Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

Pijnloze de Lasermachine van de Spijkerpaddestoel voor de Efficiënte Behandeling van de Chiropodistbehandeling

Pijnloze de Lasermachine van de Spijkerpaddestoel voor de Efficiënte Behandeling van de Chiropodistbehandeling

Painless Nail Fungus Laser Machine For Podiatrist Treatment Effective Cure

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: peralas
Modelnummer: peralas 1064nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Beste Laserbehandeling voor Spijkerpaddestoel vandaag

 

In deze huidige era die van technologie, bijgewerkt op de recentste innovaties in voet is de zorg essentieel om ervoor te zorgen blijven dat wij onze patiënten de zeer beste beschikbare oplossingen geven. De wereld van behandelingen voor spijkerpaddestoel is dramatisch met de introductie van de therapie van de spijkerlaser veranderd. Dit nieuwe proces overtreft ver de succestarieven actuele en mondelinge medicijnen terwijl het verzekeren van een veilige en hygiënische behandeling. 

 

Wat doet de laser?

Zonder het kunnen de gevolgen van de behandelingen van de spijkerlaser onmiddellijk onderscheiden, zijn de patiënten sceptisch van zijn capaciteit geweest om schimmelvoorwaarden te behandelen. De laatste jaren, bijna zijn 80% van de behandelingen die aan patiënten met spijkerpaddestoel worden gegeven succesvol in het uitroeien van de ziekte geweest en de patiënten hebben de resultaten uit de eerste hand kunnen zien.

Deze laser gebruikt specifieke en geconcentreerde lichte golflengten om verhoogde omloop en de groei in beschadigde weefselcellen te bevorderen. Het heeft ook een effect bij het verhogen van de groei van nieuwe weefselcellen. Door omloop door de laserenergie te verhogen, worden meer bloed, zuurstof, en voedingsmiddelen gebracht aan de besmette teennagel, daarom gevend het weefsel meer van de noodzakelijke ingrediënten dan normaal beschikbaar zou zijn. Omdat de voeten en de tenen van het hart het meest verste zijn, moet uw lichaam extra moeilijk werken om deze punten aan hen te krijgen. De laser concentreert zich bij het elimineren van de bron van de besmetting en kan ook helpen om het even welke het zwellen of ontsteking verminderen.

De teennagels worden typisch ingediend neer om een grotere verzadiging van licht in de weefsels toe te staan. Elke besmette en uninfected teen zal worden behandeld om de beste resultaten te verzekeren mogelijke. De patiënten kunnen normale activiteit na de procedure onmiddellijk hervatten.

 

Waarom zou u Lasertherapie moeten kiezen?

De lasertherapie voor schimmelteennagels doodt de besmetting bij de bron. Zodra de behandeling is beheerd, kan een gezonde teennagel de lelijke besmette teennagel kweken en vervangen. Ook, zodra u deze behandeling hebt ontvangen, zullen wij u van de informatie voorzien u het moet verhinderen terug te komen. wegens het succes van lasertherapie, adviseren wij het aan het grootste deel van onze patiënten.

Als uw teennagelpaddestoel intensifieert, is krijgen van behandeling vroeg best. Aangezien een besmetting vordert, moesten het aantal behandelingen en de hoeveelheid werk de probleemverhogingen ook behandelen. Vele patiënten zullen met geavanceerde situaties binnenkomen. In deze gevallen, is de lasertherapie zeer efficiënt gebleken te zijn.

 

Kwetst de Lasertherapie?

Wanneer de mensen aan lasers denken die zij hebben geneigd om het branden dood-Ray te veronderstellen ontworpen=wordt= dat slechts te doden; onze spijkerlasers zijn niets van de soort. De straal die door dit apparaat wordt heeft een specifiek gestemde frequentie en een golflengte die wordt ontworpen ontworpen om paddestoel het groeien langs de spijkerplaat te laten verdampen. Deze unieke lichte kracht kan toen de voorwaarde uitroeien zonder enige schade aan het omringende gezonde weefsel te veroorzaken. Tijdens de procedure, kunnen de patiënten het warme tintelen in hun tenen ontdekken, maar de behandeling is vrij van om het even welke irritatie. De behandelingen van de spijkerlaser zijn de top van schimmelbesmettingsoplossingen toe te schrijven aan hun verhoogde doeltreffendheid en gebrek aan bijwerkingen geworden.

 

Wat zijn de Bijwerkingen?

Vele actuele behandelingen en mondelinge medicijnen kunnen gevaarlijke bijwerkingen, zoals leverziekte, in hun behandeling van schimmelvoorwaarden hebben. Het beste ding over onze procedure van de spijkerlaser is dat het geen bekende bijwerkingen heeft. De geconcentreerde frequentie en de golflengte van deze laser zijn zo fijn gestemd die het veilig door gezond weefsel overgaat zonder enig soort schade te veroorzaken. Er zijn vele verschillende soorten lasers die voor deze procedure worden ontworpen en u zou vrij moeten voelen om ons bureau met om het even welke vragen over hen te contacteren.

De volledige terugwinning van deze voorwaarde kan tot negen maanden vergen aangezien een nieuwe, gezonde spijker binnen groeit om het oude besmette weefsel te vervangen. De resultaten zullen bij de basis van de spijker binnen drie maanden na de tijd van behandeling zichtbaar zijn. Op dit punt, wordt een terugkeerbezoek geadviseerd om patiënten van de beste hulpmiddelen aan hulp in hun ononderbroken terugwinning te voorzien. Een actueel medicijn kan samen met deze procedure worden voorgeschreven om de beste resultaten te verzekeren.

 

Hoe Lang neemt het om Resultaten te zien?

De behandelingen zullen overal van 3-9 minuten afhankelijk van grootte en strengheid van het gebied die duren worden behandeld. Het aantal behandelingen zal individueel en specifiek moeten worden besproken gebaseerd op uw voorwaarde. In sommige gevallen, hebben de patiënten pijnhulp onmiddellijk na hun eerste behandeling gevoeld! Elk geval is verschillend, nochtans.

 

De laserbehandeling voor Teennagelpaddestoel biedt Pijnloze en Efficiënte Behandeling aan

De teennagelpaddestoel is een verwarrende voorwaarde die meer dan tien percent van de volwassen bevolking beïnvloeden. Samen met pijnlijk het zijn, is de teennagelpaddestoel niet aantrekkelijk, open-toed het veroorzaken van velen om zich van het dragen te onthouden schoenen zoals sandals. Voorts kan het ook van persoon aan persoon worden uitgespreid.

Er zijn nieuwe mondelinge vandaag beschikbare medicijnen om deze voorwaarde te behandelen, hoewel sommige van deze medicijnen van de leverschade en overkant gevolgen kunnen veroorzaken. Zij moeten ook voor verscheidene weken worden genomen. Een andere opwindende nieuwe behandeling die test om is gemakkelijk en efficiënt te zijn is de de laserbehandeling van de teennagelpaddestoel.

 

Ongeveer Teennagelpaddestoel

De teennagelpaddestoel is moeilijk te behandelen. Wanneer de paddestoelbesmetting voorkomt, het hollen diep in de spijker die dik, geel en kruimelig de spijker veroorzaken om langs de randen te worden. Dit bepaalde type van paddestoel dat meer op teennagels dan vingernagels ontwikkelt bloeit in donkere, warme en vochtige milieu's. De paddestoel kan de spijker door microscopische besnoeiingen rond de spijker binnenvallen of door het gebied tussen het spijkerbed en de spijker. Wegens zijn diepe penetratie in de spijker, die is de spijkerpaddestoel met actuele behandelingen vaak ondoeltreffend behandelen.

De mondelinge medicijnen bestrijden de besmetting van binnenstebuiten, maar dragen het risico van ongewenste bijwerkingen. De nieuwe laserbehandeling voor teennagelpaddestoel is test om zeer efficiënt te zijn en draagt geen risico van bijwerkingen.

De minder Moderne de Laserbehandeling van de Teennagelpaddestoel

De laserbehandeling is niet nieuw iets. Het is rond sinds de jaren '80 geweest hoewel de vorige behandeling van de teennagellaser invasief was en de chiropodist vereiste om de laser te gebruiken om een gat in de spijker te boren zodat zou het medicijn door dit entry-punt kunnen worden beheerd. Deze techniek werd gebruikt om een betere kans van het medicijn te verstrekken om de paddestoel direct te bereiken en het te vernietigen. Jammer genoeg, was dit type van laserbehandeling voor teennagelpaddestoel, dat als raamindeling wordt bekend, niet te succesvol. De teennagelpaddestoel bleef aan één of andere graad en de behandelingen waren vrij duur. Niettemin, leidde dit de manier voor andere laserbehandelingen die beduidend geen invasieve boring van de spijker hebben verbeterd en vereist.

 

De nieuwe en Moderne Laserbehandeling voor Teennagelpaddestoel

De nieuwe en moderne de laserbehandeling van de teennagelpaddestoel bestaat uit een laser die laser lichte energie gebruikt, die bij de paddestoel opdracht aan wordt gegeven aan om het te vernietigen, zonder de spijker of de omringende huid te beschadigen. Fundamenteel, gebruikt deze laser hitte om de paddestoel te doden, maar berokkent ander weefsel niet. De procedure is volledig pijnloos, zonder bijwerkingen.

Deze laserbehandeling voor teennagelpaddestoel werd goedgekeurd door FDA in September 2008 en is beschikbaar vandaag door vele chiropodisten. De volledige laserbehandeling vergt minder dan 30 minuten. De resultaten zijn niet direct, maar een nieuwe paddestoel-vrije teennagel zal uit in een minder dan jaar groeien. De behandelingen zijn efficiënt 88 percent van de tijd.

 

Kosten van de Laserbehandeling van de Teennagelpaddestoel

Hoewel de laserbehandeling voor teennagelpaddestoel meestal efficiënt is, is het ook een beetjepricy. Één behandeling kan kosten ongeveer $1.200 en de behandelingen worden niet gedekt door verzekering aangezien zij als kosmetische behandelingen worden beschouwd. Hoewel de kosten van een laserbehandeling enigszins hoog zijn, zijn wat bereid om de prijs te betalen om definitief beneden te kijken en gezonde teennagels te zien nogmaals.

Kooldioxidelaser voor Ingrown Teennagels

Ingrown teennagels zijn pijnlijke voorwaarden die gewoonlijk de grote teen beïnvloeden. Het kan lopen moeilijk maken, dragend bijna onmogelijke schoenen, en er is de kans voor besmetting om het te plaatsen welke verdere complicaties kan veroorzaken.

Als u aan een ingrown teennagel lijdt en de pijn ondraaglijk is, heeft de huisbehandeling niet gewerkt, bent u diabetes, is het besmet of u hebt slechte omloop, moet u het door een arts behandeld krijgen. U kunt uw eigen huisarts bezoeken of u kunt de meest dichtbijgelegen chiropodist, een arts vinden die een specialist in voetenverwondingen en voorwaarden is.

Hij zal of zij waarschijnlijk een deel van de spijker of misschien elk van het verwijderen, en er zijn drie belangrijke manieren zij dat zullen doen. Gebruikend chirurgie, (daar minder belangrijk en gedaan in het bureau) een chemisch product, of de optie bekijken wij in dit artikel, gebruikend een kooldioxidelaser voor ingrown teennagels.

 

Wat Impliceert de Kooldioxidelaser voor Ingrown Teennagels?

Als de arts een kooldioxidelaser voor ingrown teennagels gebruikt, wordt een injectie gewoonlijk eerst gegeven bij de basis van de teen om het te gevoelloos maken. Sommigen kunnen een kleine tourniquet ook gebruiken. De laser wordt dan gebruikt om de rand van de spijker te verwijderen die in de teen groeit en het brandt ook een deel van de spijkermatrijs weg. De arts kan gebruiken om te verwijderen betekenis weg te nemen, en de verwijdering van een deel van de spijker wordt bedoeld als gedeeltelijke spijkeravulsion of gedeeltelijke matrixectomy.

De cauterisatie betekent dat een deel van de spijker niet terug zal groeien; de matrijs is het deel dat de spijker kweekt. Dit betekent de kansen om een andere ingrown teennagel op die spijker te krijgen zeer slank zijn aangezien de spijker over een millimeter smaller groeit dan het aan gebruikte.

Als de arts van mening is dat de gehele spijker moet worden verwijderd wordt dit genoemd volledige spijkeravulsion, volledige fenolavulsion, phenolisation of een volledige matrixectomy. In plaats van een spijker, zal de huid over het gebied, en als u over het dragen van sandals bezorgd bent, en hoe het eruit ziet u kan valse teennagels voor speciale gelegenheden groeien proberen en u kunt spijkervernis op het nog zetten.

De kooldioxidelaser voor ingrown teennagels wordt een wijder gebruikte optie door artsen. Na de procedure is er een kleine hoeveelheid pijn één of twee dagen. De steken worden gewoonlijk toegepast en een week verwijderd nadat de ingrown teennagel wordt behandeld.

 

Waarom de Laser van de GebruiksKooldioxide voor Ingrown Teennagels?

Het is veilig, snel en gemakkelijk te doen en heeft een laag herhalingstarief. Na de behandeling is er wat ongemak maar de patiënten kunnen terug met hun leven verdergaan vrij snel. De laser steriliseert aangezien het de werken zo er nauwelijks om het even welk risico van besmetting is en de meeste patiënten van mening zijn dat deze behandeling dan de traditionele chirurgische verwijderingsprocedure minder pijnlijk is. De infrarode straal is zacht en laat verdampen slechts dat een deel van de gerichte spijker en de groeiende cellen.

Hoe werkt de de Paddestoelverwijdering van de Laserteennagel?

De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is één van de beste procedures beschikbaar voor de behandeling van schimmelbesmetting van de teennagels. Ongeveer lijden 80% van de Amerikanen aan teennagel schimmelbesmetting en zij zijn op zoek naar een permanente en efficiënte behandelingsmodaliteit en de de paddestoelverwijdering is van de laserteennagel aan hun redding gekomen.

De laser die in de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is wordt gebruikt een infrarode straal die diep in het getroffen gebied doordringt en de ziekteverwekkers veroorzakend schimmelbesmetting van de teennagels doodt. De infrarode stralen die in de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel meer dan het getroffen gebied moeten worden gebruikt zouden worden aangewezen slechts zodat het getroffen gebied alleen intact verlatend de andere gezonde weefsels wordt gebrand.

De behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel kan voor alle teennagels worden gedaan en het vergt nauwelijks 10 tot 30 minuten per teennagel. Deze procedure is tijdbesparend en efficiënt. Na de behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel kunt u uw sokken en schoenen onmiddellijk dragen.

De behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is een pijnloze procedure. Er is geen behoefte van om het even welke anesthesie voorafgaand aan de procedure. Nochtans, kunnen sommige patiënten wat hitte ervaren die draaglijk is. Er is geen pijn tijdens en na de behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel.

De intensiteit van laseremissie in de behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel hangt van de strengheid van de voorwaarde af. De werkende arts zou bekwaam genoeg moeten zijn om de tijdduur en het aantal zittingen voor de laseremissie in de behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel te beslissen.

Als u milde besmetting toen hebt kan de arts voor één enkele zitting beslissen. Als er strenge besmetting is, dan kan de arts voor 5-6 zittingen beslissen. De behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is zeer efficiënt zelfs van de eerste zitting.

De behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is een efficiënte behandelingsmodaliteit waar er positieve resultaten van de allereerste zitting zijn. Ongeveer hebben 88% van de patiënten die onder gegaane de paddestoelverwijdering hebben van de laserteennagel de normale groei van de beïnvloede spijker binnen 6 maanden na de behandeling gemeld.

 

De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel houdt voordeel over de regelmatige lokale zalftoepassing, de mondelinge pillen enz., in zoverre dat er geen behoefte aan frequente toepassing en behandeling op lange termijn is. De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel heeft letterlijk geen bijwerkingen.

Wanneer u de regelmatige mondelinge pillen neemt is er een kans voor lever en nierschade aangezien er systemische betrokkenheid is. Daarom kunt u moeten frequente bloedonderzoeken hebben om te bevestigen dat uw lever en nier behoorlijk functioneren.

De Paddestoelbehandeling van de laserteennagel

de ook gespelde de paddestoelbehandeling van de laserteennagel (pinpointe) is een zeer nieuwe behandelingsoptie voor die die met de besmetting lijden. Alvorens de lijders tussen huisremedies moesten kiezen die niet altijd efficiënt zijn, zonder voorschrift behandelingen of voorgeschreven medicijn van een arts die met ernstige potentiële bijwerkingen komt.

Maar nu is er ook de paddestoelbehandeling van de laserteennagel. Het hebben van een besmetting van de teennagelpaddestoel kan een verrassend grote invloed op uw leven eigenlijk hebben. Het maakt het gebied gevoeliger en pijnlijk, en de afzichtelijkheid maakt de zomertijd wanneer iedereen sandals anders het verwarren draagt. Het beïnvloedt hoe u over zich voelt en beïnvloedt daarom uw sociaal en het werkleven.

 

Waarom de Mensen de Paddestoelbehandeling van de Laserteennagel gebruiken

de de paddestoelbehandeling van de laserteennagel is zeer gemakkelijk te doen. Er zijn niets van de ruzie van zich het maken van voetbaden of het herinneren om toepassingen per dag voor maanden meerdere keren te doen. U bezoekt het bureau, want meest enkel één bezoek genoeg is, voor anderen enkelen kunt worden vereist als de besmetting streng is.

Er is geen echte pijn; de arts die de laser met behulp van stelt de paddestoel aan het laserlicht dat bloot het doodt. Plus in tegenstelling tot andere behandelingen die worstelen om de paddestoel onder de spijker te bereiken, wordt de de paddestoelbehandeling van de Laserteennagel diep aan waar de paddestoel in het spijkerbed is. Er is geen schade aan de omringende huid of het weefsel. Een bezoek vergt minder dan 30 minuten en tot dusver tonen de studies een 90%-succestarief. De gezonde groei van de spijker zal binnen 3 maanden zichtbaar zijn, en de gehele spijker zou binnen 6 tot 9 maanden gezond moeten zijn.

 

In het verleden werden veel van onze patiënten voorgeschreven pillen die niet gemakkelijk werden getolereerd, vele bijwerkingen, met inbegrip van potentiële levensgevaarlijke leverproblemen hadden. Om te zeggen, kunnen wij dit probleem veilig zonder medicijn nu aanpakken zijn niets plotseling van het verbazen.

Is de Laserbehandeling een Goed Idee?

Er is een breed spectrum van behandelingsopties voor schimmelteennagelbesmetting waaronder de behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel het beste is.

De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is een betere optie voor u als u werkelijk geeft om een schone en mooie voet te hebben. Alhoewel de schimmelbesmetting van de teennagel niet zo pijnlijk is bedervt het cosmetically met het geelachtige en lelijke kijken spijkers. De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is eenvoudige procedures waar de laserstralen of geconcentreerd over de besmette spijker worden geleid en de ziekteverwekkers verantwoordelijk voor de besmetting doden.

De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is de behandeling van keus als u wenst om uw spijker genezen te krijgen en een nieuwe spijker te krijgen binnen een paar dagen na behandeling. De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is een korte en efficiënte procedure.

De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel vergt nauwelijks 10 minuten per zitting. Het aantal zittingen wordt beslist volgens de strengheid van de besmetting. Als de besmetting toen mild is kunt u slechts 1 of 2 zittingen nodig hebben terwijl als de besmetting streng is het 5-6 zittingen kan zijn.

De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is een pijnloze procedure. De infrarode laserstraal wordt direct geconcentreerd op het besmette gebied verlatend het onderliggende gezonde weefsel intact. Vandaar is er geen pijn in de paddestoelverwijdering van de laserteennagel.

De de verwijderingsbehandeling van de laserteennagel is ook een efficiënte behandeling. Er is de normale spijkergroei binnen 3-6 maanden terwijl u op maanden aan jaren voor de normale spijkergroei met de andere wijzen van behandelingen moet wachten. De de paddestoelverwijdering van de laserteennagel heeft letterlijk geen bijwerkingen.

Er is geen vrees om uw lever en nier die met de de paddestoelverwijdering wordt beschadigd van de laserteennagel te krijgen aangezien er geen systemische betrokkenheid is. Met de andere medicijnen zoals de mondelinge pillen is er systemische betrokkenheid en vandaar is er een kans voor lever en nierwanorde. Zo kunt u moeten frequente bloedonderzoeken hebben om uw lever en nierfuncties te controleren terwijl er geen behoefte aan dergelijke tests met de behandeling van de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel is.

Wanneer u actuele toepassingen zoals de olieuittreksel van de theeboom gebruikt, kan de lavendelolie enz., u vaak het de hele dag en ook voor dagen met de resultaten moeten toepassen die bijna negatief zijn. Met de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel, hebt u niet het probleem van frequente toepassing aangezien het een éénmalige behandeling met de resultaten bijna 100% is.

Na de de paddestoelverwijdering van de laserteennagel kunt u uw schoenen onmiddellijk dragen en u kunt uw werk normaal voortzetten. Er is geen behoefte van om het even welk het ziekenhuisverblijf. U kunt uw arts enkel bezoeken, uw de paddestoelverwijdering van de laserteennagel gedaan binnen enkele minuten krijgen en u kunt voor uw werk onmiddellijk beginnen.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten