Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPodiatrylaser

Van de Behandelingspodiatry van de Onychomycosislaser de Lasertherapie voor Efficiënte Teennagelpaddestoel

Van de Behandelingspodiatry van de Onychomycosislaser de Lasertherapie voor Efficiënte Teennagelpaddestoel

Onychomycosis Laser Treatment Podiatry Laser Therapy For Toenail Fungus Effective

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed laser
Modelnummer: Berylas 15watts 980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van het Alumimumwiel met kartondoos
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Onychomycosis laserbehandeling Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode
Maximummacht: 15watts golflengte: 980nm
Garantie: twee jaar

 

Berylas 15: Efficiënte van de de Lasertherapie van de Teennagelpaddestoel de Laserbehandeling van Onychomycosis

 

Als uw teennagels dik, geel zijn, of misvormd, of u ziet andere zichtbare tekens van ziekte, is de gemeenschappelijkste oorzaak van deze symptomen een besmetting van de teennagelpaddestoel. Als deze tekens verdergaan, kunt u de spijkers brosser en ruw verwachten om te worden. Uiteindelijk zal de spijker beginnen uit uw spijkerbed te verwijderen.

 

Dit is gewoonlijk hetzelfde soort paddestoel dat van voetschimmel en andere kwesties moet beschuldigen. Aangezien het een progressieve besmetting is, zal het zal slechts slechter uw spijker verder, van het uiteinde neer aan de basis worden en beschadigen. Dit kan overal van één spijker aan alle spijkers op beide voeten beïnvloeden, en kan uitspreiden indien gegeven genoeg tijd.

 

Waarom u Teennagelpaddestoel mag hebben

Als de meeste paddestoelen, groeit de teennagelpaddestoel het snelst in donkere, vochtige voorwaarden, wat tot de schoen van een zwetende atleet de perfecte petrischaal voor het maakt om wortel binnen te nemen. Dit kan negatieve gevolgen voor uw sokken en schoenen, om nog te zwijgen van uw voetgeur ook hebben.

 

Als u een immune wanorde of een diabetes hebt, kan de teennagelpaddestoel tot strenge gezondheidsproblemen leiden. Nochtans, kan het uw levenskwaliteit en gezondheid ongeacht uw reeds bestaande medische voorwaarden schaden.

 

Met de besmetting die diep onder de teennagel wordt begraven, is de behandeling van de paddestoel vaak eerder moeilijk, vooral op uw. Medicijn-vooral actueel degenen-heb probleem die de volledige omvang van het besmette gebied bereiken. Bovendien kunnen het mondelinge medicijn en de behandelingen, zoals schimmeldodend nagellak, schadelijke bijwerkingen hebben en kunnen slecht met andere drugs in wisselwerking staan.

 

Terwijl de huisremedies soms als een goed idee, in werkelijkheid klinken, blijkt gebruiken van mondspoeling of azijn minder dan efficiënt, en het gebruiken van bleekmiddel of andere huishouden chemische reinigingsmachines kan meer algemeen kwaad aan uw gezondheid doen dan goed.

 

Waarom Berylas 15 Laser

Berylas 15 laserbehandeling richt slechts de paddestoel zelf. U moet niet zich over om het even welke interferentie met andere medicijnen ongerust maken. En, u zult geen giftige elementen in uw lever zoals mondelinge geneeskunde kunt veroorzaken hebben.

 

 

Wat plaatst apart Berylas 15 Laserbehandeling?

Deze vrij nieuwe licht-gebaseerde procedure heeft getoond om een efficiënt succestarief dichtbij 80% te hebben.

 

De klinische proeven zijn aan de gang zijnde sinds 2007, geweest en in 2010 door de V.S. Food and Drug Administration goedgekeurd. De resultaten zijn duidelijk: dit is een veilige manier om teennagelpaddestoel uit te roeien.

 

In tegenstelling tot andere behandelingen, gebruikt Berylas 15 laserlicht om paddestoelen volledig te vernietigen. Deze behandeling werkt zonder uw gezonde huid of spijker zelf te beschadigen. Het licht kan net door de spijker overgaan!

 

Tijdens Berylas 15 zal de behandeling, u slechts een het verwarmen sensatie, en sommige lichte speldeprikken voelen aangezien het licht over overgaat. Een besmette spijker zal zeker gewoonlijk twee passen, terwijl uw uninfected spijkers één pas zullen krijgen, om vereisen te zijn de besmetting volledig wordt gedesintegreerd. Berylas 15 behandeling heeft, ongelooflijk, geen bijwerkingen.

 

Er is geen periode van terugwinning-gevoel vrij om naar uw normale dagelijkse activiteiten direct te terugkeren. U moet zelfs niet wachten om uw spijkers opnieuw op te poetsen. Als uw spijkers in een strenge voorwaarde zijn, of als u reinfected bent, kunt u een herhalingsbehandeling nodig hebben. Nochtans, gewoonlijk zult u slechts dit één enkele keer nodig hebben.

Van de Behandelingspodiatry van de Onychomycosislaser de Lasertherapie voor Efficiënte Teennagelpaddestoel

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten