Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNail schimmel Laser Machine

De Machine van de de Paddestoelverwijdering van de laserteennagel, de Behandelingsmateriaal van de Chiropodistlaser

De Machine van de de Paddestoelverwijdering van de laserteennagel, de Behandelingsmateriaal van de Chiropodistlaser

Laser Toenail Fungus Removal Machine , Podiatrist Laser Treatment Equipment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Modelnummer: peralas 1064nm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 2 weken
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

De behandeling van de teennagelpaddestoel

Het gebruiken van Laser is de meest efficiënte manier om teennagelpaddestoel te genezen. Het van de hand doen de teennagelpaddestoel zal u het vertrouwen geven om uw voeten opnieuw bloot te stellen. De de Therapieklinieken van de laserspijker bieden onovertroffen deskundigheid inzake behandeling voor teenpaddestoel aan. 

 
De besmettingen van de teennagelpaddestoel zijn onooglijk en verwarrend – de besmette spijker wordt geel, dik en moeilijk te snijden. Maar de besmettingen van de teennagelpaddestoel zijn ook zeer gemeenschappelijk. Bovendien kan de besmetting van de spijkerpaddestoel zeer moeilijk zijn te behandelen. Tot voor kort, nam de gemeenschappelijkste behandeling voor teennagelpaddestoel pillen die levergiftigheid zouden kunnen veroorzaken en daarom periodieke bloedonderzoeken vereisen. Maar verscheidene jaren van onderzoek gaven geboorte aan een veel veiligere oplossing: Diodelaser. Deze veilige, snelle en pijnloze de laserbehandeling is van de spijkerpaddestoel zeer efficiënt gebleken te zijn in het elimineren van teennagelpaddestoel en vingernagelpaddestoel.
 
 
DE VOORDELEN VAN LASERbehandeling
  • Geen anesthesie of afschrijvingstermijn
  • Gewoonlijk slechts één die behandeling voor duidelijke spijkers wordt vereist

 

Het laserlicht richt de paddestoel onder de spijker en berokkent niet de spijker of de omringende huid

De de paddestoelbehandeling van de laserteennagel is een belangrijke doorbraak, die nieuwe hoop brengen aan miljoenen patiënten die aan dit probleem lijden. 

Behandeling voor Verklaarde de Behandelingsopties van de Teennagelpaddestoel

De spijkerpaddestoel (Onychomycosis) is een schimmelbesmetting van de spijker en het spijkerbed. Dit zou van voetschimmel of huidpaddestoel moeten worden onderscheiden waarin de paddestoel de huid op de voeten besmet. Ongeveer komt de helft spijkerwanorde als resultaat van de schimmelbesmetting voor. Daarom is de besmetting meer overwegend onder zieke of misvormde teennagels.

De spijkerbesmetting is gewoonlijk zeer blijvend en de behandeling is ingewikkeld. Bovendien kunnen de Besmettingen van de Teennagelpaddestoel verlegenheid wegens de misvormde en lelijke spijkers veroorzaken. De tekens van de teennagelpaddestoel omvatten een dik gemaakte spijkerplaat of nagelen bed, gele verkleuring van de spijkers, voetpijn en slechte die voetgeur door het schimmelpuin onder de spijker wordt veroorzaakt. De spijkers vaak worden dik en breekbaar en kunnen van het spijkerbed of de huid onder de spijker losmaken.

De spijkerpaddestoel begint gewoonlijk op het distale eind van de vingernagel of de teennagel. De besmetting spreidt dan aan het proximale eind van de spijker naar het spijkerbed uit. Tot slot spreidt de schimmelbesmetting aan andere teennagels uit, maar besmet zelden allemaal. De candida en de Dermatofyten zijn de gemeenschappelijkste paddestoelen die spijkerbesmettingen veroorzaken. Maar meestal, kunnen de combinatie paddestoelen en een vochtig milieu de paddestoelgroei versnellen. De individuen met zwakke immuunsystemen, zoals diabetespatiënten en bejaarde mensen, zijn vatbaarder voor teennagelpaddestoel.

De Machine van de de Paddestoelverwijdering van de laserteennagel, de Behandelingsmateriaal van de Chiropodistlaser

Gevaren van Spijkerpaddestoel

De besmetting van de spijkerpaddestoel veroorzaakt lelijk, dik en geel uw spijkers om te kijken, maar kan andere ernstigere complicaties ook veroorzaken. De teennagelpaddestoel kan voetpijn veroorzaken. De voetpijn wordt gewoonlijk slechter wanneer de besmetting van één besmette spijker aan andere uitspreidt. Een ander verwarrend symptoom van teennagelpaddestoel is slechte voetgeur als gevolg van paddestoelenpuin onder de spijker. Bovendien paddestoelloodsen van de spijker en de verspreiding overal uw huis. Dit paddestoel het afwerpen kan teennagelbesmettingen aan andere leden van uw huishouden veroorzaken. Daarom kwetst het grootste gevaar de mensen u houdt van.

Om deze redenen die wij hebben geadviseerd zo spoedig mogelijk beginnend de behandeling van de teennagelpaddestoel. Onze chiropodisten diagnostiseren en genezen duizenden patiënten van de spijkerpaddestoel elk jaar. Contacteer ons om over onze behandeling van de teennagelpaddestoel te leren en hoe onze artsen u kunnen helpen gezonde, duidelijke, paddestoel-vrije spijkers krijgen.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten