Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPodiatrylaser

Efficiënte de Lasertherapie van 810n/980nm-voor Plantar Faciitis/Hoge Hielpijn

Efficiënte de Lasertherapie van 810n/980nm-voor Plantar Faciitis/Hoge Hielpijn

Effective 810n / 980nm Laser Therapy For Plantar Faciitis / High Heel Pain

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed laser
Modelnummer: Berylas 15w 810nm/980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Applicaion: Lasertherapie voor Plantar Faciitis Maximummacht: 15watts
golflengte: 980nm (facultatieve 810nm) Therapie Handpiece: 15mm/20mm/25mm/30mm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit

 

Efficiënte de Lasertherapie van 810n/980nm-voor Plantar Faciitis/Hoge Hielpijn

 

De lasertherapie is een pijnloze behandeling die patiënten helpt injecties en zelfs chirurgische procedures vermijden om Plantar fasciitis (hielpijn) te richten. De lasertherapie of „Photobiomodulation“, zijn het gebruik van specifieke golflengten van licht om therapeutische gevolgen tot stand te brengen. Deze therapeutische gevolgen omvatten dalende zwellende en stijgende bloedstroom die aan het zachte weefsel en de band van de hiel het helende milieu verbeteren. De therapeutische gevolgen versnelt de helende tijd van de patiënt en vermindert beduidend de pijn. De meeste patiënten merken een daling van pijn na de 1st behandeling op.

 

De lasertherapie voor Plantar fasciitis (hielpijn) is een natuurlijkere benadering van het aanpakken van dit probleem. Er is verminderde behoefte aan mondelinge medicijnen zoals NSAIDS d.w.z. ibuprofen, pijnlijke injecties. De lasertherapie is een snellere en minder dure behandeling dan traditionele fysieke therapie of chirurgische interventie.

 

Voordelen van Lasertherapie:
Snelle pijnhulp: De lasertherapie verhoogt bloedstroom tot beschadigde gebieden en bevordert het natuurlijke helen.
Anti-inflammatory actie: De lasertherapie vermindert zwellen veroorzaakt door het kneuzen of ontsteking van verbindingen, die gezamenlijke mobiliteit verbeteren en pijn verminderen.
Verminderd littekenweefsel: De lasertherapie vermindert de vorming van littekenweefsel.
Betere zenuwfunctie: De langzame terugwinning van zenuwfunctie in beschadigd weefsel kan op gebied van verminderde gevoel en gevoeligheid resulteren. De reparatie van de de snelhedenzenuw van de lasertherapie om het voelen te herstellen gebied gevoelloos maken.
Geen bijwerkingen: De lasertherapie vergemakkelijkt het natuurlijke helende proces van het lichaam en voegt geen biomechanische, mechanische of neurologische spanning toe.
Snelle resultaten: Sommige patiënten ervaren hulp van pijn de eerste behandeling. Dit kan van patiënt aan patiënt variëren, maar de typische resultaten zijn zeer snel.


De lasertherapie kan worden gebruikt om te behandelen:

  • Plantar fasciitis (hielpijn)
  • Achilles tendinitis
  • Teennagelpaddestoel (onooglijke teennagels)
  • Diabetesneuropathiepijn
  • Verstuikingen en spanningen
  • Versnel het helen van breuken
  • Tendinitis
  • Pijn

Plantar Fasciitis Q & A
Wat is plantar fasciitis?
Plantar fasciitis is ontsteking van het weefsel dat over de bodem van uw voet en over de hiel loopt, die het hielbeen verbinden met de tenen. Plantar fasciitis dient als een schokbreker die helpt om de voetholte te steunen. Teveel spanning leidt tot scheuren en opflakkeringen in de band.

Plantar fasciitis is een probleem vaak door mensen wordt ervaren die, of voor oefening of als sport die lopen. De agenten neigen om deze sectie van weefsel zwaar te belasten veroorzakend het om te zwellen. Het probleem kan voor mensen chronisch zijn, wegens een aantal factoren zoals schoeisel en hoe hun voeten de grond met elke pas raken. De zwaarlijvigheid en het slechte schoeisel kunnen ook tot deze pijnlijke verwonding leiden.

 

Wat zijn de symptomen van plantar fasciitis?
Plantar fasciitis is moeilijk te missen als u het hebt. U voelt een neerstekende pijn op de bodem van uw voet, dichtbij de hiel. De pijn zou in de ochtend slechter kunnen zijn aangezien uw spieren lange periodes van status, na het uitoefenen, of na ontwaken.

 

Wat zijn de risicofactoren voor plantar fasciitis?
Er zijn bekende risicofactoren voor deze voorwaarde, hoewel sommige mensen het zonder duidelijke oorzaak ontwikkelen. Het kan in oudere mensen gemeenschappelijker zijn, bijvoorbeeld. Het is ook gemeenschappelijk voor mensen die in bepaalde beroepen, zoals het onderwijs of fabrieks het werk werken, in het bijzonder wanneer de baan vereist bevindend lange tijd tussen onderbrekingen. Plantar fasciitis kan mensen met vlakke voeten of hoge bogen achtervolgen, ook.

 

Wat is de behandeling voor plantar fasciitis?
De conservatieve benaderingen zijn het meest efficiënt voor deze voorwaarde zoals het bevriezen van zich de voet, de rust, en het milde uitrekken. Voor ernstigere of chronische gevallen kan fysieke therapie adviseren om het lagere been te versterken en de hiel te stabiliseren. In sommige gevallen, zou de chirurgie noodzakelijk kunnen zijn, vooral als het littekenweefsel op de band veroorzakend chronische ontsteking opbouwt.

 

Bovendien, kan de lasertherapie een conservatieve behandelingsoptie voor Plantar Fasciitis met vele voordelen over traditionele zorg zijn. De lasertherapie is klinisch bewezen om omloop te verhogen, trekkend zuurstof en de voedingsmiddelen aan beschadigde gebieden, dus, wordt een optimaal helend milieu gecreeerd. Voor vele patiënten kunnen de pijnlijke injecties en de chirurgische procedures worden vermeden.

 

Wij recommand klasse IV laser voor plantar faciitisbehandeling:

Efficiënte de Lasertherapie van 810n/980nm-voor Plantar Faciitis/Hoge Hielpijn

 

Lasernaam BERYLAS
Lasertype De Laser van de GaAlAsdiode
Golflengte 810nm 940nm 810nm/980nm 1064nm 810nm+980nm 650nm+810nm+980nm
Maximummacht 9watts 15watts 15watts 10watts 15watts+15watts 200mw+7watts+7watts
Verrichtingswijze CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur 10us- 3s
Herhalingstarief 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal Rode Diodelaser van 650nm, Macht<5mw>
Controlewijze Waar Kleurentouch screen
Transmissiesysteem Medische Vezels met SMA905-Schakelaar
Afmetingen 160 (W) *180 (L) *235 (H) MM
Gewicht 2.1Kg

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten