Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenveterinaire laserapparatuur

De Behandeling van de Dimedlaser voor Veterinair Pijnbeheer, 810/910/980nm

De Behandeling van de Dimedlaser voor Veterinair Pijnbeheer, 810/910/980nm

Dimed Laser Treatment For Veterinary Pain Management , 810 / 910 / 980nm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Modelnummer: PERALAS 810 /910/940/980NM

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Lasertype:: De Laser van de GaAlAsdiode golflengte: 810 / 910/980nm
Piekmacht:: 15w / 20w/30w Verrichtingswijze:: CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur:: 10us-3s Herhalingstarief:: 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal:: Rode Diodelaser van 650nm, Power<5mW Controlewijze:: waar kleurentouch screen
Transmissiesysteem:: Vezels van 400um met SMA905-Schakelaar Demensions:: 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Gewicht:: 3kg

 

 

De Behandeling van de Dimedlaser voor Veterinair Pijnbeheer, 810/910/980nm

 

Lasertherapie – vele toepassingen voor vele voorwaarden.

 

De lasertherapie is een behandelingsmodaliteit die voor decennia is gebruikt, maar definitief vindt zijn plaats in heersende stromingsdiergeneeskunde. De rente in de toepassing van therapeutische laser voor de behandeling van diverse voorwaarden is dramatisch als anecdotische rapporten, klinische gevalrapporten gegroeid, en de systematische studieresultaten zijn beschikbaar geworden. De therapeutische laser is opgenomen in behandelingen die diverse voorwaarden met inbegrip van richten:

 • Huidwonden
 • Pees en ligamentverwondingen
 • Trekkerpunten
 • Oedeem
 • Likgranulomas
 • Spierverwondingen
 • Zenuwstelselverwonding en neurologische voorwaarden
 • Osteoartritis
 • Postoperatieve insnijdingen en weefsels
 • Pijn

om hoe te hefboomwerkings therapeutische laser voor aangewezen behandelingstoepassingen het best te begrijpen, is het belangrijk om de grondbeginselen van lasertechnologie te begrijpen die, hetzij therapeutische laser met behulp van als standalone modaliteit of als deel van een groter behandelingsprotocol.

 

LASERgrondbeginselen

 

De therapeutische lasershulp moduleert cellulaire functies door een proces genoemd photobiomodulation, een fotochemisch proces waarin de fotonen uit een laserbron met de doelcellen via een niet thermisch mechanisme in wisselwerking staan om of stimulatie of remming van biochemische wegen te veroorzaken. Terwijl het nauwkeurige mechanisme voor photobiomodulation niet volledig wordt begrepen, blijkt het dat cytochrome C, die in mitochondria wordt gevestigd, als belangrijke photoreceptor dient. Zodra het licht door cytochrome C, mitochondrial ademhaling en ATP productiestijging wordt geabsorbeerd, leidend tot globale weefselgevolgen.

 

Het laserlicht is monochromatisch, coherent (één golflengte) (alle fotonen reizen in dezelfde fase en de richting), en gecollimeerd (minimale divergentie van de laserstraal over een afstand). Deze drie eigenschappen staan het licht van de therapielaser toe om op een specifiek gebied van het lichaam worden geconcentreerd, de huid te doordringen zonder het verwarmen van of het te beschadigen, en met weefsel met weinig bijwerkingen in wisselwerking te staan. De straal zou op 90° aan de oppervlakte van het gebied moeten worden gericht die worden behandeld. De golflengte beïnvloedt de diepte van penetratie, en de langere golflengten doordringen dieper in de weefsels. De optimale golflengtewaaier voor weefselphotobiomodulation schijnt om 650nm te zijn aan 1,300nm; bij langere golflengten doordringt de laserstraal dieper in weefsel terwijl het minimaliseren van absorptie door het het haar en de huidpigment van het huisdier. De oppervlakkige wonden en de gezamenlijke verwondingen kunnen met kortere golflengten worden behandeld, terwijl de langere golflengten beter geschikt zijn om spierverwondingen te behandelen.

Het vermogen van de therapeutische laser is in termen van de geleverde dosis, en de tijd nodig om de behandelingsdosis te leveren van belang. De macht is een eenheid van tijd, en in watts (w) of milliwatt van (mW) uitgedrukt. Één watt is één Joule energie dat per seconde wordt geleverd, en de laserdosis wordt typisch als Joule/cm2 – de energie uitgedrukt die over een oppervlakte wordt geleverd. De het meest meestal gebruikte therapeutische lasers in diergeneeskunde zijn Klasse III lasers, die energie van 1mw aan 500mw kunnen leveren, en Klasse IV lasers, die macht bij groter dan 500mw leveren.

 • Een lagere wattslaser verstrekt minder energielevering aan diepere weefsels zodat is de tijd nodig om een behandeling te leveren langer. Een lagere machtslaser is beter geschikt voor het behandelen van oppervlakkige structuren wegens de beperkte machtsdichtheid aan aandrijvingsfotonen in de diepere weefsels.
 • Een hogere wattslaser laat de behandeling toe om over een kortere periode worden geleverd en impliceert het beheer van de laserenergie met een vegende motie meer dan het getroffen gebied. Deze vegende motie kan volledigere dekking van het behandelingsgebied verstrekken en kan omringende gebieden behandelen die secundair zouden kunnen veroorzaken of pijn verwezen. Pulseren van de laserstraal kan minder het verwarmen van weefsels aan de oppervlakte verstrekken terwijl het toestaan voor een passend niveau van energie om de diepere doelweefsels te bereiken, maar meer onderzoek is nodig om de optimale benadering van een gepulseerde laserstraal te bepalen.

VOORDELEN VAN THERAPEUTISCHE LASER

 

De meeste reacties van cellen en weefsels op therapeutische laser zijn bestudeerd in modellen in vitro (celcultuur). Er schijnen vele verschillende voordelen te zijn aan het gebruiken van therapeutische laser voor zijn weefselgevolgen. De therapeutische laser is aangetoond om zowel chronische als scherpe pijn te verlichten door randzenuwfunctie en van de zenuwgeleiding snelheden te moduleren. De laserenergie verhoogt de snelheid van weefselreparatie door het verhogen van lokale microcirculatie evenals het immuunsysteem te bevorderen en ontsteking te verminderen. De laserenergie verbetert collageen en spier ook weefselontwikkeling, die op zijn beurt het helen verbetert.

Er zijn verscheidene belangrijke „stroomafwaartse“ weefselgevolgen van de toepassing van laserlicht. Deze gevolgen omvatten:

 • Neovascularization
 • Angiogenese
 • Collageensynthese die wond het helen verbetert
 • Stimulatie van zenuw het helen
 • Het verbeterde helen van pezen, kraakbeen, en beenderen
 • Het verminderde zwellen van verwonding
 • Modulatie van degeneratieve weefselveranderingen
 • Matiging van CNS schade na traumatische hersenenverwonding en ruggemergverwonding

Wanneer het leiden van tot een behandelingsprotocol voor therapeutische laser, is het belangrijk om deze gevolgen te overwegen om geduldig resultaat te maximaliseren. De daadwerkelijke tijd het weefsel aan lichte energie wordt blootgesteld kan het resultaat ook beïnvloeden.

 

LASERveiligheid

 

Er zijn sommige belangrijke veiligheidsoverwegingen wanneer het opnemen van therapeutische laser in behandelingsprotocollen. De beschermende glazen met lenzen geschat aan de specifieke golflengte van de behandelingslaser zijn belangrijk voor zowel mensen als patiënten om netvliesweefsel te beschermen. De laserenergie zou niet over een zwangere baarmoeder, over tumors, over een open fontanel, over de de groeiplaten van onrijpe dieren, of over de schildklier moeten worden toegepast. Zorgvuldig ben als het huisdier een tatoegering, een zwart bont, of een zwarte huid wegens het potentieel voor lichtabsorptie en weefsel het verwarmen heeft.

 

WAT TOONT HET ONDERZOEK?

 

Het grootste deel van het basis gedaane onderzoek naar therapeutische laser is geleid in celcultuur, en geleid in mensen; nochtans, is de extrapolatie aan diergeneeskunde redelijk.

Wegens de stimulatie van fibroblastactiviteit door laserlicht, kan dit collageenproductie beïnvloeden om het helen van wonden en brandwonden te vergemakkelijken. De studies suggereren een laserdosis 1 J/cm2 aan 5 J/cm2. De zeer hoge dosissen schijnen om het helen te remmen. Zowel schijnen het been als het kraakbeen om goed aan therapeutische laser te antwoorden. Osteochondral letsels van verstikken goed geantwoord aan therapeutische intraoperatively gebruikte laser. De laser kan kraakbeen tijdens tijden dat ook steunen een verbinding moet worden geïmmobiliseerd.

In menselijke studies, is de toepassing van therapeutische laser voor osteoartritis controversieel. Terwijl sommige studiedeelnemers schenen om een positief resultaat te hebben, waren de algemene resultaten onduidelijk. Eveneens, is de peesbehandeling met therapeutische laser controversieel. Globaal, echter, kan de lasertherapie de organisatie van de collageenvezel verbeteren, die tot het verbeterde pees en ligament helen leiden. Het zenuwstelsel antwoordt goed aan therapeutische laser voor pijnbeheer, hoewel het nauwkeurige mechanisme van afschaffing van centrale sensibilisering via laser onbekend is.

 

HET TOEPASSEN VAN THERAPEUTISCHE LASER OP HONDEN EN KATTEN

 

De optimale golflengten, de intensiteit, en de dosering voor lasertherapie in zijn huisdieren nog niet voldoende bestudeerd of bepaald, maar dit is zeker te veranderen aangezien de studies worden ontworpen en aangezien meer op gevalfeiten gebaseerde informatie wordt gemeld. Om laserpenetratie te maximaliseren, zou het haar van het huisdier moeten worden geknipt. Wanneer het behandelen van traumatische, open wonden, zou de lasersonde niet het weefsel moeten contacteren, en de vaak geciteerde dosis is 2 J/cm2 aan 8 J/cm2. Wanneer het behandelen van een postoperatieve insnijding, wordt een dosis 1 J/cm2 aan 3 J-cm2 per dag voor de eerste week na chirurgie beschreven. Likgranulomas kunnen van therapeutische laser profiteren zodra de bron van granuloma wordt geïdentificeerd en behandeld. Het leveren van 1 J/cm2 aan 3 J/cm2 meerdere keren per week tot de wond wordt geheeld en het haar re-kweekt wordt beschreven. De behandeling van osteoartritis (OA) bij honden en katten die therapeutische laser met behulp van wordt algemeen beschreven. De laserdosis die in OA het meest aangewezen kan zijn is 8 J/cm2 aan 10 J/cm2 die als deel van een multimodaal plan van de artritisbehandeling wordt toegepast. Tot slot kan tendonitis van lasertherapie profiteren toe te schrijven aan de ontsteking verbonden aan de voorwaarde.

 

LASERtherapie VAN DE TOEKOMST

 

De therapeutische laser is van speciaal belang op het gebied van zenuwregeneratie, in het bijzonder in menselijke geneeskunde. De veterinaire patiënten ervaren randzenuwkwesties aangezien zij verouderen, aangezien het osteoartritis zich ontwikkelt en, in het spoor van tussenwervelschijfziekte vordert, en wanneer ontwikkelen zij zich zenuwstelseldaling zoals voorkomt in degeneratieve neuropathie/myelopathy. Photobiomodulation is aangetoond om zenuwregeneratie, re-innervatie van denervated spier, en functionele terugwinning na randzenuwverwonding te steunen. Dit is een onderzoeksgebied actieve dat belooft om een significant effect op zowel menselijke als veterinaire patiënten te verstrekken.

 

De therapeutische laser heeft duidelijk een rol in de behandeling en het beheer van veelvoudige voorwaarden in metgezeldieren. Er is sterk bewijsmateriaal om voor te stellen dat de lichte energie bij de aangewezen golflengte en machtsdichtheid de capaciteit heeft om modulatie van weefsels op het cellulaire niveau te verstrekken om het helen te verbeteren. Er zijn veelvoudige belangrijke klinische voordelen die zouden moeten worden overwogen, ertoe aanzettend de vakman om therapeutische laser in specifieke geduldige behandelingsprotocollen te introduceren. De therapeutische laser is verondersteld om één van de underutilized behandelingsmodaliteiten in diergeneeskunde te zijn. Aangezien de meer en meer formele studies van het gebruik van therapeutische laser in dierlijke modellen worden afgerond, en more and more gevallen worden voorgesteld, is er geen twijfel het gebruik van therapeutische lasers zich zal blijven uitbreiden.

De tijd van de therapeutische laser is in de behandeling van vele verschillende voorwaarden in metgezeldieren gekomen. Terwijl het geen panacee is, kan het een positief verschil in de resultaten zeker maken onze patiënten ervaren.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten