Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Verwijderingsmachine van de spinader

Efficiënte Behandeling van Beenader Telangiectasia met een Nieuwe 940 NM-Diodelaser

Efficiënte Behandeling van Beenader Telangiectasia met een Nieuwe 940 NM-Diodelaser

Effective Treatment of Leg Vein Telangiectasia with a New 940 nm Diode Laser

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Modelnummer: cherylas 940nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Lasertype:: De Laser van de GaAlAsdiode golflengte: 940NM
Piekmacht:: 10w/ 15w/20w/30w Verrichtingswijze:: CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur:: 10us-3s Herhalingstarief:: 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal:: Rode Diodelaser van 650nm, Power<5mW Controlewijze:: waar kleurentouch screen
Transmissiesysteem:: Vezels van 400um met SMA905-Schakelaar Demensions:: 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Gewicht:: 3kg

Term telangiectasia beschreef oorspronkelijk een oppervlakkig schip van de huid zichtbaar aan het menselijke oog. Voor het been, zijn de aderlijke spinnen, de uitgezette zonnestraaladers, venules, ven ulecrasias, super ficial varicosities, en telangiec de tatic schepen allen aangewezen als beenader telangiectasia.11·12 op histopatologisch onderzoek, zijn telangiectasias verbonden aan spataders gevonden in reticulair en de pa de pillary lagen van derm en in subcuta neous veel meestal ru is die paral lel nning aan de epidermis. Het grootste deel van deze schepen toonden eigenschappen van uitgezette huidvenules; minder vaak, vertegenwoordigden telangiectasias uitgebreide haarvaten of arterioles. B Dienovereenkomstig, rode en blauwe telangiectasias 

zijn onderscheiden, met een hogere zuurstofverzadiging in rode variam. Een diameter van zelfs 1,0 mm is beschreven voor type I van spinaders volgens de classificatie van varikeuze schepen B) ‚Weiss en Weiss. Type II schepen in dit classification is 1.0-2.0 mm in diameter n D venulectasias wordt genoemd. Zij kunnen zichtbaar boven de huidoppervlakte uitpuilen. De pa tients inbegrepen in deze studie had schepen van minder dan 1 mm in diameter, maar zij waren niet gelaagd ot henvise ac die aan schipgrootte een represe nr van Nd cording een dwarsdoorsnedethro ugh de diverse soorten telangiectasia van de beenader die in dagelijkse praktijk worden ontmoet.

 

Efficiënte Behandeling van Beenader Telangiectasia met een Nieuwe 940 NM-Diodelaser

Figuur 5. (a) Telangiectatic-schepen vóór behandeling. (b) volledige opheldering van schepen na drie behandelingen op de meeste gebieden. Het aanvankelijke te langiectatic matwerk wordt waargenomen.

 

De anatomische eigenschappen van hierboven geleide derai van beenaders bepalen effectief de eisen ten aanzien van een laser aan Ta rget deze schepen. Specifica ll y de volgende parameters is tical cri: penetratiediepte van de straling van l aser in de huid en het bloed, impulsduur, en het aandeel van laserenergie dat door epidermale chromophores, hoofdzakelijk melanine wordt geabsorbeerd. De 940 NM-golflengte doordringt een periode 3 mm binnen in sk en bereikt zo comfortabel de meeste soorten telangiectasias van de beenader in de hierboven beschreven huid compart ments. De penetratie van laser licht imo bloed is mainl) 1 bepaald door de absorptie van hemoglobine en door in de bloedcellen scarrering. De 940 NM-golflengte harkt advanrage van een minder belangrijke absorptiepiek van oxyhemoglobin bij 910 NM. Het rode telangiectasias bevatten betrekkelijk hoger concen trations van dit chromophore zou moeten daarom aan deze golflengte antwoorden.

De efficiënte penetratiediepte in bloed voor laserlicht bij een golflengte van 940 NM volgens rhediffusiontheorie is 260-360 11 m DE hangend op o:: --7gen-concemration. Het laserlicht dat dit diep doordringt in rhe gericht schip kan voor depositi ng genoeg energie binnen het lumen het zichtbare hitte krimpen van de schipmuur klinisch veroorzaken. Zijn tologic onderzoek van een behandeld schip stelt voor dat het lasereffect structurele cha nges in het gerichte schip kan veroorzaken. Th euro 940 NM wavelengt h is ca pable van het doordringen aan op volle diepte van telangiectasias van de beenader en staat behandeling van schepen met diameters op ro1 mm toe. De diepere plaats van deze schepen vereist hoge fluences van minstens 250-400 Jlcm 1

 

De selectiviteit, d.w.z., proportioneel betere absorptie van het doel dan omringende chromophores, is ach ieved omdat de absorptiecoëfficiënt in bloed aanzienlijk hoger is dan voor het omringende weefsel. De penetratiediepten van 300 11 m in bloed tegenover 3 mm in huid wijzen op deze situatie. Availability van vlek rangschikt dichtbij iameter van schipd verstrekt addi ity tional ruimteselectiv om schade aan advertentie jacent weefsel te minimaliseren. wegens de lage melanineabsorptie, ikely is epidermale inju ry unl. Dit is in tegenstelling tot andere lasers zoals kleurstof, argon, KTP, een Nd frequentie-dou afgetapt t D: YAG-lasers.

 

Om effectief het verstand dat van het doelschip te coaguleren hout het rand ing weefsel beschadigt, zou uration van impulsd aan SL lang genoeg moeten zijn coaguleert owly het schip, maar shoul blijft D met in rhe de de ontspanningstijd van rmal, die hoofdzakelijk van schipdiameter afhangt. Voor schepen met diameters van 200-800 is 11 m, zoals langiectasias van de beenader te, thermisch relaxarionti me tussen 20 een msec van Nd 300 calcu1ated geweest. De diodelaser van Th e 940nm aUows om de impulsduur tussen msec te variëren 10 en 100. Gebaseerd op bovengenoemde calcul werden tions, impulsduur van msec 40-70 gebruikt met 700 msecintervallen ro toestaan voor nauwkeurige plaatsing ol de laserimpuls.

Wi Th de bovengenoemde fysieke kenmerken, de 940 NM-tegenslagen van de diodelaser F ulf de basiseisen ten aanzien van een laser ro richt effectief beenaders. De absorptie in melanine wordt een Nd in hemoglobine voor diverse golflengten die worden gebruikt om telangiectasia van de beenader te behandelen getoond. In tegenstelling tot de 940 NM-diodelaser, andere lasers zoals KTP, tapte frequentie-dou Nd af: YAG, kleurstof, en argonfeatu aangaande een hoog absorption door beide melanine een Nd-hemoglobine. In· tensive deposito van energieverstand hin epider mis met zeer riskant van epidermale verwonding en lage penetratie in de doelschepen met in volledige vernietiging.

Wij ng van de kippenusi van Se rious Si DE effects zelfs w van identiteitskaart van D niet obse rve hoge uences van FL. Epiderma l de schade was minima l en slechts voorbijgaand. Noneth eless, werd min telangi de EG tatic Matti ng van imal waargenomen in een paar patiënten. De brede verspreidingsmening is dat omdat ifferent mech van D van de lasers em list Mej. van NOS, zij dit effect van het advertentievers waarschijnlijk niet kan veroorzaken gewoonlijk verbonden aan sclerothera py. Nochtans, knipt het overschot al bijwerkingsprofiel van 940 NM van Com van de diodelaser nog vrij Th van FA vorably andere lasers.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten