Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Verwijderingsmachine van de spinader

Veilige Eenvoudige Korte Efficiënte de Verwijderingsmachine van de Spinader die Geen Anesthesie vereist

Veilige Eenvoudige Korte Efficiënte de Verwijderingsmachine van de Spinader die Geen Anesthesie vereist

Safe Simple Short Effective Spider Vein Removal Machine That Requires No Anesthesia

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE0086
Modelnummer: Berylas8FJ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Pelikaangeval
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser model: 8watts 810nm+980nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls Gewicht: 2.1kg
Garantie: twee jaar

 

Veilige Eenvoudige Korte Efficiënte de Verwijderingsmachine van de Spinader die Geen Anesthesie vereist

Wat zijn Spinaders?

De spinaders, zoals hun naam voorstelt, zijn sommige aders die als een spin kijken. In feite, zijn de spinaders uiterst klein, scheefgetrokken bloedvat dat door de huid kan worden gezien. De kleur van spinaders kan rood, purper zijn, of blauw; verschijn het vaakst op de benen of het gezicht.

Wat veroorzaakt Spinaders?

Dit soort aders kan op om het even welk deel van het lichaam verschijnen. In het algemeen verschijnen de spinaders aan de achterkant van de benen en de dijen. De verschijning van aders in een spin-als patroon maakt oneven onze huid aan anderen kijken. Het volgende is sommige bekende oorzaken van de spinaders.

  • Erfelijkheid
  • Gewichtsverlies
  • Gewichtsaanwinst
  • Lichaamshouding
  • Hormonale Veranderingen

Welke Techniek wordt gebruikt?

De meest geavanceerde methode om spinaders minder prominent te maken of te verdwijnen is de de adersbehandeling van de laserspin. Het wordt ook uitgevoerd op een poliklinische patiëntbasis en de patiënt zal de kliniek aan het eind van de behandeling kunnen verlaten. De procedure is veilig, eenvoudig, kort, en efficiënt die geen anesthesie vereist. Slechts zou een gevoelloos makende room genoeg zijn om de geduldige rust tijdens de behandeling te houden.

Een verwante huidvoorwaarde is spataders. De laserbehandeling om spataders te genezen kan in twee soorten worden verdeeld. Één soort wordt genoemd eenvoudige laserbehandeling, en andere wordt genoemd endovenous laserbehandeling. Een eenvoudige laserbehandeling wordt uitgevoerd buiten de huid. Een endovenous laserbehandeling wordt uitgevoerd op grotere spataders in de benen. Wij adviseren een laserbehandeling om spinaders te verwijderen, omdat het betere resultaten dan andere opties levert.

Hoe wordt de Behandeling uitgevoerd?

In het algemeen is de laserbehandeling voor spinaders vrij gemakkelijk te presteren. De geduldige enkel behoefte te liggen en de beroeps zullen de behandeling in een paar notulen uitvoeren. Het laserlicht zal langzaam de spinaders langzaam verdwijnen of maken verdwijnen. De beroeps zal de behandeling door een gevoelloos makende room op de huid toe te passen beginnen.

Dan zal hij of zij een laserapparaat op het gebied van het lichaam gebruiken waar de spinaders worden gevestigd. De behandeling is zeer eenvoudig en vergt zeer korte tijd te presteren. Slechts kunnen sommige minimale bijwerkingen op de huid verschijnen. De bijwerkingen kunnen roodheid, het kneuzen, het jeuken, het zwellen, en de veranderingen van de huidtoon omvatten.

Laserbehandeling voor Spinaders

De laserbehandeling is een hoogst efficiënte manier om spinaders te behandelen. De laser beschadigt effectief de abnormale aders zonder enig gevaar te veroorzaken voor het omringen van huid. De het meest meestal gebruikte laser voor de behandeling van spinaders is draagbare laser BERYLAS.

Resultaten en Voordelen

De behandeling levert de beste de verwijderingsresultaten van spinaders. Een laserbehandeling voor spinaders verwijdert zorgvuldig de verschijning van spinaders zonder de huid of een ander deel van het lichaam te beschadigen. Geen anesthesie is nodig om te presteren omdat de behandeling pijnloos is. Anderzijds, is de behandeling kort en geen kliniekverblijf is nodig vóór of na de behandeling.

 

Spinaders in Doubai De behandeling van spinaders in Doubai & Abu Dhabi De behandeling van spinaders in Doubai Abu Dhabi & Sharjah De behandeling van spinaders in Abu Dhabi

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten