Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Verwijderingsmachine van de spinader

Draagbare Kleine Berylas-de Aderverwijdering 15w 940w 532nm van de Laserspin Lichtgewicht

Draagbare Kleine Berylas-de Aderverwijdering 15w 940w 532nm van de Laserspin Lichtgewicht

Portable Small Berylas Laser Spider Vein Removal 15w 940w 532nm Lightweight

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas15w 940 5w 532

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser model: 15w940 5w532
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 2.1kg
Garantie: twee jaar

 

Draagbare Kleine Berylas-de Aderverwijdering 15w 940w 532nm van de Laserspin Lichtgewicht

Beste Laser voor Spinaders

De beste Laser voor Spinaders en Antwoorden op Andere Adervragen

De spinaders kunnen als een minder belangrijk probleem aan sommige mensen schijnen, maar het branden, het jeuken, en de verschijning van deze aders kan patiënten heel wat nood veroorzaken. Gelukkig, moet u niet blijven lijdend met deze voorwaarde. Lees meer over de beste laser voor spinaders te weten te komen.

 

Het type van laser voor spinaders hangt af van of u spinaders slechts, of chronische aderlijke ontoereikendheid hebt. Zie een ader arts meer leren.

 

 

Als u aderlijke ziekte, met inbegrip van spinaders hebt, hebt u informatie over de recentste behandelingen voor uw voorwaarde nodig. De laatste jaren, heeft de medische gemeenschap grote passen in de behandelingsopties van de spinader gemaakt. Hieronder zijn de antwoorden op de vragen vele lijders van de spinader hebben:

 

Wat zijn Spinaders?

 

De spinaders worden vergroot aders of gevergroot die als blauwe of rode spinbenen of boomtakken op uw benen kijken. Zij zijn vrij zichtbaar en bewegen verlegen vaak lijders ertoe om te voelen.

Zijn de Spinaders Gevaarlijk?

In het algemeen zijn de spinaders niet gevaarlijk, maar zij kunnen het jeuken, het zwellen, en pijn veroorzaken. Soms ook voor komt een uitbarsting. De spinaders zijn een voorwaarde die uw levenskwaliteit kan verminderen.

Wat veroorzaakt Spinaders?

De de spinaders en spataders worden zowel veroorzaakt door zwakke of beschadigde kleppen in uw aders. Zij verschijnen het vaakst in de benen omdat het bloed terug in de aders in plaats van het zijn gepompte file aan het hart lekt. Deze aders verschijnen soms op ander gebied. Dit samengevoegde bloed kan duidelijk door uw huid worden gezien en geeft de ader een dunne, spinachtige, verschijning.

Who krijgt Spinaders?

Als uw moeder of andere dichte verwant spinaders hebben, kunt u hen ook worden aangezien de erfelijkheid een rol speelt. Andere oorzaken van spinaders omvatten zwaarlijvigheid, leeftijd, bepaalde medische voorwaarden, en een geschiedenis van bloedstolsels.

Als uw beroep vereist dat u op uw voeten bent, zullen u ook eerder spinaders krijgen. Wacht personeel, leraren, fabrieksarbeiders, en de herenkappers zijn vatbaar voor deze voorwaarde. De vrouwen worden vaker spinaders dan mannen, en de oudere mensen worden hen vaker dan jongere mensen. De mensen die aan verwondingen hebben geleden, vorige aderchirurgie gehad en een geschiedenis van zonblootstelling hebben zijn ook op verhoogd risico. In feite, hebben 30% aan 60% van volwassenen of spataders of spinaders.

Wat zijn de Behandelingen voor Spinaders?

Gelukkig, hebt u een aantal behandelingsopties voor uw spinaders. Soms, kunnen de levensstijlveranderingen zoals gewichtsverlies en een het lopen regime helpen. In sommige gevallen, kan uw ader arts een veilige en efficiënte medische procedure adviseren. De invasieve chirurgie wordt gedaan als laatste redmiddel. Als een laserbehandeling wordt vereist, wat is de beste laser voor spinaders? Het hangt af van of u onderliggende chronische aderlijke ziekte hebt.

De Behandeling van de oppervlaktelaser

Voor sommige patiënten, is het gebruik van laser of het intense gepulseerde licht de beste keus voor de behandeling van de spinader. Deze procedure gebruikt hitte op de oppervlakte van de huid om deze onooglijke aders te vernietigen. Dit type van laserbehandeling is snel en niet-invasief. De bijwerkingen zijn weinigen.

Endovenous (binnen de Ader) Laserablatie

Tijdens deze procedure, neemt de ader arts een kleine laservezel in de spinader die op „impulsen van licht“ levert die de aderinstorting maken. U zult slechts lokale anesthesie voor deze procedure nodig hebben, die op een poliklinische patiëntbasis wordt gedaan. De laserbehandeling is minimaal invasief en heeft weinig bijwerkingen. De meeste patiënten zijn vrij tevreden met de resultaten.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten