letsel, volwassene, terwijl de hoge macht (15 W) in volwassen uitersten werd gebruikt, groot.

 

De patiënten werden gezien op de volgende dag zoekend vroege postoperatieve complicaties en werden toen opgevolgd met ongeveer 2 wekenintervallen 6 weken. De patiënten werden gevraagd om 3 maanden na de verrichting te komen. De volledige behandeling werd overwogen.

Wanneer de volledig uitgeroeide wrat, het niet werd de herhaling met restauratie van normale huidnoteringen bereikt. Om het even welke bijbehorende complicaties zoals besmetting, het doen schrikken, hyperpigmentation, hypopigmentation of een andere nawerking werden gezocht. Na het overgaan van laserstraal in wrattenletsels, werd de volledige ontruiming van het letsel opgemerkt, geen herhaling van letsel na het volledige helen. Het helen gewoonlijk komt door de vorming van het korrelingsweefsel voor. Dit nam tussen 2-6 weken afhankelijk van de grootte van het letsel. Geen doen schrikken in de behandelde gebieden was duidelijk. De pijn was ervaren na laserbehandeling voor ongeveer 1 weekduur. _het mild dat niet mengen met de geduldig activiteit en niet vergen medicijn; geen post doeltreffende besmetting was gezien.

 

Het met littekens bedekken is beklemtoond op in het vorige studies verschillend gebruiken andere types van laser, maar in deze studie geen heeft het doen schrikken het gebruiken van diodelaser gezien. Dit kan aan de golflengte van diodelaser, en de één na de ander verschil in penetratiediepte toe te schrijven zijn. Ondanks het feit dat de post doeltreffende pijn in de meeste patiënten werd gemeld, gaat dit in overeenstemming met vele werken (McBurney, 1984) gebruikte andere types van laser. Er was geen besmetting; dit was waarschijnlijk toe te schrijven aan zelf-steriliseert actie van het laserlicht.

Deze studie bevestigt dat de capaciteit van de diodelaser om bestand huid virale wratten uit te roeien. Het mechanisme van actie van de diodelaser op wrattenletsel is toe te schrijven aan zijn golflengte (810 NM). Deze golflengte wordt goed geabsorbeerd door hemoglobine die efficiënte, selectieve en veilige behandeling van weefsel toestaat.

De thermische weefselinteractie is gebaseerd op de absorptie van laserlicht en de transformatie van laserenergie in hitte.

de intensiteit van de lichtabsorptie is afhankelijk van het weefseltype en de golflengte, toegepaste laserenergie, en de penetratiediepte van het licht van de diodelaser in weefsel is 2 – 3 mm; dit maakt de diodelaser vooral voor behandeling van zinnige structuren aantrekkelijk, waar de thermische vernietiging van het omringen van weefsel zou moeten worden vermeden in elk geval. Wegens zich een lage specifieke absorptie en het aanzienlijke verspreiden, kan de coagulatie slechts bij lage en middelhoogvermogendichtheid worden bereikt.

De weefselverdamping is mogelijk bij hoge machtsdichtheid en/of door contacttoepassingen. De coagulatiestreek is beperkt tot 0.1-1 mm afhankelijk van de verhouding van de machtsdichtheid/blootstellingstijd.

Gebruikend aangewezen parameters, is de selectieve occlusie van te behandelen schepen mogelijk zonder de thermische vernietiging van het omringen van weefsel (Therapeutische richtlijnen; 2000).

Het absorptiemaximum in hemoglobine leidt tot het deposito van hoge hoeveelheid energie in schepen. Het omringende weefsel wordt niet beïnvloed tijdens de straling omdat het licht sterker in bloed dan in huid wordt geabsorbeerd. De inkrimping van het weefsel door het thermische effect wordt veroorzaakt is verplicht voor de occlusie van schepen dat. (Therapeutische richtlijnen; 2000)

Conclusie

De therapie van de diodelaser van recalcitrant en uitgebreide virale wratten zou als levensvatbaar alternatief aan andere traditionelere technieken moeten worden beschouwd. Deze behandeling kan aanbiedingen een goed in het elimineren van venrucae en hun nawerking van herhaling, het doen schrikken en post doeltreffende pijn resulteert.

Kan de Berylas dubbele enige golflengte met tot 30w-macht beste behandeling voor wratten aanbieden.

 

Van de de Paddestoellaser van de stralingsspijker de Behandeling van de Machinewratten zonder Doeltreffende Pijn

 

        Mens/dierenartssoftware    
Specificatie Berylas14CFJ Berylas 4+ Berylas 9F Berylas 10J Berylas 15F/J Berylas 15FJ
Lasertype GaAlAsdiode
Lasersysteem Klasse IV
Apparatenclassificatie Klasse IIb
Golflengte (NM) 650 (200mv) +7w810+7w980 650 (200mv) +8w810
+8w910+8w980
9w810nm 10w980nm 810 / 980 810 +980
Piekmacht (w) 14 24 9 10 15 30
Gemiddelde macht 14 20 9 10 15 20
CW macht (w) 14 20 9 10 15 20
Maximum macht 660 NM (w) 0,2 <0>
Emissiewijze CW, herhaalt Impuls 1Hz- 20KHz, plicht cycle10%90%
IP graad van bescherming footswitch (waterdicht): IPX8
Het streven van straal 650nm, Macht<5mw>
Begin Vingerschakelaar met elektronische toegangstoets, footswitch (facultatief)
Voeding 100V - 240V ~ bij 2.0A  
Vertoning Waar Kleurentouch screen 7 duim, 600*1024
Afmetingen (W x L x H) 160 (W) *180 (L) *235 (H) MM
Gewicht 2.1kg

 

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten