Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

1064nm de Lasermachine van de spijkerpaddestoel, de Behandelingsapparaat van Schimmelbesmettingsteennagels

1064nm de Lasermachine van de spijkerpaddestoel, de Behandelingsapparaat van Schimmelbesmettingsteennagels

1064nm Nail Fungus Laser Machine , Fungal Infection Toenails Treatment Device

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: dimed
Modelnummer: peralas 1064

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Laserbehandeling van Teennagelpaddestoel
 
Als u teennagelpaddestoel hebt, kan een laserbehandeling het antwoord zijn. FDA heeft een paar verschillende types van laserapparaten voor de behandeling van onychomycosis goedgekeurd, die een schimmelspijkerbesmetting is die veranderingen in de verschijning en de textuur van de spijker veroorzaakt. 
 
De goudstandaard voor het behandelen van schimmelspijkers is voorschrift mondelinge schimmeldodende medicijnen geweest omdat zij klinisch efficiënter zijn geweest bij het leeghalen van de besmetting dan actuele schimmeldodende behandelingen. Maar de mondelinge schimmeldodende medicijnen zijn vaak geen optie voor vele mensen wegens hun bijwerkingen en potentiële interactie met andere medicijnen. Gezien de teennagel schimmelbesmetting zulk een overwegende probleem zonder gemakkelijke behandeling is, hebben de nieuwere opties van de laserbehandeling heel wat rente gevonkt. Nu de diensten van de laserbehandeling voor spijkerpaddestoel groeien en in vele podiatry bureaus vonden, zijn de mensen benieuwd hoe deze behandelingsoptie bij mondelinge en actuele medicijnen vergelijkt.
 
Momenteel die, zijn de laserapparaten FDA voor de „tijdelijke verhoging van duidelijke spijkers wordt ontruimd“, zo betekent het dat de voorbereidende studies bewijsmateriaal van gedeeltelijke of totale opheldering van de symptomen van de spijkerpaddestoel toonden — maar de mogelijkheid bestaat dat de besmetting kon opnieuw voorkomen. Nochtans, met om het even welke succesvolle behandeling van onychomycosis — of het mondelinge medicijnen is, actuele medicijnen, of laser — er is altijd een risico dat de besmetting kon terugkeren.
Tot dusver zijn er veelbelovende resultaten met laserbehandeling geweest. Bijvoorbeeld, had 80% van alle behandelde patiënten spijkeropheldering bij 12 maanden na één enkele behandeling. Aangezien de laserbehandeling van teennagelpaddestoel een vrij nieuwe procedure is, zijn meer studies nodig om een idee van te krijgen hoe het bij andere behandelingen vergelijkt.
 
De laserapparaten zenden impulsen van energie uit die hitte aan weefsels verlenen die het contacteert. De laser wordt getheoretiseerd om schimmeldodende activiteit uit te oefenen wanneer de vorm of de schimmelcellen deze hitte absorberen, die de microbe doodt. Er kan zijn andere, nog geïdentificeerde factoren te zijn bij spel die spijkeropheldering veroorzaken.
 
De laserenergie doordringt door de teennagel, eronder aan het spijkerbed waar de paddestoel waarschijnlijk ook heden is. Deze capaciteit om de volledige dikte van de teennagel te doordringen is waarschijnlijk wat tot de veelbelovende die resultaten tot zover met laserbehandeling leidt worden gezien.
 
Elk die merk van laser verschilt in de methode voor het behandelen van spijkers wordt gebruikt, maar in het algemeen moet het resultaat thermische energie gebruiken om de besmetting te elimineren. Het pulseren van de laser of het gebruiken van specifieke golflengten helpt om het verwarmen van de huid van de patiënt te minimaliseren, gewoonlijk makend de procedure pijn-vrij.
De geduldige die informatie door sommige laserbedrijven wordt verstrekt zal verklaren dat een lichte het verwarmen sensatie vaak zal gevoeld worden.
Het aanvankelijke overleg voor de behandeling van laseronychomycosis zal een evaluatie van de spijker symptomen en misschien het indienen neer van de spijker impliceren (debridement). De laser zal over om het even welke beïnvloede spijkers worden gemanoeuvreerd, en kan zelfs over niet-beïnvloede spijkers worden gebruikt. Één zitting duurt typisch 30 minuten of minder.
 
Terwijl sommige patiënten succes met één enkele behandeling hebben, kunnen de extra behandelingen afhankelijk van de resultaten worden voorgeschreven. De behandelingen zullen onmiddellijk geen spijker ontruimen — het kan 6 tot 12 maanden vergen tot de spijker uit groeit om te bepalen als de behandeling succesvol is geweest.
 
 De traditionele behandeling die van onychomycosis mondelinge of actuele medicijnen gebruiken zal waarschijnlijk minder dan laser zijn, vooral omdat deze diensten sommige of volledige verzekeringsdekking zullen hebben. Nochtans, schijnt de laserbehandeling om mondelinge en actuele medicijnen te overtreffen en heeft het gemak in veel gevallen van één behandeling.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten