Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaserlipolysis machine

1210nm laserlipolysis Machine voor Vette Verwijdering, Laser Bijgestane Liposuction-Machine

1210nm laserlipolysis Machine voor Vette Verwijdering, Laser Bijgestane Liposuction-Machine

1210nm Laser Lipolysis Machine For Fat Removal , Laser Assisted Liposuction Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed
Modelnummer: CHERYLAS 1210

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Laserlipolysis (die ook als Laser wordt stond Lipolysis of Laser Lipo) bekend bij verwijst naar een groep procedures gelijkend op liposuction in zoverre dat zij ongewenst vet door middel van een kleine buis, of cannula verwijderen, die in het lichaam wordt opgenomen en fundamenteel uit het zuigen van het vet. Dat is waar de gelijkeniseinden - laserlipolysis gebruikt een laser bij het uiteinde van cannula aan hitte en smelt het vet alvorens het uit suctioning. De gebruikte lasers zijn specifiek weefsel zodat zij slechts de vette cellen zenuwen verlaten en andere onbeschadigde weefsels die richten. Verder, is de spanning op het lichaam zo klein dat slechts de lokale anesthesie nodig is, eerder dan algemene anesthesie die met traditionele liposuction wordt gebruikt. Laserlipolysis de chirurgie wordt beschouwd als minder invasief dat liposuction en het minder terugwinningstijd vereist, met de meeste patiënten bekwaam terugkeren om de volgende dag te werken.

1210nm laserlipolysis Machine voor Vette Verwijdering, Laser Bijgestane Liposuction-Machine

Tijdens de volgende 24 uren, zal er een lossing van vloeistof van de uiterst kleine insnijdingen zijn die in het lichaam voor de procedure worden gemaakt.

Dit is normaal en zou geen oorzaak voor alarm moeten zijn. De patiënt zal pijnlijk en kneust die voor een paar dagen na de liposuctionprocedure voelen.

Voor de eerste vijf dagen na de procedure, zal de patiënt het compressiekledingstuk, rust, drankvloeistoffen, en niet douche moeten houden of baden. De patiënten zouden om de twee uren moeten bewegen om de vorming van bloedstolsels te verhinderen. Dit zal ook helpen om vloeistoffen te houden bewegend in het lichaam en het zwellen te verminderen.

Voor de vijfde dag, zal de patiënt terugkeren naar het bureau voor een postoperatief bezoek. Het compressiekledingstuk zal worden verwijderd zodat kan de patiënt worden onderzocht. Voor de volgende tien dagen, zal het kledingstuk moeten 24 uur per dag worden gedragen en slechts voor het overgieten worden verwijderd. De patiënt zal licht door zich te lopen of uit te rekken kunnen uitoefenen.

De patiënt kan terugkeren om de tweede week na de procedure te werken. Tijdens de derde en vierde weken na de procedure, kan het kledingstuk 12 uren worden gedragen per dag. Bij de vierde week, kunnen de normale activiteiten en het uitoefenen hervatten. Het kan verscheidene maanden vergen voor op te lossen zwellen en de resultaten van liposuction worden volledig geopenbaard.

1210nm laserlipolysis Machine voor Vette Verwijdering, Laser Bijgestane Liposuction-Machine

 

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten