Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

De Compacte 15W 980NM-Machine van de Laserbehandeling voor Behandeling van Teennagelpaddestoel

De Compacte 15W 980NM-Machine van de Laserbehandeling voor Behandeling van Teennagelpaddestoel

Compact 15W 980NM Laser Treatment Machine For Treatment Of Toenail Fungus

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: BERYLAS 15w 980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: behandeling van teennagel schimmelbesmettingen model: BERYLAS 15w 980nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Garantie: twee jaar

 

Laserbehandelingen, innovatieve oplossing voor teennagelpaddestoel

De lasertherapie is slechts onlangs om als geschikt voor de behandeling van teennagelpaddestoel begonnen worden beschouwd. _vandaag, zij gebruiken voor schimmel besmetting, dat hebben ont*breken te antwoorden aan ander type van behandeling (mondeling, actueel enz.). Ongeacht het type van laser die worden gebruikt, is het principe hetzelfde, betekenend dat de laser een hoge dosis lichte energie zal uitzenden. Dit wordt automatisch vervoerd in hitte, die de besmette spijker zal richten.

Op het ogenblik, zijn er een aantal die lasers voor de behandeling van dergelijke besmettingen worden goedgekeurd, die Nd betekenen: YAG-laser, diodelaser en Ti: Saffier wijze-gesloten laser. De studies zijn ook gerealiseerd om te bepalen hoe de efficiënte laserbehandelingen eigenlijk op teennagelpaddestoel zijn. Men openbaarde dat de laserbehandeling of tot een verbetering van de verschijning van de spijker kan leiden of zelfs de voorwaarde totaal genezen. In het algemeen worden een paar zittingen vereist, opdat de teennagel schimmelbesmetting behoorlijk wordt gericht.

 

Wat moeten de studies over het gebruik van lasers in de behandeling van teennagel schimmelbesmettingen zeggen?

Volgens een studie [1] in 2014 wordt en in het Dagboek van Voet en Enkelonderzoek wordt gepubliceerd ondernomen die, is de lasertechnologie om onlangs voor de behandeling van dergelijke besmettingen begonnen worden overwogen die. Dit was omdat de medische specialisten een alternatief aan systemisch en actueel medicijn nodig hadden, gezien de nadelen verbonden aan dergelijke soorten behandeling. De laserbehandeling werd waargenomen als snelle en hoogst-efficiënte oplossing, vooral voor koppige of weer voorkomende teennagel schimmelbesmettingen.

De studie vestigde ook de aandacht op het feit dat veel van de mondelinge schimmeldodende drugs eigenlijk contraindicated in patiënten zijn die aan chronische leverziekte lijden. Voorts slagen de actuele behandelingen zelden erin om de schimmelbesmetting te elimineren totaal, die hen ondoeltreffend teruggeeft. In dergelijke situaties, verschijnt de laserbehandeling als een oplossing, die zowel veilig als efficiënt is.

In een andere studie [2], ondernomen in 2012 en gepubliceerd in de Brief van de Huidtherapie, openbaarde men dat er een aantal die lasers voor de behandeling van onychomycosis worden goedgekeurd zijn. Volgens de auteurs van de studie, is de laserbehandeling voor schimmelbesmettingen gebaseerd op het selectieve photothermolysisprincipe. Dit betekent dat de lichte die energie door de laser wordt uitgezonden door de paddestoelen wordt geabsorbeerd; _deze gevoelig aan de hitte, uiteindelijk vernietigen. Zo, is het veilig om te veronderstellen dat de laser schimmeldodende gevolgen heeft.

 

De laserbehandeling, een proces in drie stappen

Als u dergelijke soorten behandeling overweegt, zou u moeten weten dat het proces drie belangrijke stappen impliceert. Eerst, zal de arts onderaan de spijker indienen; dit is omdat de spijkers door schimmelbesmettingen worden getroffen, met het overgaan van tijd die dik worden. Zodra de besmette spijker neer wordt ingediend, zal het laserlicht de respectieve weefsels kunnen beter doordringen.

Voor de volgende stap, zal de laser op het niveau van de beïnvloede spijker, na een cirkelpatroon worden toegepast. _zoals het reeds ver*melden hierboven, het be*handelen niet alleen de spijker maar ook de spijker vouw. Op dit punt, zou u een het verwarmen sensatie en een minimaal ongemak (als de laser van een koelsysteem vergezeld gaat, gaan deze niet aanwezig zijn) kunnen ervaren. De derde stap impliceert de gerichte toepassing van de laser, in het deel van de spijker die strenger door de schimmelbesmetting wordt getroffen. In het algemeen zijn er tussen één en vier die zittingen, met intervallen van één week worden vereist.

De Compacte 15W 980NM-Machine van de Laserbehandeling voor Behandeling van Teennagelpaddestoel

Definitief woord een uitstekende keus voor de behandeling van teennagelpaddestoel

De lasertherapie is een uitstekende keus voor de behandeling van teennagelpaddestoel, vooral in mensen die geen mondeling schimmeldodend medicijn of in zij kunnen nemen die aan koppige besmettingen lijden. _het niet hebben contra-indicatie, het kunnen be*handelen zowel de spijker en de huid vouw en het absoluut een minimaal-invasief procedure.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten