Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser

Hoge Macht het Materiaal van de de Lasertherapie van de 60 Watts Hoge Intensiteit/de Behandeling van de Machinepijn

Hoge Macht het Materiaal van de de Lasertherapie van de 60 Watts Hoge Intensiteit/de Behandeling van de Machinepijn

High Power 60 Watts High Intensity Laser Therapy Equipment / Machine Pain Treatment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimed Laser
Modelnummer: Peralas/Cherylas

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode -modus: 30w/60w 980nm
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit Dimensies: 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Garantie: twee jaar

 

 

Hoge Macht van de de Lasertherapie van de 60 Watts Hoge Intensiteit de Behandeling van de de Machinepijn

 

De Machine van de hoge Machts60watts Laser voor Pijnbehandeling

 

De lasertherapie wordt gebruikt voor de hulp van pijn, om het helen te versnellen en ontsteking te verminderen. Wanneer de lichtbron tegen de huid wordt geplaatst, doordringen de fotonen verscheidene die centimeters en worden door mitochondria, de energie worden geabsorbeerd veroorzakend een deel van een cel. Deze energie voorziet vele positieve fysiologische reacties van brandstof resulterend in de restauratie van de normale celmorfologie en functie. De lasertherapie is met succes gebruikt om een brede waaier van medische voorwaarden, met inbegrip van musculoskeletal problemen, artritis, sportblessures, postchirurgische wonden, diabeteszweren en dermatologische voorwaarden te behandelen.
Het centrale doel van lasertherapie is de cel te bevorderen om zijn natuurlijke functies, maar aan een verbeterd tarief uit te voeren. Gericht in hemoglobine en cytochrome c oxydase, kon de laser van de hoge machtsdiode de ademhaling en dan in resultaat helpen een goede prestatiestherapie hebben. In scherp contrast aan „Koude lasers“ die geen gevoel of sensatie verstrekken, zal de de lasertherapie van de hoge machtsdiode het warme en gladmakende voelen verstrekken.
In tegenstelling tot vele farmacologische behandelingen die pijn maskeren of slechts de symptomen van ziekte richten, behandelt de Lasertherapie de onderliggende voorwaarde of de pathologie om het helen te bevorderen. Dit betekent dat de behandelingen efficiënt zijn en de voordelen van Lasertherapie zijn langdurig.

Hoge Macht het Materiaal van de de Lasertherapie van de 60 Watts Hoge Intensiteit/de Behandeling van de Machinepijn

 

Veelvoudige Behandelingstoepassingen. Maximum Therapeutische Resultaten.

 

ONTSTEKING: Verminderd

Photobiomodulation is Anti-Inflammatory en verhoogt de ontstekingsbemiddelaars zoals macrophages, neutrophils, en lymfocyten die versnellen en het ontstekingsproces oplossen. Het onderzoek heeft gevolgen bij het verminderen van ontsteking producerend cytokines zoals interleukin-1 gedocumenteerd. Tegelijkertijd, heeft Photobiomodulation getoond om schadelijke vrije basisniveaus te verminderen door ZODEniveaus (Super Oxydasedismutase) te verhogen. Dit helpt pijnlijke ontsteking onder controle krijgen door de cellen en de enzymen te richten die ontsteking slechter maken.

 

PIJN: Sneller verminderd met Duurzamere Hulp

Photobiomodulation levert een anti-Pijn of een Pijnstillend voordeel op. Het vermindert zenuwgevoeligheid door te verminderen bradykinin; een pijn die chemisch product onthult. Het normaliseert ionenkanalen [cellulaire portiers] en versies endorphins [de natuurlijke de pijnverlichter van het lichaam] en enkephalins [verwant met endorphins] van de hersenen en de bijnier die een pijnstillend effect veroorzaken. Photobiomodulation heeft een ook pijn-blokkerend effect op bepaalde zenuwvezels en vermindert zenuwgevoeligheid.

 

VASCULAIR SYSTEEM: Verhoogde Angiogenese en Neovascularization

Photobiomodulation verstrekt een anti-edemic effect veroorzakend het bloedvat en de lymfatische schepen om in een proces te verwijden genoemd vaatverwijding. Het behandelde gebied ondergaat een proces van angiogenese, of de groei van nieuw klein bloedvat. Dit laat meer voedingsmiddelen toe om aan het verwonde gebied worden geleverd en helpt ook verwijdering van afval van dode of beschadigde cellen. Het verbeteren van de drainage door de lymfatische schepen en de aders helpt ook met het verwijderen van het bovenmatige zwellen.

 

CELLEN: De metabolische Verhoogde Groei

Photobiomodulation leidt tot hogere output van specifieke enzymen, de grotere zuurstof en ladingen van het voedseldeeltje voor bloedcellen. Dit resulteert in het activeren van cellen en bevordert de juiste molecules in het doelgebied terwijl het verhogen van weefseloxygenatie, ATP (adenosine-tri-fosfaat), synthese (energieverwezenlijking) en intercellulaire uitwisselingen. Dit proces verhoogt de energie beschikbaar aan de cel zodat de cel voedingsmiddelen kan sneller overnemen en afvalprodukten van de hand doen. Dientengevolge, worden de cellen van pezen, ligamenten, zenuwen en spieren sneller hersteld.

 

STAMcellen: Verhoogde Activering

Photobiomodulation verhoogt het aantal stamcellen, dat het helende proces verbetert.

 

IMMUUNSYSTEEM: Bevorderde Immunoregulation

Photobiomodulation heeft een direct effect op het immuunsysteem door stimulatie van immunoglobulins en lymfocyten. De laserenergie wordt geabsorbeerd door chromophores (moleculeenzymen) die aan het laserlicht reageren. Het enzym flavanone-nucleotide wordt geactiveerd en begint de productie van ATP (adenosine-tri-fosfaat), die de belangrijkste drager van celenergie en de energiebron voor alle chemische reacties in de cellen is.

 

ZENUWEN: Betere Functie en Regeneratie

Photobiomodulation verhoogt de proliferatie van de groeifactoren die neuronen het ontspruiten en myelinvorming voor optimale zenuwterugwinning bevorderen. De zenuwen staan uw hersenen toe met uw lichaam en uw lichaam communiceren om met uw hersenen te communiceren. Wanneer uw lichaam in pijn is, in het bijzonder als het chronisch is, houden op de zenuwen ook werkend. De langzame terugwinning van zenuwfuncties in beschadigd weefsel kan in verdoofdheid en geschade lidmaten resulteren. Photobiomodulation helpt de transmissie van het zenuwsignaal verbeteren en versnelt het proces van reconnection van de zenuwcel, die de omvang actiepotentieel verhoogt om spieractie te optimaliseren.

 

SPIEREN: Weefselreparatie en Regeneratie

Photobiomodulation doordringt diep in weefsel en bevordert cellulaire reproductie en de groei die in reparatie van beschadigde spiervezels en activering van myogenic satellietcellen resulteren die tot regeneratie van spierweefsel leiden.

 

HET CPRA-WEEFSEL: Collageenproductie

Photobiomodulation verhoogt collageenproductie die het juiste groepering en remodelleren van collageen toestaat, dat de vorming van littekenweefsel na weefselschade van herhaalde motieverwondingen, besnoeiingen, krassen, bedelaars of chirurgie vermindert. Door behandeling vroeg te krijgen, kan het de opeenhoping van littekenweefsel verhinderen en is voordelig voor gescheurde ligamenten, pezen of spieren, of post-chirurgie. Met minder weefsel dat met littekens bedekt, is er verminderde chronische pijn vaak verbonden aan littekens.

 

VERBINDINGEN: Kraakbeenproductie

Photobiomodulation veroorzaakt een stijging van chondrocyte en collageenproductie. Dit staat beter kraakbeendeposito en gezamenlijke functie toe.

 

WONDEN: Versneld helen

Photobiomodulation bevordert Fibroblastontwikkeling in beschadigd weefsel. (De Fibroblasten zijn de bouwstenen van collageen, dat in wond helend overheersend is). Het collageen is de essentiële die proteïne wordt vereist om oud weefsel te vervangen of weefselverwondingen te herstellen. De bovendien grotere sterkte van nieuw weefsel (betere treksterkte), komt voor dat tegen verdere analyse of weefselschade beschermt.

 

BEENDEREN: Versnelde reparatie

Photobiomodulation leidt tot proliferatie van osteocytes en het remodelleren van been extracellulaire matrijs resulterend in versnelde beenreparatie.

 

TREKKER EN ACUPUNCTUURpunten: Bevorderd

Photobiomodulation is efficiënt in het elimineren van pijnlijke trekkerpunten. Het is ook een andere behandelingsoptie om acupunctuurpunten zonder het ongemak te bevorderen verbonden aan het needling.

 

 

SCHERPE EN CHRONISCHE PATHOLOGIE:  Vastbesloten

Zowel antwoordt de scherpe als chronische pathologie goed aan het fotochemische die mechanisme van actie door Photobiomodulation wordt verstrekt en vaak het handelbare tot resulteren in een beduidend betere levenskwaliteit verstrekt of gemaakt.

FAQ

HOEVEEL BEHANDELINGEN NODIG ZIJN EN IS DE THERAPIE VEILIG?

De Dimed-Lasertherapie veroorzaakt passende resultaten. Voor de meeste SCHERPE voorwaarden is 6-8 behandelingen dat alles is nodig. De chronische aandoeningen duren en zouden langer 10 of meer zittingen kunnen vereisen. Terwijl dit de gemiddelden zijn, is elke persoon uniek en de helende tijd varieert door persoon en voorwaarde. Voor die met chronische degeneratieve pathologie wordt de onderhoudstherapie geadviseerd. De lasertherapie is in gebruik meer dan dertig jaar rond de wereld geweest. Er zijn bijna geen gemelde bijwerkingen geweest. Nu en dan die kunnen sommige oude verwondingen of pijnsyndromen worden verergerd voelen voor een paar dagen, aangezien de helende reactie actiever wordt na een laserbehandeling.

 

HOE LANG DE BEHANDELING ZAL DUREN EN HET PIJNLIJK ZAL ZIJN?

Afhankelijk van de voorwaarde, zullen de behandelingstijden voor dit drug-vrije, niet-invasieve procedure gemiddeld duren - 10 minuten maar is gebaseerd op de grootte van gebied, nodig diepte van penetratie en voorwaarde die wordt behandeld. De meeste patiënten merken warm op, vaak kalmerend het voelen. Er is geen pijn verbonden aan een behandeling.

 

WELK VOORDEEL HEEFT DIMED – DE THERAPIE VAN DE HOGE DOSISlaser OVER ANDERE VORMEN VAN BEHANDELING MET INBEGRIP VAN LAGERE MACHTSklasse IV LASERS?

Vereist de de Lasertherapie van de Dimed Hoge Dosis niet het gebruik van drugs of chirurgie, en er zijn geen gevaarlijke bijwerkingen of risico's. Bovendien Dimed-versnelt de Lasertherapie beduidend behandelingsresultaten wanneer vergeleken bij traditionele behandelingsmodaliteiten. Dit komt wegens zijn capaciteit voor om weefselregeneratie te bevorderen. Wanneer vergeleken bij andere Klasse IV de lasers, Diowave kunnen beduidend grotere dosering leveren van het helen van energie aan veel grotere diepten. Er is geen pathologie te diepgeworteld voor de Dimed-Laser om te bereiken.

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten