Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEndovenous Lasertherapie

PERALAS Endovenous Procedure van de Ablatietherapie om Spataders te behandelen

PERALAS Endovenous Procedure van de Ablatietherapie om Spataders te behandelen

PERALAS Endovenous Ablation Therapy Procedure To Treat Varicose Veins

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: cherylas 1940nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Laserablatie van Saphenous Ader model: 6 watts 1940nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Control-modus: Waar Kleurentouch screen (7 duim, resolutie 600*1024)
Garantie: twee jaar

 

Wat is een Endovenous Ablatie?

De endovenous procedure is een minimaal invasief die behandelingsalternatief voor patiënten met een voorwaarde als oppervlakkige aderlijke terugvloeiing wordt bekend, die vaak in spataders en andere pijnlijke symptomen resulteert. Ongeveer 25 miljoen mensen lijden aan aderlijke terugvloeiing.

De endovenous procedure, een alternatieve behandelingsoptie aan traditionele ader ontdoende van chirurgie, brengt overzichtstechnologie aan een leeftijds oude ziekte door radiofrequentieablatie te gebruiken om bloedstroom door defecte aders te elimineren.

De procedure is een poliklinische patiëntbehandeling. U zult pre-op pijnmedicijnen en anti-bezorgdheidsdrugs 30 minuten vóór de procedure ontvangen. De lokale anesthesie wordt gebruikt om het behandelingsgebied te gevoelloos maken.

De ader wordt betreden percutaan door een kleine insnijding in de enkel. Een catheter wordt geïntroduceerd in de ader door deze kleine insnijding. De catheter levert radiofrequentieenergie aan de adermuur, veroorzakend het om te verwarmen, in te storten en te verzegelen gesloten. Zodra de zieke ader wordt gesloten, nemen andere gezonde aders en leeg bloed van uw benen over. Aangezien de normaal rendementstroom opnieuw wordt gevestigd, zouden uw symptomen aanzienlijk moeten verbeteren.

Na de procedure, wordt de catheter verwijderd en een pleister wordt geplaatst over de toevoegingsplaats. U zou zich van lange periodes moeten onthouden van status onmiddellijk na de procedure helpen uw terugwinning verzenden. Vele patiënten hervatten normale activiteiten binnen 1-2 dagen.

 

Who zou endovenous ablatie moeten overwegen?

Endovenous ablatie is voorgenomen voor endovascular coagulatie van bloedvat in patiënten met oppervlakkige aderlijke terugvloeiing (achterwaartse stroom van bloed door de aders).

Who zou geen endovenous ablatie moeten overwegen?

De contra-indicaties voor endovenous ablatie zijn patiënten met een hartstimulator of interne defibrillator en patiënten met bloedprop (bloedstolsel) in het te behandelen adersegment.

 

Wat zijn enkele voordelen van endovenous ablatie?

Sommige voordelen van endovenous ablatieprocedure om spataders te behandelen omvatten het volgende:

  • Hulp van symptomen
  • Korte terugwinning
  • Hervat normale activiteiten binnen 1-2 dagen
  • Bureauprocedure
  • Lokale anesthesie
  • Goed kosmetisch resultaat met minimale littekens

Is de procedure pijnlijk?

Patiënten die endovenous ablatierapport ondergaan die wat pijn voelen en tijdens het beleid van de lokale anesthesie voorafgaand aan de procedure branden. Nadat lokaal, tijdens de procedure wordt gegeven, kan de patiënt wat hitte ervaren.

 

Hoe ontdoet van de endovenous ablatieprocedure verschillend dan?

Tijdens de het ontdoen van procedure, maakt de chirurg een insnijding in uw lies en banden van de aders, waarna wordt een afbijtmiddelhulpmiddel ingepast door de saphenous ader en gebruikt om de ader uit uw been door een tweede insnijding te trekken. In deze endovenous ablatieprocedure, is er geen behoefte om te ontdoen van; in plaats daarvan, blijft de ader op zijn plaats en is gesloten gebruikend een speciale die radiofrequentiecatheter door een kleine insnijding wordt opgenomen. Dit minimaliseert kneuzen en pijn vaak de verbonden aan ader het ontdoen van (d.w.z., kan het ontdoen van uit tearing van zijtakaders voortvloeien terwijl de saphenous ader wordt teruggetrokken). Ader het ontdoen van wordt gewoonlijk uitgevoerd in een werkende ruimte, onder algemeen verdovingsmiddel, terwijl de endovenous ablatieprocedure typisch gebruikend lokale anesthesie wordt uitgevoerd.

 

Hoe snel na behandeling kan ik naar normale activiteiten terugkeren?

Vele patiënten kunnen normale activiteiten binnen 1-2 dagen na de endovenous ablatieprocedure hervatten. Gedurende enkele weken na de behandeling, zou u zijnd een regelmatig het lopen regime en zich van zeer zware activiteiten (het zware opheffen, bijvoorbeeld) of lange perioden onthouden van status moeten. U kunt zwaar opnieuw twee weken na de procedure uitoefenen.

 

Hoe spoedig na behandeling zullen mijn symptomen verbeteren?

De meeste patiënten melden merkbare verbetering van hun symptomen in de 1-2 weken na de procedure.

 

Na de procedure, zal er het met littekens bedekken, het kneuzen, het zwellen of verdoofdheid zijn?

De patiënten melden het minimale met littekens bedekken, het kneuzen of het zwellen na de procedure. De meesten van dit wordt gezien in de eerste 2-4 weken, al dan niet. Wat verdoofdheid kan bij het liesniveau en de middeldij en de knie worden ervaren. Dit lost gewoonlijk op. Het kan 1-6 maanden vergen.

 

Wanneer kan ik na endovenous ablatie vliegen?

Typisch, kunt u op een vliegtuig 3-6 weken na de procedure, afhankelijk van de duur van de vlucht krijgen.

 

PERALAS Endovenous Procedure van de Ablatietherapie om Spataders te behandelen

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten