Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaser behandeling machine

Lichtgewichtklasse IV de Machine van de Lasertherapie voor Ontstekings Gezamenlijke Pijn

Lichtgewichtklasse IV de Machine van de Lasertherapie voor Ontstekings Gezamenlijke Pijn

Lightweight Class IV Laser Therapy Machine For Inflammation Joint Pain

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed laser
Modelnummer: CHERYLAS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: de diepe therapie van de weefsellaser voor rugpijn model: 30/60watts 810nm/980nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Gewicht: 11kg
Garantie: 3 jaar

Lichtgewicht klasse IV lasertherapie machine voor ontsteking gewrichtspijn

Klasse IV lasertherapie voor ontsteking Gewrichtspijn

Meer kracht - Meer behandelingsopties - Meer resultaten

AANBEVELING VOOR BEHANDELING
De sleutel tot succes in lasertherapie is "DOSERING", en de meeste lasers kunnen niet voldoende dosering bieden om positieve klinische resultaten te krijgen. Cherylas Laser vanwege het vermogen om op een snelle en veilige manier hogere doseringen te bieden. De patiënten kunnen de behandeling krijgen met de doseringsniveaus die ze nodig hebben om uit de pijn te geraken, ontstekingen te verminderen, het bewegingsbereik te vergroten en het pad naar herstel te beginnen.

Het Cherylas-lasersysteem beschikt over geavanceerde lasertechnologie en kan meer energie leveren dan andere therapie-lasers (Maximum Energy Laser Treatment - MELT). Het extra vermogen gekoppeld aan onze optimale golflengte en behandelingsbundelgrootte, resulteert in een diepere penetratie, aanzienlijk snellere behandelingstijden en afgifte van de juiste therapeutische dosering. Deze functies bieden professionals in de gezondheidszorg een verbeterd en superieur vermogen om moeilijke aandoeningen te behandelen en uiteindelijk betere klinische resultaten te bieden aan alle patiënten. MAXIMALE ENERGIE LASERBEHANDELING (MELT). De Dimed-laser kan meer energie leveren dan andere therapie-lasers. Meer kracht komt neer op diepere penetratie, snellere behandelingstijden en toediening van de juiste therapeutische dosering, een verbeterd vermogen om moeilijke aandoeningen te behandelen en uiteindelijk betere klinische resultaten.

Het Cherylas-lasersysteem is het populairste Dimed-lasermodel. Uniek met het grootste laservermogen van 1 tot 60 watt aan therapeutische output, het biedt de "kracht om de behandelingsopties uit te breiden", resulterend in optimale toegediende doseerniveaus. Het leveren van optimale doseringen van helende therapeutische energie is een sleutel tot klinisch succes en het is aangetoond dat het een belangrijke rol speelt bij het bereiken van betrouwbare en positieve therapeutische resultaten. Het Cherylas-lasersysteem is uitgerust met een groot kleurenaanraakscherm met gebruiksvriendelijke software en blijft de hele dag werken voor u, ongeacht de toestand van de patiënt of de benodigde behandeling. Door de veelzijdigheid en kracht van het Cherylas-lasersysteem is dit de gewilde laser geworden systeem door veel medische praktijken. Het Cherylas-lasersysteem is verplaatsbaar, met een op maat gemaakte rollende kar om tussen behandelingsgebieden te bewegen, en omvat een goed ontworpen mobiele reiskoffer op wielen voor transport van locatie naar locatie.

Cherylas-lasersysteem is beschikbaar als:

  • 15-Watt lasersysteem
  • 30-Watt lasersysteem
  • 60-Watt lasersysteem

Innovatie die ertoe doet

Technologische functies

HOGE KWALITEIT LASERDIODE TECHNOLOGIE

Laserdiodes vormen het hart van de lasereenheid en zijn geselecteerd op hoge niveaus van kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Met solid state-technologie worden ze in Duitsland vervaardigd. Dit zorgt voor een superieure levensduur, wat resulteert in besparingen op de lange termijn op de bedrijfskosten.

MAXIMAAL WEGGASSENNIVEAU (WATTS)
Meerdere vermogens (watt) niveaus zijn beschikbaar in verschillende stroomconfiguratiemodellen van 1-60 watt. Deze vermogens (Watt) kunnen aanzienlijk meer energie leveren dan andere therapeutische lasers. De lasermodellen met een hoger vermogen (watts) leveren snellere behandelingstijden en leveren optimale therapeutische doseringen, een verbeterd vermogen om moeilijke omstandigheden te behandelen en verbeterde klinische resultaten.

OPTIMALE THERAPEUTISCHE GOLFLENGTEN
Elke diode is specifiek voor de golflengte en biedt een enkele golflengte van 980 nm (een golflengte van 810 nm is ook beschikbaar). De langere golflengte van 980nm is bewezen zeer effectief te zijn vanwege de lage melanine, laag watergehalte en lage hemoglobine absorptiesnelheden, met als resultaat een optimale golflengte voor het stimuleren van weefsel bij grotere dieptes van penetratie.

GROOT KLEUREN TOUCHSCREEN
De hoeksteen van alle lasertherapiehandelingen is een touchscreen met een geavanceerd, hoogwaardig LCD-kleurenpaneel. Het extra grote weergavegebied zorgt voor een vloeiende, snelle en moeiteloze aanraakervaring, terwijl de betrouwbaarheid, leesbaarheid en veiligheid worden gegarandeerd. De helderheid van het scherm kan worden aangepast en aangepast voor elke werkomgeving.

SNELLE INTERACTIEVE GEBRUIKERSINTERFACE EN MENU
Met krachtige software en een intuïtief interactief menu is het bedienen van de laser sneller met een eenvoudige gebruikersinterface die minimale selecties biedt voor het starten of wijzigen van een behandeling. Behandelingen kunnen worden beheerd en beheerd met drie opties: handmatige protocollen met behulp van het vermogensniveau, de bedieningsmodus en timer-selecties; Vooraf ingestelde protocollen die gebruikmaken van een ingebouwde database met protocollen die zijn geordend op basis van anatomie en conditie; en aangepaste protocollen waarmee de gebruiker zijn eigen unieke protocollen kan maken.

KEUZE VAN OPERATIONELE MODI
Er zijn twee bedieningsmodi in de laser ingebouwd die de keuze bieden tussen Continuous Wave (CW) of Pulsed Modes (Frequencies). De selectie van de bedieningsmodus en het specifieke vermogensniveau (watt) kan worden gemaakt en aangepast via het kleurentouchscreen. De pulserende modus kan worden bediend met behulp van een van de twee opties: Auto Select Hz Setting en T-ON en T-OFF-instellingen. Deze bedieningsmodi bieden onbeperkte behandelingsopties voor het maximaliseren van klinische uitkomsten.

HEAVY DUTY LASER UNIT DESIGN
De lasereenheid is ontworpen als werkpaard voor de drukke gezondheidszorg. Een belangrijk onderdeel van het ontwerp van de therapielaser is een intern koelsysteem voor zwaar gebruik met extra krachtige ventilatoren die de laser beschermen tegen oververhitting. Dit is belangrijk bij het gebruik van de laser bij hoge doseringen die een Continuous Wave (CW) -modus gedurende de dag vereisen, waardoor andere therapielasers zouden oververhit raken met hetzelfde vermogen en dezelfde doseringsniveaus.

ERGONOMISCH DUBBEL BEHANDELINGS OPTIE HANDWERK
Lasertherapiebehandelingen worden toegediend via een lichtgewicht, ergonomisch en rechtlijnig ontworpen apparaat

therapie handstuk. Meerdere behandelingen kunnen gedurende de dag worden toegediend met minimale stress op de arts. Het handstuk biedt opties voor dubbele behandeling voor On Skin-behandelingen met een speciale gebogen lens en huidverzorgingsproducten met een metalen afstandshouder. Een ingebouwde vingerschakelaar geïntegreerd in het handstuk maakt het mogelijk om de laserstraal met één tik uit of aan te zetten. Een optioneel traditioneel rechttherapie handstuk is ook beschikbaar voor gebruik met de laser.

MAXIMALE LASERBEHANDELING BALGROOTTE
De behandelstraal die wordt uitgezonden door het therapieapparaat heeft een grote diameter van 30 mm, die zorgt voor gelijkmatige energietoevoertechnologie met een verbeterd vermogen voor de behandeling van grote delen van het lichaam.

BETROUWBARE VEZELS OPTISCHE LASERSTRALING
De glasvezelkabel is ontwikkeld voor maximale flexibiliteit tijdens het gebruik, terwijl de algehele duurzaamheid wordt gehandhaafd om een ​​betrouwbare en consistente overdracht van laserenergie te garanderen.

MAXIMALE ENERGIE LASERBEHANDELING (MELT)
Het Cherylas-lasersysteem kan meer energie leveren dan andere therapielasers. Meer kracht komt neer op diepere penetratie, snellere behandelingstijden en toediening van de juiste therapeutische dosering, een verbeterd vermogen om moeilijke aandoeningen te behandelen en uiteindelijk betere klinische resultaten.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten