Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

Mini de Lasermachine van de Spijkerpaddestoel, de Dubbele Behandeling van de Golflengtelaser voor Spijkerpaddestoel het Gebruiken

Mini de Lasermachine van de Spijkerpaddestoel, de Dubbele Behandeling van de Golflengtelaser voor Spijkerpaddestoel het Gebruiken

Mini Nail Fungus Laser Machine , Dual Wavelength Laser Treatment For Nail Fungus Using

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas 15FJ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Behandeling voor Paddestoelspijker model: BERYLAS 15w 980nm + 15w810nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Garantie: twee jaar

 

Laserbehandeling voor Paddestoelspijker die dubbele de golflengtelaser met behulp van van BERYLAS

De BERYLAS-Laser is een revolutionair Podiatry-apparaat, bekwaam om hoge machtsniveaus van een draagbaar lichtgewichtontwerp te produceren.
Het is de meest veelzijdige Podiatry-laser nu verkrijgbaar op de markt, en overtreft veel grotere lasereenheden met het is ongelooflijke 10 Watts – de output van de 20 Wattsmacht.

Mini de Lasermachine van de Spijkerpaddestoel, de Dubbele Behandeling van de Golflengtelaser voor Spijkerpaddestoel het Gebruiken

 

Wat u over Teennagelpaddestoel moet weten

 

Miljoenen mensen die aan schimmelspijkerbesmettingen lijden zijn meestal volwassenen. De besmetting komt als resultaat van een snelle te sterke groei van paddestoelen voor die voer weg van dood huid en spijkerweefsel. Vele micro-organismen, zoals paddestoelen en bacteriën, leven normaal op het ongemerkte lichaam. Zij kunnen zelfs voordelig zijn. Gezien de juiste voorwaarden, echter, kunnen zij ook onbeheerst groeien en een besmetting veroorzaken om zich te ontwikkelen. De paddestoelen bloeien in vochtige voorwaarden die tot teennagels maken een eerste doel voor een schimmelspijkerbesmetting. De mensen die openbare zwembaden en gyms gebruiken of die zwaar transpireren zullen eerder paddestoelbesmettingen ontwikkelen allerhande.

Hoewel het op vingernagels kan voorkomen, beïnvloedt het gewoonlijk teennagels. De voeten die in schoenen en sokken worden ingesloten die hitte en vochtigheid binnen houden leiden tot voorwaarden bevorderlijk voor besmetting. De spijkers die met teennagelpaddestoel besmet zijn worden bros en maken dik. Zij zijn vaak verkleurd en misvormd en kunnen afbrokkelen. Een arts kan de voorwaarde door verschijning eenvoudig gemakkelijk diagnostiseren. De behandeling, echter, is niet helemaal zo gemakkelijk.

Hoewel de teennagelpaddestoel over het algemeen geen significante gezondheidsproblemen, behalve in individuen met diabetes of immune wanorde veroorzaakt, is het een onplezierige esthetische voorwaarde, zoals kaalheid of cellulite. De mensen die met het lijden zijn enthousiast om een behandeling te vinden die werkt. Tot zover, chiropodisten en andere artsen de verantwoordelijk voor behandelingsopties aan te bieden weinig hebben.

 

Wat is Schimmelspijkerbesmetting Onychomycosis?


De schimmelspijkerbesmetting, is één van de gemeenschappelijkste spijkerwanorde die in volwassenen wordt voorgesteld. Paddestoel trichophyton rubrum en mentagrophytes is de gemeenschappelijkste causatieve ziekteverwekkers van onychomycosis.

De gemeenschappelijke tekens van een schimmelspijkerbesmetting omvatten:

  • een vervormde spijker die van het spijkerbed kan lanceren
  • een geur die uit de besmette spijker komen
  • een brosse of dik gemaakte spijker

Behandelingsproces:


De schimmelbehandeling van de spijkerlaser neemt tussen 15 minuten aan uit te voeren een half uur en vereist over het algemeen tussen 1-3 zittingen afhankelijk van het patroon van besmettingsheden, dikte van de spijker, en duur van besmetting. Dit is bij de discretie van onze Chiropodist, en met patiënten bij hun eerste beoordeling op een geval-aan-geval basis besproken.
In de meeste instanties nochtans adviseren wij tot 3 zittingen worden uitgevoerd, met elke apart uit elkaar geplaatste zitting één maand.
Wij hebben uit routine bevredigende ontruiming van de besmetting in patiënten die deze behandeling na 6-9 maanden hebben, en geen bijbehorende complicaties waargenomen.

 

Mini de Lasermachine van de Spijkerpaddestoel, de Dubbele Behandeling van de Golflengtelaser voor Spijkerpaddestoel het Gebruiken

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten