Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

De Machine van de de Lasertherapie van PERALAS 1064nm voor de Behandelingsprocedure van de Teennagelpaddestoel

De Machine van de de Lasertherapie van PERALAS 1064nm voor de Behandelingsprocedure van de Teennagelpaddestoel

PERALAS 1064nm Laser Therapy Machine For Toenail Fungus Treatment Procedure

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed
Modelnummer: peralas 1064w

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

De Procedure van de de Paddestoelbehandeling van de laserteennagel

 

Informatie over de Paddestoelbehandelingen van de Laserteennagel

De laserbehandeling voor teennagelpaddestoel is revolutionaire doorbraakprocedures in het behandelen van de besmetting van de spijkerpaddestoel. De de teennagelbehandelingen van de laserpaddestoel veroorzaken besnoeiingen of geen brandwonden en heeft zo het voordeel die van patiënten zonder gemeld ongemak worden behandeld.

De studies bij de laserbehandeling voor zijn teennagelpaddestoel gedaan zijn uiterst aanmoedigend, en tot op heden, zijn geen bekende bijwerkingen gevonden. De gevolgen op lange termijn voor laserbehandeling voor teennagelpaddestoel schijnen zoals enkel belovend. Gekoppeld aan goede hygiëne van de tenen, en opvolgendebehandeling met zou de actuele schimmeldodende room, patiënten goed, op lange termijn resultaat in de verwijdering van de paddestoel van de teenspijker moeten ervaren.

De procedure van de de paddestoelbehandeling van de laserspijker overtreft die van de gevaarlijkere medicijnen met een efficiënt succestarief rond 80% in klinische studies die dat de paddestoel tonen worden vernietigd, veilig.

Veelgestelde vragen over de Paddestoelbehandelingen van de Laserteennagel

Hoe werkt de laser van de spijkerpaddestoel?

Het de laserwerk van de teennagelpaddestoel door een glanzende geconcentreerde lichtstraal in een engte strekt zich uit, meer in het algemeen gekend als laser, in een teennagel besmet met paddestoel (onychomycosis). De laser doordringt de teennagel en laat verdampen paddestoel ingebed in het spijkerbed en de spijkerplaat waar teennagelpaddestoel bestaat. De teennagelpaddestoel gerichte laser is gestemd aan een specifieke frequentie die cellen uitvoert die voor besmetting verantwoordelijk zijn. Er zijn diverse fabrikanten met nu verkrijgbare lasers of spoedig beschikbaar te zijn. Elke fabrikant kan een specifieke golflengte, golflengten, impulsfrequentie of duurprogramma hebben die zij gebruiken. Wanneer u uw arts raadpleegt kunnen zij over de details van het apparaat gaan zij traktatie de teennagels besmet met paddestoel gebruiken.

Is de behandeling van de teennagellaser pijnlijk?

De geconcentreerde, gerichte laser lichtstraal zal geen effect op gezond weefsel, hebben en zal slechts de besmette gebieden richten. Een patiënt die de behandeling van de laserspijker voor de procedures van de paddestoelverwijdering geen ongemak tijdens of na de behandeling moeten ondergaan zou ervaren.

Hoe lang duurt de behandeling van de teennagellaser?

Hoewel zullen de specifieke behandelingsprogramma's door physicican worden bepaald. Vele artsen rapporteren dat het ongeveer 10 minuten vergt om de paddestoel van een besmette grote teen te behandelen. Als u meer dan één teen besmet met teennagelpaddestoel hebt, kan het langer duren. De patiënten van de de paddestoelbehandeling van de laserteennagel vereisen over het algemeen slechts één zitting.

Werkelijk werkt de de laserbehandeling van de teennagelpaddestoel?

De klinische studies openbaren tot op heden dat over 80% van behandelde patiënten significante verbetering wanneer het gebruiken van bepaalde types van lasers toon. * In de meeste gevallen wordt de ziekteverwekker van de spijkerpaddestoel volledig geëlimineerd. Gelieve te raadplegen uw arts om om de specifieke klinische resultaten op uw bijzondere laser te verzoeken die wordt gebruikt om teennagelpaddestoel te behandelen aangezien de verschillende plaatsen verschillende lasers kunnen gebruiken.

Hoe spoedig zal ik verbetering aan mijn teennagels na behandeling met een laser zien?

Gemiddeld, zal om het even welke teennagel zich om de 6 tot 9 maanden door de natuurlijke groei vervangen. De gezonde nieuwe groei zal binnen de eerste 3 maanden zichtbaar zijn aangezien de nieuwe spijker oud vervangt. Nochtans, heeft de opvolgendebehandeling met een schimmeldodende room met l-Arginine een verhoging van tot 100% van de snelheid van gezonde spijkervervanging getoond. Uw chiropodist kan aanbevelingen voor een post de teennagelroom van de laserbehandeling doen.

Is de de paddestoelbehandeling van de laserteennagel veilig?

In onze klinische studies over een verscheidenheid van lasers zijn er geen bijwerkingen, verwondingen, onbekwaamheden of bekende bijwerkingen van gebruik van lasers geweest om de besmetting van de teennagelpaddestoel te behandelen. Aangezien u kunt het weten, draagt het gebruik van het mondelinge medicijn van de spijkerpaddestoel beschikbaar voor behandeling van paddestoelspijkers met het vandaag mogelijke systemische betrokkenheid (algemeen de lever en de nier). Deze behandeling van de laserteennagel niet.

Moet ik om het even welke drugs als deel van de de paddestoelbehandeling van de laserteennagel nemen?

Nr. Geen drugs of actuele zalven worden vereist. Sommige artsen kunnen actueel of mondeling medicijn samen met behandeling afhankelijk van uw situatie voorschrijven en hun diagnose, opnieuw slechts een arts kan een diagnose maken en de behandeling voor uw besmetting van de teennagelpaddestoel bepalen.

Zal ik na de paddestoelbehandeling van de laserteennagel kunnen lopen?

U zult uit het bureau kunnen lopen net zo goed aangezien u binnen liep, zou u een glimlach op uw gezicht zelfs kunnen hebben. De de paddestoelbehandeling zal van de laserteennagel u in geen geval berokkenen. De teennagels zijn dode cellen, richt de laser het leven paddestoel binnen de spijker. Tijdens de procedure zal een technicus u vragen om op om het even welk ongemak te wijzen, en zal als het wordt gevoeld de laserbehandeling dienovereenkomstig aanpassen. Gelieve te merken op dat elke arts de specifieke cursus van actie afhankelijk van hun diagnose en materiaal in kwestie zal bepalen.

Wat is de kosten voor de behandeling van de laserteennagel?

De kosten variëren door factoren zoals de strengheid van de besmetting, dikte van spijkers en plaats van het centrum. Tevreden om een lokaal centrum te contacteren om de kosten van de paddestoelbehandeling van de laserteennagel te bepalen.

Betaalt mijn verzekering voor dit?

Momenteel is de de paddestoelprocedure van de laserteennagel niet inbegrepen als ziektekostenverzekeringvoordeel in om het even welk plan wij waarvan kennen; nochtans, is het aanvankelijke voetoverleg vrij. De verzekeringsplannen zullen als de de paddestoelbehandeling van de laserteennagel een kosmetische/esthetische procedure beschouwen en daarom verstrekt geen dekking. Als u een Gezondheidsspaarrekening (HSA), Medische Individuele Pensioneringsrekening (Medisch IRA) of andere Flexibele Medische het Besteden Rekeningen (Medische FSA) hebt, kunt u voor de behandeling van de laserpaddestoel met deze fondsen betalen. Anders, kan de betaling met contant geld, krediet of debetkaart worden verricht. De meeste plaatsen zullen betaling door zorgkrediet schikken als u in financiering geinteresseerd bent.

 

 

De Machine van de de Lasertherapie van PERALAS 1064nm voor de Behandelingsprocedure van de Teennagelpaddestoel

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten