Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaserlipolysis machine

Lipolysis van de chirurgie Vrije Laser Machine, Vrije de Machinepijn van de Laser Vette Verwijdering

Lipolysis van de chirurgie Vrije Laser Machine, Vrije de Machinepijn van de Laser Vette Verwijdering

Surgery Free Laser Lipolysis Machine , Laser Fat Removal Machine Pain Free

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DIMED
Modelnummer: CHERYLAS 30w

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Laserlipo, of laserliposuction aangezien het soms riep, zijn een chirurgie vrij alternatief aan liposuction

 

Wat doet het?

De laserbehandeling bevordert de vette cel en verandert het in vloeibaar vet binnen de cel. Het vloeibare vet beweegt zich van binnenuit de cel door een tijdelijke die porie in het celmembraan wordt gevormd aan buiten de cel waar het in de tussenliggende ruimte tot geabsorbeerd door het lymfatische systeem is.

Dit resulteert in miljoenen vette cellen die kleiner worden zodat wordt de duim verminderd van de taille, de dijen, de heupen, de wapens en de rug. Ook tegelijkertijd aanhalend uw huid en behandelend cellulites en zwangerschapsstrepen. De vette cellen worden verwond in geen geval door dit proces.

Lipolysis van de chirurgie Vrije Laser Machine, Vrije de Machinepijn van de Laser Vette Verwijdering

Who de behandeling kan hebben?

Iedereen wie koppig vet op één van beide hun wapens, dijen, maag en iedereen wil verliezen wie wenst om zwangerschapsstrepen te behandelen en cellulite.

Wat zijn de voordelen van laserlipo?

  • Niet Invasief: Geen injecties, anesthesie of het sonderen
  • Geschikt: Gepresteerd als uit geduldige procedure.
  • Snel: Vergt minder dan een half uur zonder onderbreking of afschrijvingstermijn.
  • Het ontspannen: De massages kunnen spanning verlichten, bloedomloop spannen en verbeteren.
  • Verbetert de Huid: Geeft het een strakke gestemde verschijning en bevordert de productie van collageen.
  • Efficiënt: De meeste mensen zien resultaten na 6-8 zittingen.

FAQs

Heeft de behandeling om het even welke bijwerkingen?

De enige negatieve bijwerking mogelijke is het minder belangrijke kneuzen voor individuen met zeer gevoelige huid. Nochtans zijn er talrijke positieve bijwerkingen, zoals het verlichten van spiersoreness, het langzaam verdwijnen van zwangerschapsstrepen en littekenweefsel, verjongen en ontspannen voelen.

 

Hoe lang duurt een zitting?

Een zitting van laserlipo duurt 30 minuten.

 

Hoeveel zittingen moet ik resultaten te zien beginnen?

De resultaten variëren voor elke persoon, nochtans begint een gemiddelde persoon om de veranderingen na ongeveer 6-8 zittingen op te merken.

 

Hoeveel laserlipo heb ik nodig?

Een reeks van 15 zittingen zou een goed begin zijn om resultaten te bereiken. Nadat de gewenste blik wordt bereikt, volstaat een één keer per maand onderhoud voor de meeste individuen.

 

Hoe lang zou ik mijn behandelingen moeten voortzetten?

Wij stellen voor dat u behandeling als levensstijlverandering nadert. Enkel aangezien wij ons continu gesneden haar gaan hebben, hebben wij onze ook regelmatig behandelde cellulite nodig. Als wij niet het probleem op dergelijke manier aanpakken, cellulite zal terugkomen.

 

Kwetst laserlipo?

De rust verzekerde dat u in de best mogelijke handen bent. Met onze hoogst opgeleide therapeut, en vermogen van de machine van veranderende intensiteit, te hoeven u niet om in pijn te zijn. Het is een niet-invasieve, ontspannende behandeling die geen medische procedures impliceert.

 

Niet is op dieet genoeg - waarom de behandeling van Laserlipo?

Het op dieet zijn alleen heeft sommige grote nadelen als u minder eet, zult u gewicht verliezen waar het het gemakkelijkst is te verliezen: het gezicht, de borsten en het hogere lichaam (voor meeste gynoid of „peervormige“ de vrouwen). Nochtans, samen met het, kunnen uw rimpels benadrukte toe te schrijven aan het verlies van vet worden, en uw borst kan definitie verliezen, kunnen uw borsten met uitgebreide calorie verminderen en neerhangen en de eiwitbeperking, zal uw lichaam de spieren voor energie verzoeken, die een verlies van spiertoon zal veroorzaken. Dan, als u abrupt het eten van een hoop calorieën zonder het uitoefenen hervat, zult u de verloren spier met vet vervangen. Als, als vele vrouwen, uw probleemgebieden tot uw lager lichaam beperkt zijn, goed etend – de evenwichtige maaltijd en het hebben van een actieve levensstijl samen met het ontvangen van onze behandelingen zullen u toelaten om probleemgebieden precies te richten en te behandelen. Aangezien u gladmaakt en uw cijfer beeldhouwt, zult u uw vrouwelijke krommen – met inbegrip van uw jeugdige intact gezicht, borsten en billen – houden.

 

Kan iedereen de behandeling ontvangen?

Nr. Het is niet voor zwangere vrouwen, of mensen die bloedverdunners, mensen met van de bloedsomloop of vaatziekte, actieve kanker, en ook met besmettelijke progressieve ziekten, en AIDS nemen. Indien u een andere zorgen hebt, adviseren wij dat u uw Arts raadpleegt.

 

Ik ben zeer geschikt en neem actief aan sporten deel, heb kan ik nog vettige gebieden en door zadeltasdijen en een doorhangend uiteinde geteisterd – Lasermassage helpen zuigen?

De laser Lipo bestrijdt het vooral bestand, opgesloten vet dat typisch in de dijen, de heupen, de knieën, de buik en de hogere wapens wordt opgeslagen. Waar de lichaamsbeweging lukraak calorieën op gebieden brandt waar de vette energie de meeste het probleemgebieden van overvloedige, Laserlipo precies slims is, een nieuwe vorm gevend het lichaam volgens uw het een nieuwe vorm geven het lichaam volgens uw wensen en unieke behoeften. De vlakke, verzakkende billen en de dijen worden opgetild aangezien het omringende vet de contouren aan van wordt gegeven van en de kromme van de billen en de heupen wordt gebeeldhouwd.

 

Moet ik om het even wat goede resultaten krijgen doen?

Ja. Drank voldoende hoeveelheid water. U zult informatie tijdens uw vrij aanvankelijk overleg over de hoeveelheid water uw lichaamsbehoeften ontvangen.

 

Ook werkt deze behandeling aan mensen?

Absoluut. Alhoewel de mensen niet naar voren gebogen om zich zijn te ontwikkelen cellulite, zouden zij losse huid, of wat die vet kunnen hebben onder de huid wordt opgesloten, die door de behandelingen kan worden verbeterd. De klinische ervaring heeft uitstekende resultaten voor probleemgebieden zoals „liefdehandvatten“ en los pectoral weefsel getoond. Het is uitstekende huidtoner, daarom is het de beste keus om de huid na gewichtsverlies te behandelen dat in losse huid resulteerde.

 

Wat is het verschil tussen Laser Lipo & Liposuction?

De behandelingen van laserlipo zijn niet-invasief en verbeteren de gezondheid van bindweefsel. Liposuction is een Invasieve chirurgische die procedure op het verwijderen van diep vetweefsel uit een gebied wordt gericht. Onze behandelingen werkt samen met liposuction om de traumaoorzaak te minimaliseren door het doen schrikken en de ontsteking van de procedure en de gezondheid van het weefsel te verbeteren.

 

Zijn de resultaten permanent?

Als de factoren die de aanvankelijke voorwaarde veroorzaken niet worden veranderd, zal het weefsel terugkeren naar de staat het in vóór regelmatige oefening was, worden een een uitgebalanceerd dieet en 1-2 onderhoud van Laserlipo per maandbehandelingen geadviseerd helpen de resultaten bereikt houden.

 

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten