Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Laser van de Hemorrhoidbehandeling

Van de de Laserchirurgie van Dimedhemorrhoid Niet-invasieve de Laserprocedure voor Homerrhoid-Patiënten

Van de de Laserchirurgie van Dimedhemorrhoid Niet-invasieve de Laserprocedure voor Homerrhoid-Patiënten

Dimed Hemorrhoid Laser Surgery Noninvasive Laser Procedure For Homerrhoid Patients

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas15w 980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser model: 15w 980nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 2.1kg
Garantie: twee jaar

 

De Behandelingsterugwinning van laserhemorroïden: Hier is Te verwachten wat

De hemorroïden zijn ongemakkelijk en zelfs pijnlijk, maar u zou behandeling voor vrees voor het terugwinningsproces kunnen uitstellen. Het is waar dat elke hemorrhoidprocedure terugwinningstijd vereist, maar sommige procedures zijn lastiger dan anderen.

Sommige behandelingsopties impliceren het krimpen van of het verwijderen van het hemorrhoidal weefsel met een laser. Deze procedures kunnen voordelig zijn omdat zij vaak gemakkelijkere terugwinning dan traditionele procedures impliceren. Deze gids kan helpen om u op wat voor te bereiden tijdens uw de behandelingsterugwinning van laserhemorroïden te verwachten.

Studies van Niet-invasieve Laserprocedures

Één van de grootste voordelen van minimaal invasieve laserbehandelingen is dat zij terugwinningstijden kunnen verminderen en de begeleidende pijn verminderen.

In één studie, ontvingen de patiënten met niveau 2 en niveau 3 hemorroïden behandeling waarin een laser in het beïnvloede weefsel werd opgenomen om binnen te bestralen het van. Tijdens de 28 dagen van observatie daarna, meldden de patiënten een gemiddeld pijnniveau van slechts 0,84 tot 1,13 op een schaal van 0 tot 10.

Een andere studie onderzocht complicaties na procedures om hemorrhoidal weefsel met de lasers van de direct-contactdiode te laten verdampen. Van de 341 kwalificerende patiënten, ervoeren slechts 12 ernstige complicaties tijdens het volgende jaar. Dat bedroeg slechts 3,51 percent van de testgroep.

  • Acht patiënten behandeld oedeem.
  • Twee studiedeelnemers moesten voor een abces worden behandeld.
  • Twee van hen ervoeren het hemorrhaging.

Geen van de testonderwerpen ontwikkelde een fistel of een strictuur na de procedure. Voorts ervoer geen van hen een herhaling van hun hemorroïden tijdens de éénjarige opvolgendeperiode.

 

Laser Hemorrhoidectomy

 

Als hemorrhoidectomy noodzakelijk is, kan een gesloten uitsnijding die met een laser wordt uitgevoerd de terugwinning verlichten in vergelijking met een open uitsnijding met een traditionele scalpel.

Wanneer de wond na chirurgie wordt opengelaten, schijnt er niet veel verschil in helende tijd tussen uitsnijding met een scalpel of een laser te zijn. Nochtans, bieden de lasers de kans om mucosa te verzegelen die na het verwijderen van het hemorrhoidal weefsel wordt gesloten. Uitvoerend de chirurgie kan deze manier de afschrijvingstermijn verbeteren.

Deze benadering van chirurgie vereist typisch slechts lokaal verdovingsmiddel, zodat moeten de patiënten niet van algemene anesthesie na de verrichting ontwaken. Daarom kunnen zij gewoonlijk het chirurgiecentrum in ongeveer twee uren verlaten.

Voorts heeft het onderzoek aangetoond dat de patiënten minder pijn na deze laserprocedure ervaren dan zij met standaard koude scalpel hemorrhoidectomies doen. Van de 60 laserpatiënten die in één studie worden waargenomen, vereisten slechts vier readmittance aan het ziekenhuis voor het ernstige pijn of zwellen.

Wat u na Behandeling zou moeten verwachten

Na een laserprocedure, zult u waarschijnlijk het chirurgiecentrum kunnen op dezelfde dag verlaten. In feite, als u geen volledig kalmeren vereist, kunt u binnen een paar uren kunnen naar huis gaan.

Het pijnbeheer is gewoonlijk vrij redelijk na minimaal invasieve laserprocedures. Of u in het ziekenhuis of thuis bent, kunt u niet veel pijnmedicijn nodig hebben. In de studie van 341 laserpatiënten, te hoeven de meeste deelnemers om geen pijnstillende middelen daarna te nemen.

Nochtans, als u vindt dat u kwetst, zou u een pijnverlichter moeten nemen. De medicijnen over de toonbank volstaan gewoonlijk.

De darmbewegingen kunnen voor een paar dagen pijnlijk zijn. Het nemen van een krukwaterontharder over de toonbank kan helpen; vraag uw arts om aanbevelingen. U zou zeker moeten zijn om overvloed van vezel te eten en heel wat water te drinken.

Het is normaal om een beetje van bloed op het weefsel te zien wanneer u afveegt. Als u het aftappen of lossing in andere tijden opmerkt, kunt u een beschermend stootkussen in uw ondergoed willen plaatsen.

 

U kunt normale activiteiten kunnen hervatten en naar het werk binnen één week van uw niet-invasieve laserprocedure terugkeren. Sommige mensen kunnen terugkeren om in enkel één of twee dagen te werken.

Zelfs als u een laserhemorrhoidectomy hebt, kunt u niet vele zieke dagen aan uw terugwinning moeten wijden. In één studie, 88 percent van mensen die hemorroïden hadden die met lasers accijns worden gelegd op die naar het werk binnen zeven dagen zijn teruggekeerd.

Omdat de de behandelingsterugwinning van laserhemorroïden vaak korter en minder pijnlijk dan de terugwinning van andere procedures is, is er geen reden om behandeling te vertragen. Binnen enkel een paar dagen na uw procedure, kunt u beginnen om als uw oud, pre-hemorroïden te voelen opnieuw zelf.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten