Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaser behandeling machine

Gebroken Haarvaten (Telangiectasia) en van Spinaders Laserbehandeling

Gebroken Haarvaten (Telangiectasia) en van Spinaders Laserbehandeling

  • Broken Capillaries (Telangiectasia) and Spider Veins Laser Treatment
  • Broken Capillaries (Telangiectasia) and Spider Veins Laser Treatment
 • Broken Capillaries (Telangiectasia) and Spider Veins Laser Treatment

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Dimed Laser
  Modelnummer: Cherylas 30w 940nm

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
  Betalingscondities: T / T, Western Union
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode model: 30w 940nm
  Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Transmission System: Medische Vezels met SMA905-Schakelaar
  Garantie: drie jaar

  Gebroken Haarvaten (Telangiectasia) en van Spinaders Laserbehandeling
   
  De spinaders, ook als telangiectasias worden bekend, zijn klein, dun bloedvat zichtbaar onder de huid die. Zij verschijnen het meest meestal op het gezicht en de benen, en kunnen als een reeks lijnen, boomtakken of spinnewebben kijken. De spinaders worden veroorzaakt door een verscheidenheid van factoren, met inbegrip van erfelijkheid, zwangerschaps en gewichtsaanwinst, en geveroorzaakt om bijna de helft alle volwassen vrouwen in de V.S. te beïnvloeden. Sommige mensen ervaren pijnlijke symptomen zoals het pijn doen, het branden, het zwellen en het belemmeren van spinaders, terwijl anderen door hun verschijning worden gehinderd.
   
  De laserbehandeling voor spinaders biedt patiënten aan:

  • Minder bijwerkingen
  • Minder trauma
  • Kortere behandelingstijd
  • Kortere terugwinningstijd
  • Minimale onderbreking

  Er zijn verscheidene verschillende soorten behandeling beschikbaar voor spinaders, met inbegrip van radiofrequentie en laserablatie. Beiden zijn goedgekeurd FDA en zijn de nieuwste aderbehandelingen die de behoefte aan chirurgie elimineren. De aders net onder de oppervlakte van de huid kunnen met een eenvoudigere laserprocedure over de cursus van verscheidene behandelingszittingen worden behandeld.
   
  Enkele voordelen van radiofrequentie en laserbehandeling omvatten:

  • Veilig, nauwkeurig, efficiënt en minimaal invasief
  • Uitgevoerde intern zonder nodig anesthesie
  • FDA-ontruimd
  • Procedure volledig binnen 30 minuten
  • De minimale onderbreking, rust na de procedure en hervat het lopen van de volgende dag
  • 940nm golflengte veilig en efficiënt voor spinaders

   
  Het 940 lasersysteem behandelt zowel spin als spataders. Het speciale 940 de golflengtedoelstellingen van het systeem bloed die tot het maken ideaal voor een verscheidenheid van aderlijke voorwaarden.
  Gebroken Haarvaten (Telangiectasia) en van Spinaders Laserbehandeling
  Onlangs meer ontwikkelde Dimedlaser een 1470 golflengte aderlijke laser. Dit heeft een grotere affiniteit voor water dan het bloed doet en in de minimaal invasieve behandeling van aderlijke ontoereikendheid, deze laser sommige voordelen (minder tederheid en het kneuzen) over golflengte 940 in specifieke omstandigheden kan hebben.
   
  De spataders zijn een verwarrende en vaak pijnlijke voorwaarde die miljoenen mannen en vrouwen als resultaat van erfelijkheid, zwangerschap en hormonen beïnvloedt. Deze beïnvloede aders kunnen op het been als doen zwellen, verdraaid, en onaantrekkelijk Web onder de oppervlakte van de huid of eenvoudig als beenpijn en rusteloosheid verschijnen. De vrouwen worden het vaakst beïnvloed door deze voorwaarde en dientengevolge kunnen worden geverward om borrels te dragen of hun benen te tonen.
  Gebroken Haarvaten (Telangiectasia) en van Spinaders Laserbehandeling
   
  Terwijl de spin en de spataders met succes jarenlang door conventionele methodes zoals het ontdoen van zijn behandeld, afbinding en sclerotherapy, veroorzaken deze procedures vaak pijn en andere ongewenste symptomen tijdens en na behandeling. De laserprocedures bieden patiënten nauwkeurigere resultaten door een minimaal invasieve procedure aan, die de ader verwarmt en het aan dicht, eerder dan chirurgisch het verwijderen van het veroorzaakt.
   
  De behandeling van de laserader biedt patiënten aan:

  • Minder bijwerkingen
  • Minder trauma
  • Kortere behandelingstijd
  • Kortere terugwinning
  • Minimale onderbreking

  Procedure voor Aderlijke Ontoereikendheid
  De behandeling met 940 NM of de 1470 NM-laser voor aderlijke ontoereikendheid wordt gewoonlijk uitgevoerd onder lokale anesthesie op een poliklinische patiëntbasis. Elke behandelingszitting vergt over het algemeen ongeveer 30 uit te voeren minuten, en de patiënten kunnen naar het werk en andere normale activiteiten terugkeren de volgende dag.
   
  Uw arts zal ultrasone klank gebruiken om een beeld van de ader te verkrijgen. Na het maken van een kleine insnijding in uw been, zal een catheter in de saphenous ader worden geleid. De laservezel wordt opgenomen in de catheter, waar het laserenergie aan het sluiten van de beschadigde ader verstrekt. Nadat de laser wordt verwijderd uit het been, wordt de stroom van bloed geleid aan gezonde aders. Zodra de insnijding wordt gesloten, zal het door een klein verband worden behandeld en een compressiekledingstuk wordt gebruikt om het helen te bevorderen. De patiënten worden geadviseerd beginnen onmiddellijk lopend nadat de behandeling volledig is.
   
  U kunt een lichte tintelende sensatie tijdens de procedure ervaren aangezien de laserenergie aan de gerichte ader wordt geleverd. Andere patiënten melden een sensatie gelijkend op een elastiekje die over het been worden gebroken. De meerderheid van patiënten kunnen deze procedure met het gebruik van een lokaal verdovingsmiddel goed tolereren.
   
  De meeste patiënten merken efficiënte, langdurige resultaten aan deze procedure. Nochtans, varieert het aantal vereiste behandelingen het afhangen van de strengheid van de voorwaarde, en de patiënten met grotere aders vereisen typisch extra zittingen.
   
  Terugwinning en Resultaten
  Na een behandeling van de laserader, kunnen de patiënten lichte roodheid en het kneuzen in het behandelde gebied ervaren, en kunnen een lichte buil op de huid ook opmerken. Deze symptomen zijn gewoonlijk mild en zullen op hun binnen een paar dagen weggaan. De resultaten van deze procedure kunnen direct worden gevoeld en zullen verder geleidelijk aan in de loop van de volgende weken verbeteren.
   
  De behandeling met de 940 of 1470nm-laser is uiterst succesvol in het sluiten van beïnvloede aders en het verbeteren van de verschijning van de benen door een minder invasieve procedure. Meer dan 95% van patiënten zijn tevreden met de resultaten van deze procedure, en de meeste resultaten zijn permanent.
   
  Risico's en Complicaties
  Hoewel de behandeling van de laserader als een veilige behandeling wordt beschouwd, is er altijd een risico van complicatie verbonden aan om het even welk type van medische of kosmetische procedure. Hoewel zeldzaam, kunnen deze complicaties omvatten:

  • Het branden
  • Hyperpigmentation
  • Bloed het klonteren
  • Zenuwschade
  • Besmetting

  Contactgegevens
  Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

  Contactpersoon: Ms. Karen

  Tel.: 86-27-59706608

  Fax: 86-27-59706608

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten