Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEndovenous Lasertherapie

Laser voor Endovenous Laserbehandeling

Laser voor Endovenous Laserbehandeling

Laser for Endovenous Laser Treatment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Modelnummer: cherylas 1470nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Lasertype:: De Laser van de GaAlAsdiode golflengte: 1470nm
Piekmacht:: 15W Verrichtingswijze:: CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur:: 10us-3s Herhalingstarief:: 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal:: Rode Diodelaser van 650nm, Power<5mW Controlewijze:: waar kleurentouch screen
Transmissiesysteem:: Vezels van 400um met SMA905-Schakelaar Gewicht:: 11g

Wat bevindt EVLT zich voor en hoe werkt het?

EVLT-tribunes voor EndoVenousLaserTreatment. Het wordt geadviseerd voor de behandeling van spataders die door kleppen in uw aders worden veroorzaakt die niet correct werken. Als de kleppen niet correct werken, de bloedpools in de ader, die het doen zwellen en ongemak veroorzaakt. De laserenergie wordt geleverd in de ader veroorzakend de ader om gesloten te doen ineenstorten en te verzegelen, het elimineren van de pijn en het doen zwellen. De andere gezonde aders in uw lichaam zullen het leveren van het bloed aan uw benen dan overnemen.

 

Laser voor Endovenous Laserbehandeling

 

Wat kan ik de procedure om als te zijn verwachten?

U zal een voorschrift voor actuele gevoelloos makende room worden gegeven om op uw been een uur vóór uw procedure van toepassing te zijn. Dit zal helpen het ongemak van de injecties tijdens de procedure minimaliseren.

Wanneer u op het kantoor aankomt zal onze verpleegster over de toestemmingsvorm met u gaan en zal u dan een milde mondelinge kalmerend middel en pijnverlichter geven helpen u comfortabel maken. (De procedure is vrij pijnloos, maar u kunt pijn/het branden nu en dan voelen met het inspuiten van het lokale verdovingsmiddel).

U zult a vóór genomen beeld hebben, zullen uw aders door de arts, de verpleegster en de ultrasone klanktechnicus worden uitgewerkt.

U zal op de procedurelijst met uw opgeheven hoofd worden geplaatst, en uw been zal prepped en behandelde met steriel gordijn zijn.

Terwijl onder ultrasone klankbegeleiding de arts het gevoelloos maken van medicijn in de huid zal inspuiten en dan de laservezel in de ader zal plaatsen, die mild ongemak/het belemmeren kan veroorzaken. 

Zodra de vezel op zijn plaats is zal de arts meer van het lokale verdovingsmiddel door oplossing rond de lengte van de ader in te spuiten beheren. Dit kan occasionele ongemak/pijn veroorzaken, maar het is voor een korte periode. De actuele gevoelloos makende room helpt met dit maar het is nog waarschijnlijk u zal voelen enkele steken van de naald.

Zodra het verdovingsmiddel is beheerd, zal een paar veiligheidsbrillen over uw ogen worden geplaatst en u zult dan getipt worden met uw lichtjes opgeheven voeten.

De laser wordt dan aangezet en door de arts zacht teruggetrokken.

De levering van de laserenergie neemt slechts een paar notulen en u zou geen pijn moeten ervaren. Als u begint ongemak of hitte te voelen, moet u dat aan de arts en het personeel meedelen.

Als uw procedure het hebben van visuele varicosities omvat die door phlebectomy wordt verwijderd, zal de arts dan beginnen het verdovingsmiddel rond deze aders in te spuiten. De kleine puncturen zullen over de ader worden gemaakt verlenend de arts toegang om de ader te verwijderen. Tijdens dit proces kunt u wat het trekken aan, het trekken, en druk voelen terwijl de ader wordt verwijderd. Het is onze poging om u zo comfortabel mogelijk te houden door dit proces en het is belangrijk u houdt ons geïnformeerd over hoe u doet. Als u nodig meer hebt die medicijn gevoelloos maken zal de arts meer zoals nodig voor pijnhulp inspuiten.

Zodra de laserlevering en/of phlebectomy zijn voltooid, zal u in uw compressiekous worden geplaatst en dan zult u met uw eerste cyclus van het lopen op onze tredmolen beginnen.

Uw postop instructies zullen met u door de verpleegster worden herzien, en zullen gegeven worden aan u schriftelijk aan netto.

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten