Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEndovenous Lasertherapie

Van de de Lasertherapie van EVLT Endovenous de Spatadersbehandelingen zonder Enig Pijnmedicijn

Van de de Lasertherapie van EVLT Endovenous de Spatadersbehandelingen zonder Enig Pijnmedicijn

EVLT Endovenous Laser Therapy Varicose Veins Treatments Without Any Pain Medication

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: cherylas 1940nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Laserablatie van Saphenous Ader model: 6 watts 1940nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Control-modus: Waar Kleurentouch screen (7 duim, resolutie 600*1024)
Garantie: twee jaar

 

Van de de Lasertherapie van EVLT Endovenous de Spatadersbehandelingen zonder Enig Pijnmedicijn

 

Endovenous Laserablatie (EVLA), ook als Endolaser, EVLT wordt bedoeld, is een endovenous laserbehandeling in het bureau als minimaal invasieve methode om grote spataders wordt uitgevoerd te behandelen die. Ontwikkeld en gepatenteerd door Ader gebruikt het Behandelingscentrum, EVLA bestaande laser en ultrasone klanktechnologie om de belangrijkste ader van de binnenkant met laserenergie te sluiten. EVLA maakt dure ziekenhuisopnames, de behoefte aan anesthesie, insnijdingen, de behoefte aan een chirurg, en geduldige onderbreking voor volledig onnodige terugwinning.

Wat tijdens Behandeling Te verwachten

In ons geaccrediteerd bureau, zal een patiënt een ‚been merkend‘ ondergaan. Met ultrasone klankvisualisatie, worden de probleemader en de belangrijke gebieden getrokken op de huid makend een kaart aan gebruik als gids tijdens de procedure.

De patiënt heeft dan een actuele gevoelloos makende die room op de huid één uur wordt toegepast. Dit maakt de injectie van het lokale verdovingsmiddel bijna pijnloos. Terwijl het wachten, kiest de patiënt een film, toont TV of muziek om in de glazen van de randvisie te letten op.

Bij het steriele plaatsen, wordt de patiënt geplaatst op de lijst; het gebied wordt toen schoongemaakt en prepped door de arts voor de laserprocedure. De lokale anesthesie wordt gegeven onder begeleiding van de kleuren de duplexultrasone klank, en dan wordt een minieme laservezel opgenomen direct in de ader door een catheter (uiterst kleine buis). De impulsen van laserenergie worden vrijgegeven langs de cursus van de ader om het volledig te verzegelen. Endolaser (EVLA, EVLT) vereist slechts een kleine inkeping in de huid. Zodra de laser de ader heeft verzegeld wordt de vezel verwijderd en een steri-strook of een steek sluiten het gebied. De patiënten die een behandeling mini-Phlebectomy voor de kleinere takken nodig hebben zullen tegelijkertijd uitgevoerd het hebben. Wanneer de procedure volledig is is het been verpakt met elastische verbanden.

De postinstructies worden herzien met de patiënt, dan lopen zij uit het bureau en de terugkeer onmiddellijk aan hun normaal dagelijks werk zonder enig pijnmedicijn.

 

Van de de Lasertherapie van EVLT Endovenous de Spatadersbehandelingen zonder Enig Pijnmedicijn

Na de behandeling

U draagt de verbanden tot uw Bezoek post-Op de volgende dag. Dan wordt uw been opgevouwen en onderzocht. U zult lichtjes gekneust worden; dit zal over het algemeen in 1-3 weken weggaan. Sommige mensen voelen strakheid op het gebied van de behandelde ader erop wijzen die dat de ader helend is. Ongeveer moeten 15% van onze patiënten een pijnmedicijn zoals Advil (ibuprofen) tijdens terugwinning zonder voorschrift nemen. Sclerotherapy de opvolgende kan voor om het even welke resterende kleine spinaders worden vereist.

Deze endovenous laserbehandeling (Endolaser (EVLA, EVLT)) is een gepatenteerde procedure die de laserfabrikanten vaak naar doorverwijzen of als EVLT™, ELVS™, of ELAS™ bekend maken. Het is een veilige en efficiënte behandeling voor grote die spataders, specifiek door FDA in 2002 voor behandeling van grotere saphenous aderterugvloeiing worden goedgekeurd. Honderdduizenden gevallen sinds zijn verwezenlijking wereldwijd met succes worden behandeld die. Endolaser (EVLA, EVLT) heeft een totaal succestarief groter dan 97%. Deze resultaten zijn beter dan die op korte termijn van traditionele chirurgie en de lange termijn.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten