Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEndovenous Lasertherapie

Ablatie van de Cherylas1940nm Endovenous Laser voor het Behandelen van Endovenous Aders

Ablatie van de Cherylas1940nm Endovenous Laser voor het Behandelen van Endovenous Aders

Cherylas 1940nm Endovenous Laser Ablation For Treating Endovenous Veins

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: cherylas 1940nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Laserablatie van Saphenous Ader model: 6 watts 1940nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Control-modus: Waar Kleurentouch screen (7 duim, resolutie 600*1024)
Garantie: twee jaar

 

Endovenous laserbehandeling behandelt spataders gebruikend een optische vezel die in de te behandelen ader wordt opgenomen, en het laserlicht, normaal in het infrarode gedeelte van het spectrum, glanst in het binnenland van de ader. Dit veroorzaakt de ader om aan te gaan, en de optische vezel wordt langzaam teruggetrokken. Sommige minder belangrijke complicaties kunnen, met inbegrip van thrombophlebitis, pijn, hematoom, oedeem en besmetting voorkomen, die tot cellulitis kunnen leiden.

 

EVLT heeft dezelfde betekenis zoals ELT, maar die het is een handelsmerknaam door Diomed wordt en als naam voor hun 910 NM-eenheid van de laserbehandeling voor ELT wordt gebruikt bezeten die. De 810 NM-laser is de originele golflengte van de laservezel zoals die door Dr. Robert Min van New York, de V.S. de weg wordt bereid. Later, zijn de verschillende andere vezels met verschillende golflengten beschikbaar geworden. De variërende golflengte elk doel om lokale schade aan een component van de spatader of het bloed te maximaliseren daarin terwijl het minimaliseren van schade aan aangrenzende weefsels.

 

De 1470nm-lasergolflengte van CHERYLAS wordt effectief gebruikt in de behandeling van de spataders, 1470nm-wordt de golflengte bij voorkeur geabsorbeerd door water 40 keer meer dan een 980 NM-golflengte, zal de 1470nm-laser om het even welke postoperatieve pijn en het kneuzen minimaliseren en de patiënten zullen terugwinning snel en terug naar dagelijks werk in korte tijd.

Nu is Dimed laser ontwikkelde 1940nm voor EVLA, Absorptiecoëfficiënt van 1940nm hoger dan 1470nm in het water.

De laser van Cherylas 1940nm kan gelijkaardige doeltreffendheid aan 1470nm-lasers met veel minder risico en bijwerkingen, zoals paresthesia, het verhoogde kneuzen, geduldig ongemak tijdens en onmiddellijk na behandeling en thermische verwonding aan de bedekkende huid veroorzaken. wanneer gebruikt voor endovenouscoqultion van bloedvat in patiënten met oppervlakkige aderterugvloeiing.

Ablatie van de Cherylas1940nm Endovenous Laser voor het Behandelen van Endovenous Aders

Ablatie van de Cherylas1940nm Endovenous Laser voor het Behandelen van Endovenous Aders

 

Tijdens de procedure, wordt een catheter die een laservezel dragen opgenomen onder ultrasone klankbegeleiding in de grote saphenous ader (GSV) of kleine saphenous ader (SSV) door een kleine punctuur. De catheter is dan geavanceerd, ook onder ultrasone klankbegeleiding, op het niveau van de lies of knievouw. De verdunde lokale anesthesie wordt ingespoten rond en langs de ader (perivasculaire infiltratie) gebruikend ultrasone klankweergave om de lokale verdovingsmiddelenoplossing rond de ader, meestal in een sub-gezichtsplaats te plaatsen. Deze techniek komt uit de opzwellende lokale methode lange gebruikt van anesthesie(tla) voort en gebleken veilig en efficiënt voor sommige methodes van liposuction. De laser wordt geactiveerd terwijl de catheter of laservezel langzaam wordt teruggetrokken, resulterend in afstempeling van de saphenous ader langs zijn volledige lengte. De behandeling, die zonder kalmeren wordt uitgevoerd, neemt gewoonlijk tussen 1 en twee uren, en de geduldige gangen onder zijn of haar eigen macht. Het been wordt verbonden en/of in een kous geplaatst die de patiënt daarna maximaal drie weken draagt.

Wordt schuim sclerotherapy of ambulante phlebectomy vaak uitgevoerd op het tijdstip van de procedure of binnen de eerste 1-2 weken om takspataders te behandelen. Nochtans, voeren sommige artsen deze procedures op het tijdstip van ELT niet uit omdat de spataders op hun kunnen verbeteren als resultaat van verminderde terugvloeiing van de grote saphenous ader.

 

Complicaties

De complicaties van endovenous laserbehandeling kunnen als minderjarige worden gecategoriseerd, of ernstig. De minder belangrijke complicaties omvatten het kneuzen (51%), hematoom (2,3%), tijdelijke verdoofdheid (3,8%), flebitissen (7,4%), verharding (46,7%), en een sensatie van strakheid (24,8%). De ernstigere complicaties omvatten huidbrandwonden (0,5%), diepe aderlijke trombose (0,4%), longembolie (0,1%), en zenuwverwonding (0,8%). Deze tarieven complicaties worden afgeleid uit het Australische MSAC-overzicht van al beschikbare literatuur op de procedure. De netvliesschade is een ernstige maar zeer zeldzame complicatie (<1>

 

Klinische evaluaties [geef uit]

Een rapport van 2005 van één praktijk, die resultaten van 1.000 die lidmaten samenvatten over een periode van 5 jaar met EVLT worden behandeld toonde aan dat 98% van de behandelde schepen bij maximaal 60 maandenopvolgende, met complicaties en bijwerkingen zoals tijdelijke parasthesia en DVTs onder 0,5% gesloten bleef.

De Australische de Medische Diensten Adviescommissie (MSAC) in 2008 heeft bepaald dat endovenous laserbehandeling voor spataders „op korte termijn efficiënter schijnt te zijn, en op zijn minst als efficiënte algemeen, als vergelijkende procedure van verbindingsafbinding en ader het ontdoen van voor de behandeling van spataders. “ Het vond in zijn beoordeling van beschikbare literatuur, ook dat „de voorkomentarieven strengere complicaties zoals DVT, zenuwverwonding en paresthesia, postoperatieve besmettingen en hematomen, groter na afbinding en het ontdoen van dan na EVLT“ schijnt te zijn. Een studie van 516 behandelde aders meer dan 69 maanden door Elmore en Lakei meldde een succestarief van 98,1%.

 

Endovenous thermische ablatie (EVTA) door radiofrequentie of laser is een veilige en efficiënte behandeling van het terugvloeien van grote saphenous aders (GSVs) en traditionele hoge afbinding en het ontdoen van in officiële aanbevelingen van diverse belangrijke Vasculaire Maatschappijen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk vervangen.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten