Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPodiatrylaser

Klasse IV de Laser van 980nm Podiatry op de Anti Ontstekingstherapie van de Hielpijn

Klasse IV de Laser van 980nm Podiatry op de Anti Ontstekingstherapie van de Hielpijn

Class IV 980nm Podiatry Laser On Heel Pain Anti Inflammatory Therapy

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan China,
Merknaam: Dimed Laser
Certificering: CE
Modelnummer: Berylas 15J

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Klasse IV Laser op Plantar Pijn van Fasciitis en van de Hiel model: 15watts 980nm
Werkingsmodus: CW, herhaalt Impuls plichtscyclus: 10%-90%
Gewicht: 2.1kg

 

Berylas: Effect van een Klasse IV 980nm-Laser op Plantar Pijn van Fasciitis en van de Hiel

 

Wat is plantar fascitis? Plantar fasciitis (uitgesproken PLAN-tar fas-e-I) kan één van de gemeenschappelijkste voet verwante ervaring van pijnenmensen zijn. Fundamenteel is het pijn en ontsteking langs de dikke band van bindweefsel langs de bodem van uw voet die de hiel met de tenen verbindt. Dit is de Plantar Band.

De symptomen van Plantar fasciitis omvatten het branden, het neersteken, algemeen het pijn doen, en het knijpen pijn in de voet. Het kan de hiel, medio, of volledige voet beïnvloeden. Vele mensen merken het op eerst ding in de ochtend wanneer het weggaan van bed, of uit uit van een stoel als zitting lange tijd. Na omhoog het limbering van het met sommige stappen, kan het, slechts aan terugkeer later of de volgende dag verminderen.

Plantar fasciitis kan iedereen beïnvloeden, maar is bijzonder gemeenschappelijk in atleten en agenten. Het kan mensen beïnvloeden die te zwaar zijn, slechte voetbiomechanica hebben, unsupportive schoenen of wipschakelaars dragen, blootvoets, schoenen/tennisschoenen lopen of gelopen.

De chiropraktijkaanpassingen van de voet, de enkel, de knieën, en het bekken, en orthotics zoals nodig, kunnen correcte biomechanische instabiliteit helpen, maar soms zijn er een ontstekingscyclus en een verwond weefsel dat extra hulp vergt.

Dat is waar een Klasse IV laser kan enorm helpen.

Klasse IV de Laser van 980nm Podiatry op de Anti Ontstekingstherapie van de Hielpijn

Hier zijn de 4 belangrijke attributen van een Klasse IV laser

1. Bevordert cellulaire energie

2. Dalingenpijn – analgesie

3. Anti-Inflammatory cascade

4. Versnelling van natuurlijke helende processen

 

Hier zijn de grondbeginselen van hoe het werkt. De laser is energie in dichtbijgelegen infared waaier, zodat is het vrijwel onzichtbaar aan het blote oog, maar heeft de capaciteit om verscheidene duim in het leven weefsel van zowel mensen als dieren te doordringen. Het bevordert het helen door een proces als PhotoBioStimulation wordt bekend die. Dit wordt het best vergeleken bij fotosynthese in een installatie. De fotonen worden geleid in het weefsel via de laser en bevorderen ongezonde/beschadigde slechts cellen. De laser heeft vrijwel geen effect op normale gezonde cellen. De pijnhulp is één van het eerste bericht van dingenmensen, maar wat aan het belangrijkste weefsel gebeurt.

De fotonen bevorderen de cellen, vooral Mitochondria van cellen, wat de energiekrachtcentrale van een cel is. Dit verhoogt cellulair metabolisme, zo het bevorderende snellere cellulaire reparatie en helen. De fotonen helpen die ontsteking te verminderen en het proces door beschadigd weefsel wordt veroorzaakt, het bevordert nog vaatverwijding, en salpeteroxyde. Dit betekent omloopverhogingen (angiogenisis), toelatend afvalprodukten en beschadigde cellulaire componenten om worden verwijderd, en het nieuwe het herbouwen materiaal kan binnen worden gebracht. Dit versnelt het helen van weefsel.

 

De zenuwfunctie is ook beter met lasertherapie, aangezien het destimulates pijnreceptoren en zenuwen, maar ook de hulp te helen zenuwen en re myelinate regenereren. Na een verwonding, is er ook een proces van immune stimulatie (gewoonlijk om een mogelijke besmetting te verhinderen, maar het kan extra ontsteking veroorzaken), en de lasers kunnen met immunoregulation helpen die de hulp het helende proces met minder ontsteking en pijn versnelt.

 

Klasse IV Lasers kan ook worden gebruikt om acupunctuurpunten te bevorderen die het helende proces helpt versnellen.

Naast plantar fascitis, kan onze laser met klachten helpen uitstrekt zich van tendinitis in vrijwel om het even welke gebied, tenniselleboog, golfspelerselleboog, ligamentverwondingen, meniscusverwondingen van de knieën, voetneuromas, bevroren schouder door vezelige adhesie te verminderen, bursitis van de heup en schouders, schijfverwondingen, zenuwvangsten, en de lijst gaat de meeste zachte weefselverwondingen omvatten. Klasse IV lasers heeft ook de capaciteit te versnellen het helen, evenals teennagelpaddestoel.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten