Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Verwijderingsmachine van de spinader

Hand - de gehouden van het de Verwijderingsapparaat van de Spinader Garantie van Handpiece Regelbare Twee Jaar

Hand - de gehouden van het de Verwijderingsapparaat van de Spinader Garantie van Handpiece Regelbare Twee Jaar

Hand Held Spider Vein Removal Device Ajustable Handpiece Warranty Two Years

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas8FJ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser model: 8watts 810nm/980nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 2.1kg
Garantie: twee jaar

 

Gebruik Berylas om spinaders te behandelen

Berylasspecificaties

Lasertype De Laser van de GaAlAsdiode
Golflengte 810nm 940nm 810nm/980nm 1064nm

810nm+980nm/

810nm+910nm

650nm+810nm+980nm
Maximummacht 9watts 15watts 15watts 10watts 15watts+15watts 200mw+7watts+7watts
Verrichtingswijze CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur 10us- 3s
Herhalingstarief 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal Rode Diodelaser van 650nm, Macht<5mw>
Controlewijze Waar Kleurentouch screen (7 duim, resolutie 600*1024)
Transmissiesysteem Medische Vezels met SMA905-Schakelaar
Afmetingen 160 (W) *180 (L) *235 (H) MM
Gewicht 2.1Kg

 

Wat gebeurt tijdens lasertherapie?

De behandeling van de laserader vergt een minder dan uur en in een spreekkamer of een kliniek uitgevoerd. De procedure gebruikt een geconcentreerde lichtstraal om de spinader te richten zonder nabijgelegen weefsel te beschadigen. De laser verwarmt en vernietigt de spinader en het verdwijnt over een periode van vier tot zes weken.

Welk type van laser wordt gebruikt om spinaders te behandelen?

De gemeenschappelijkste die laser wordt gebruikt om spinaders te behandelen is het BERYLAS-lasersysteem. Het is een handbediend apparaat en heeft ook een koeluiteinde om ongemak tijdens de therapie te minimaliseren.

Hoe werkt de laser?

De laser doordringt de huid in het oppervlakkige bloedvat. De hitte van de laser wordt geproduceerd coaguleert het bloed binnen de spinader, veroorzakend het aan instorting en verbinding die. In de loop van de volgende weken, zal de spinader verdwijnen en al bloed zal door de reinigende cellen van het lichaam worden verwijderd. De nieuwere laserbehandelingen staan de levering van een nauwkeurige dosering van energie aan elk bloedvat zonder enige nabijgelegen structuren toe te verwonden.

Is de lasertherapie pijnlijk?

Een lokaal verdovingsmiddel kan worden gebruikt om het gebied te gevoelloos maken. Tijdens behandeling, echter, kunt u een lichte tintelende sensatie als laserbranden voelen. De meeste huidige daglasers hebben een koelsysteem dat het uiteinde van de laser verhindert het worden te heet en in brandwonden of schade aan het gebied te resulteren.

Welke voorbereidingen zou ik vóór behandeling moeten nemen?

Er zijn geen belangrijke die voorbereidingen vóór de laserbehandeling worden vereist, maar u zult zon blootstelling, aspirin, alcohol en het roken voor minstens een week voorafgaand aan de procedure willen vermijden.

Zoals voor de dag van behandeling, vermijd alle room, lotions en vochtinbrengende crèmen op het gebied dat gaat worden behandeld. Ook, draag comfortabele kleding die gemakkelijke toegang tot het lichaamsdeel verleent die worden behandeld.

Het Hoe kan ik weet of ben ik een kandidaat voor de behandeling van de laserader?

Alle individuen worden geëvalueerd voorafgaand aan lasertherapie. De spinaders veroorzaken geen symptomen en zijn van een kosmetische slechts zorg. Voor hen die symptomen hebben, wordt het verdere onderzoek gedaan ervoor zorgen dat zij geen spataders hebben. De lasertherapie is het meest efficiënt voor de zeer kleine spinaders en gebruikt om geen grote spataders te behandelen.

Wat is de tijd tussen behandelingen?

Men adviseert over het algemeen dat de behandelingen vier tot zes weken apart uit elkaar worden geplaatst. Als de nieuwe aders verschijnen, worden de extra behandelingen vereist voor optimale resultaten.

Wat zijn bijwerkingen van lasertherapie?

De huid boven de aders zal roodachtige, een kat-kras verschijning hebben. Dit verdwijnt over het algemeen in de loop van de volgende twee dagen.

Wat zijn potentiële complicaties van lasertherapie?

De risico's verbonden aan de therapie van de laserader zijn minimaal. Uw ogen zullen tijdens de behandelingen worden beschermd. De meeste faciliteiten gebruiken overzichts koelsystemen, dus zijn de behandelingen met lage risico's en vrij pijn-vrij.

Hoeveel behandelingen nodig zijn?

Afhankelijk van de grootte en het aantal aders, zullen twee tot zes behandelingen worden vereist. De behandelingen worden gewoonlijk apart gedaan 4-6 weken. Die met een tendens naar vasculaire problemen zullen zeer waarschijnlijk extra behandelingen vereisen.

Zullen mijn spinaders terugkeren?

Er is geen behandeling voor spinaders. Hoewel de behandeling niet de ontwikkeling van nieuwe spinaders verhindert, kan de verwijdering van bestaande aders dramatisch de verschijning van het getroffen gebied verbeteren, die een meer jeugdige, gezonde blik en een gelijk kleurenpatroon verstrekken aan de huid. De spinaders kunnen terugkomend zijn en zo, zullen meer behandelingen in de toekomst worden vereist.

Na de Aderverwijdering van de Laserspin

Wat kan ik na lasertherapie verwachten?

Spoedig na de procedure, kunt u een lichte buil op de huid voelen; het zou moeten verdwijnen uren na behandeling. Het gebied kan ook lichtjes roder lijken en kan nu en dan worden gekneust.

Zijn er om het even welke voorzorgsmaatregelen na lasertherapie?

Na lasertherapie, adviseert men sterk dat één van de zon wegblijft. Het helen kan worden vergemakkelijkt door steunslang te dragen. De pijn is minimaal en men kan om het even welke pijnmedicijnen zonder voorschrift nemen. Na behandeling, is er geen onderbreking. U kunt elk van uw normale activiteiten onmiddellijk daarna hervatten.

Wanneer kunt u om na lasertherapie te werken terugkeren?

De patiënten worden aangemoedigd om alle normale activiteiten onmiddellijk te hervatten. De eindresultaten kunnen niet voor verscheidene maanden duidelijk zijn. De meeste patiënten worden tevredengesteld door de resultaten in een zeer korte tijd.

Hoe lang neemt het om resultaten te zien?

De resultaten van laserbehandeling voor spinaders zijn niet direct. De meerderheid van spinaders zal binnen twee tot vier weken verdwijnen, maar in sommige gevallen kan het langer duren om goede resultaten te zien. Na de lasertherapie, zullen de schepen onderaan de huid geleidelijk aan van een donkerblauwe aan lichtrode kleur veranderen, dan uiteindelijk verdwijnend in twee tot zes weken.

De meeste patiënten melden een hoge graad van tevredenheid met de procedure en hulp bij niet meer het moeten onooglijke aders verbergen. De behandelde gebieden zijn merkbaar duidelijker en in de meeste gevallen blijft de huid met elke opeenvolgende behandeling verbeteren.

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten