Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser

Het Materiaal van de de Lasertherapie van de Peralas Hoge Intensiteit voor Dieren/Veterinair/Huisdieren

Het Materiaal van de de Lasertherapie van de Peralas Hoge Intensiteit voor Dieren/Veterinair/Huisdieren

Peralas High Intensity Laser Therapy Equipment For Animals / Veterinary / Pets

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Modelnummer: PERALAS 810 /910/940/980NM

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Lasertype:: De Laser van de GaAlAsdiode golflengte: 810 / 910/980nm
Piekmacht:: 15w / 20w/30w Verrichtingswijze:: CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur:: 10us-3s Herhalingstarief:: 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal:: Rode Diodelaser van 650nm, Power<5mW Controlewijze:: waar kleurentouch screen
Transmissiesysteem:: Vezels van 400um met SMA905-Schakelaar Demensions:: 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Gewicht:: 3kg

 
Het Materiaal van de de Lasertherapie van de Peralas Hoge Intensiteit voor Dieren/Veterinair/Huisdieren
 
De innovatieve en gepatenteerde PERALAS-Therapielaser werd in een inspanning ontwikkeld om een efficiënt en gelijktijdig effect te veroorzaken dat op pijn, ontsteking, en oedeem, de grenzen van traditionele LLLT (lage macht) overschrijdt en zorgen de lasertherapie van van HP (hoge macht). DIMED-de technologie levert therapeutische (anti-edemic en anti-inflammatory) golflengten, 810nm en 910nm (pijnstillend middel), toestaand een diepte van de weefselpenetratie van 3-4 cm. Een energiek synergisme wordt gecreeerd wanneer het leveren van deze golflengten dat grotere anti-inflammatory en pijnstillende gevolgen veroorzaakt dan één van beiden op zijn kan produceren, terwijl het minimaliseren van het risico van thermische schade. Het is deze unieke combinatie en synchronisatie van ononderbroken en gepulseerde emissies die MLS kenmerkt en het van andere Klasse IV lasers onderscheidt.
In tegenstelling tot vroeg-generatieklasse IV de technologie, PERALAS-Lasertherapie heeft het vermogen om gecontroleerde laserenergie te leveren. Deze unieke eigenschap verstrekt nauwkeurigere therapeutische dosislevering, wat verenigbare en herhaalbare resultaten betekent.
Met hoge niveaus van doeltreffendheid, veiligheid, en consistentie, PERALAS-kan de Lasertherapie artsen helpen pijn verlichten en het leven herstellen, terwijl financieel het belonen van hun praktijk.
 
 
 
 
10 klinische Voordelen van PERALAS-Lasertherapie
1. Ammatory anti-Infl: PERALAS de lasertherapie heeft anti-oedeemeff ect aangezien het vaatverwijding veroorzaakt, maar ook omdat het het lymfatische drainagesysteem activeert dat gezwelde gebieden afvoert. Dientengevolge, is er een vermindering van zwellen veroorzaakt door het kneuzen of infl ammation.
2. Pijnstillend middel: PERALAS de lasertherapie heeft een gunstig effect op zenuwcellen. Het blokkeert pijn die door deze cellen aan de hersenen wordt overgebracht die zenuwgevoeligheid verminderen. Ook, wegens de verminderde ontsteking, zijn er minder oedeem en minder pijn. Een ander pijn blokkerend mechanisme impliceert de productie van hoge niveaus van pijn dodende chemische producten zoals endorphins en enkephalin van de hersenen en de bijnieren.
3. Versnelde Weefselreparatie en de Celgroei: De fotonen van licht van lasers doordringen diep in weefsel en versnellen cellulaire reproductie en de groei. Het laserlicht verhoogt de energie beschikbaar aan de cel zodat de cel voedingsmiddelen kan sneller overnemen en afvalprodukten van de hand doen. Als resultaat van blootstelling aan laserlicht, worden de beschadigde cellen sneller hersteld.
4. Betere Vasculaire Activiteit: Het laserlicht zal signifi cantly de vorming van nieuwe haarvaten in beschadigd weefsel verhogen dat snel het helende proces versnelt, wonden sluit en littekenweefsel vermindert. Extra benefi ts omvat versnelling van angiogenese, die tijdelijke vaatverwijding veroorzaakt en de diameter van bloedvat verhoogt.
5. Verhoogt Metabolische Activiteit: PERALAS de lasertherapie leidt tot hogere output van specific enzymen, de grotere zuurstof en ladingen van het voedseldeeltje voor bloedcellen.
6. Breng Punten en Acupunctuurpunten teweeg: PERALAS de lasertherapie bevordert de punten van de spiertrekker en acupunctuurpunten op een niet-invasieve basis die musculoskeletal pijnhulp verstrekt.
7. Verminderde Vezelige Weefselvorming: PERALAS de lasertherapie vermindert de vorming van littekenweefsel na weefselschade van besnoeiingen, krassen, brandwonden of chirurgie.
8. Betere Zenuwfunctie: De langzame terugwinning van zenuwfuncties in beschadigd weefsel kan in verdoofdheid en geschade lidmaten resulteren. Laser lichte snelheden het proces van reconnection en de verhogingen van de zenuwcel de omvang actiepotentieel om spier het helen te optimaliseren.
9. Immunoregulation: Het laserlicht heeft directe eff ect op immuniteitsstatus door immunoglobulins en lymfocyten te bevorderen. De laseremissies worden geabsorbeerd door chromophores (moleculeenzymen) die aan laserlicht reageren. Op blootstelling aan de laser, wordt avomononucleotide van enzymfl geactiveerd en begint de productie van ATP (adenosinetriphosphate), die de belangrijkste drager van celenergie en de energiebron voor alle chemische reacties in de cellen is.
10. Snellere Wond die heelt: Het laserlicht bevordert de ontwikkeling van FI broblast in beschadigd weefsel. De fibroblasten zijn de bouwstenen van collageen, dat de essentiële proteïne is die wordt vereist om oud weefsel te vervangen of weefselverwondingen te herstellen. Dientengevolge, PERALAS-is de Lasertherapie eff ective post chirurgisch en in de behandeling van open wonden en brandwonden.
 
 

 

PERALAS de lasertherapie heeft effectief pijn en ontsteking verbonden aan de volgende voorwaarden behandeld:
  • Artritis

  • Tendonitis

  • Wonden

  • Het postchirurgische Zwellen

  • Ontstoken Oren

  • Likgranuloma

  • Heupdysplasie

  • Schijfziekte

  • Verlamming

  • Sinusitis

 

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten