Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser

Intelligent Niveau 4 van 60watts 810nm/980nm-Laser voor de Diepe Behandeling van de Weefsellaser

Intelligent Niveau 4 van 60watts 810nm/980nm-Laser voor de Diepe Behandeling van de Weefsellaser

Intelligent 60watts 810nm / 980nm Level 4 Laser For Deep Tissue Laser Treatment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed laser
Modelnummer: Cherylas 60w 810nm/980nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Levertijd: Vier weken
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 20units per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: De diepe Behandeling van de Weefsellaser model: 60watts 810nm/60watts 980nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode
Garantie: twee jaar

Intelligent Niveau 4 van 60watts 810nm/980nm-Laser voor de Diepe Behandeling van de Weefsellaser

 

Het licht van de lasertherapie is infrarode elektromagnetische energie die het lichaam ingaan als fotonen. De lichtstraal van fotonen blijft vrij smal en divergeert niet als een regelmatige gloeilamp. De hoeveelheid en de diepte van penetratie van deze photonic energie hangen van een aantal verschillende factoren met betrekking tot de patiënt en het vermogen van het lasermateriaal af. De krachtigste lasers zijn enige golflengte, ononderbroken golf, hoge outputlasers.

 

Het onderzoek toont de weefsels door de Therapie van de Hoge Machtslaser worden gericht worden bevorderd om productie van een cellulair enzym (Cytochrome C Oxydase) te verhogen dat aan de productie die van ATP kritiek is. ATP is de munt van chemische energie in levende cellen. Met verhoogde ATP productie en zo wordt de grotere cellulaire energie een gastheer van biologische reacties vergemakkelijkt, zoals bemiddeling van pijn, vermindering van ontsteking, verminderd littekenweefsel, verhoogd celmetabolisme, betere vasculaire activiteit, en het versnelde helen. Dit is het fotochemische effect van de Therapie van de Hoge Machtslaser.

 

De eenheid van de Dimedlaser wordt aangedreven door de Diodelaser van 60,0 Wattsgaalas, één van krachtigste beschikbaar, uitzendend een ononderbroken golf bij een 980nm (dichtbij infrarode golflengte) voor maximum bio-stimulatie. Dit is krachtige, een niet verslavende, en bijwerkings vrije vorm van pijnbeheer die ontsteking en de vorming van het littekenweefsel vermindert. Deze therapeutische kwaliteiten laten lasertherapie toe om wond het helen te versnellen en de tijd van de verwondingsterugwinning te verminderen

 

Intelligent Niveau 4 van 60watts 810nm/980nm-Laser voor de Diepe Behandeling van de Weefsellaser

 

De lasertherapie van de Dimed hoge macht vooral in combinatie met de andere therapie verstrekken wij zoals Actieve Versietechnieken zachte weefselbehandeling.

 • Artritis
 • Beenaansporingen
 • Plantar Fascitis
 • Tenniselleboog (Zijepicondylitis)
 • Golfspelerselleboog (Middelepicondylitis)
 • De Spanningen en de Scheuren van het rotatormanchet
 • DeQuervainstenosynovitis
 • TMJ
 • Herniated Schijven
 • Tendinosis & Tendinitis
 • Enthesopathies
 • Spanningsbreuken
 • Scheenbeensplinters
 • Agentenknie (Patellofemoral Pijnsyndroom)
 • Carpal tunnel syndrome
 • Ligamentscheuren
 • Heupjicht
 • Bunions
 • Heupongemak
 • Halspijn
 • Rugpijn
 • Spierspanningen
 • Gezamenlijke Verstuikingen
 • Achilles Tendinitis
 • Zenuwvoorwaarden
 • Het helen na Surger

Intelligent Niveau 4 van 60watts 810nm/980nm-Laser voor de Diepe Behandeling van de Weefsellaser

 

Biologische Gevolgen van Lasertherapie

 

1. Versnelde Weefselreparatie en de Celgroei – versnel cellulaire reproductie en de groei. Geen andere fysieke therapiemodaliteit kan de knokige knieschijf doordringen en helende energie leveren aan de gewrichtsoppervlakte tussen de onderkant van de knieschijf en het dijbeen. De cellen van kraakbeen, been, pezen, ligamenten en spieren worden hersteld sneller als resultaat van blootstelling aan laserlicht.

 

2. Verminderde Vezelige Weefselvorming – de Lasertherapie vermindert de vorming van littekenweefsel na weefselschade en scherpe en chronische ontstekingsprocessen. Dit punt is primordiaal omdat het vezelige (litteken) weefsel minder elastisch is, slechtere omloop heeft, meer pijn gevoelig is, zwakker, en naar voren meer gebogen aan re-verwonding en frequente verergering.

 

3. Tegen ontstekingen – heeft de Laser lichte therapie een anti-inflammatory effect, aangezien het vaatverwijding en activering van het lymfatische drainagesysteem veroorzaakt. Dientengevolge, is er een vermindering van zwellen veroorzaakt door biomechanische spanning, trauma, excessief gebruik, of systemische voorwaarden.

 

4. Analgesie – de Lasertherapie heeft een gunstig effect op pijn door de afschaffing van de transmissie van het zenuwsignaal unmyelinated over c-vezels die pijn aan de hersenen overbrengen. Dit betekent dat een grotere hoeveelheid stimuli wordt vereist om tot een actiepotentieel binnen de zenuw te leiden om pijn te signaleren. Een ander pijn blokkerend mechanisme impliceert de productie van hoge niveaus van pijn dodende chemische producten zoals endorphins en enkephalins van de hersenen en de bijnier.

 

5. Betere Vasculaire Activiteit – het Laserlicht zal beduidend de vorming van nieuwe haarvaten (angiogenese) in beschadigd weefsel verhogen dat het helende proces zal versnellen. Bovendien, heeft men in de literatuur dat microcirculatieverhogingen secundair aan vaatverwijding tijdens laserbehandeling opgemerkt.

 

6. Verhoogde Metabolische Activiteit – de Lasertherapie leidt tot hogere output van specifieke enzymen

 

7. Betere Zenuwfunctie – versnelt het proces van de regeneratie van de zenuwcel en verhoogt de omvang actiepotentieel

 

8. Immunoregulation – stimulatie van immunoglobulins en lymfocyten

 

9. Bevordert Trekkerpunten en Acupunctuurpunten – bevordert de punten van de spiertrekker, restauratie van spiertonus en saldo

 

Koude versus Hete Lasers

De meerderheid van therapeutische gebruikte lasers is algemeen genoemd geworden ‚koude lasers‘. Deze lasers hebben zeer lage macht en om die reden produceer geen hitte op de huid. De behandeling met deze lasers is genoemd geworden ‚Lage Lasertherapie“ (LLLT).

 

De lasers die wij zijn ‚hete lasers‘ hebben gebruikt. Deze lasers zijn krachtiger dan koude lasers normaal meer dan krachtigere 100x. De therapie met deze lasers voelt warm en kalmerend wegens de hogere energie. Deze therapie is genoemd geworden Therapie van de ‚Hoge Intensiteitslaser‘ (HANDVAT).

 

Zowel hebben de hete als koude lasers gelijkaardige diepte van penetratie in het lichaam. De diepte van penetratie wordt bepaald door de golflengte van licht en niet de macht. Het verschil tussen twee is de tijd het neemt om een therapeutische dosis te leveren. Een 15 watts hete laser zal een jichtige knie aan het punt van pijnhulp, in ongeveer 10 minuten behandelen. Een 150 milliwatt koude laser zou meer dan 16 uren vergen om dezelfde dosis te leveren.

 

Specificatie

Lasernaam CHERYLAS
Lasertype De Laser van de GaAlAsdiode
Golflengte 810nm/940nm/980nm 1210nm 1470nm 1940nm
Maximummacht 30Watts/60watts 15watts 22watts 6watts/12watts
Verrichtingswijze CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur 50us- 3s
Herhalingstarief 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal Rode Diodelaser van 650nm, Macht<5mw>
Controlewijze Waar Kleurentouch screen
Transmissiesysteem Medische Vezels met SMA905-Schakelaar
Afmetingen 380 (W) *430 (L) *220 (H) MM
Gewicht 11Kg

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten