Co. van de de Lasertechnologie van Wuhandimed, Ltd

Dimedlaser - Proffessional-Vervaardiging van Medische Lasers

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende therapiemateriaal van de hoge intensiteitslaser

Het draagbare Materiaal van de de Lasertherapie van de 30 watts Hoge Intensiteit, Behandeling van de het Weefsellaser van 980Nm de Diepe

Het draagbare Materiaal van de de Lasertherapie van de 30 watts Hoge Intensiteit, Behandeling van de het Weefsellaser van 980Nm de Diepe

Portable 30 watts High Intensity Laser Therapy Equipment , 980Nm Deep Tissue Laser Treatment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimedlaser
Modelnummer: Peralas-ii

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: 2950USD/set
Verpakking Details: Het geval van het aluminiumwiel met kartondoos
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50UNITS/MONTH
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Lasernaam: De Therapie van de hoge Intensiteitslaser Laser Type: De Laser van de GaAlAsdiode
golflengte: 980nm Maximummacht: 30Watts
Werkingsmodus: CW, kiest of herhaalt Impuls uit

 

 

Draagbare de Lasertherapie van de 30 watts Hoge Intensiteit, Behandeling van de het Weefsellaser van 980nm de Diepe

 

De Eigenschappen van het lasersysteem en Hoogtepunten

De peralas-Ii Reeks is een speciaal ontworpen lasersysteem dat superieure Therapiebehandelingen kan uitvoeren. Door sondes eenvoudig te schakelen en behandelingsprotocollen in de gemakkelijk te gebruiken touch screensoftware te veranderen, zal het peralas-Ii Lasersysteem bezig blijven het werken voor u de hele dag door… Deze veelzijdigheid maakt tot het de perfecte pasvorm voor enkel over om het even welke medische praktijk, ongeacht discipline.

Het peralas-Ii Systeem van de Reekslaser is gemakkelijk vervoerbaar, voor zich het moeiteloze bewegen tussen behandelingsruimten, en omvat een goed ontworpen reisgeval op wielen voor vervoer van plaats aan plaats.

 

Het peralas-Ii Lasersysteem is het populairste Dimed-lasermodel. Uniek kenmerkend de breedste laservermogensklasse van 1 tot 30 watts therapeutische output, verstrekt het de „bevoegdheid om behandelingsopties“ uit te breiden, resulterend in optimale beheerde doseringsniveaus. Het leveren van optimale dosering van het helen van therapeutische energie is een sleutel aan klinisch succes en om een belangrijke rol getoond te zijn in het bereiken van betrouwbare en positieve therapeutische resultaten. Opnemend een groot kleurentouch screen met makkelijk te gebruiken software, zal het peralas-Ii Lasersysteem bezig blijven het werken voor u de hele dag door ongeacht geduldige voorwaarde of de behandeling vergde de veelzijdigheid en het vermogen van het peralas-Ii Lasersysteem heeft tot het het gezochte lasersysteem door vele medische praktijken gemaakt. Het peralas-Ii Lasersysteem is vervoerbaar, met een douane rollende kar zich tussen behandelingsgebieden te bewegen, en omvat een goed ontworpen mobiel reisgeval op wielen voor vervoer van plaats aan plaats.

 

 

HOOG - DE DIODEtechnologie VAN DE KWALITEITSlaser

De laserdioden zijn het hart van de lasereenheid en voor hoge niveaus van kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid geselecteerd. Kenmerkend technologie in vaste toestand, worden zij vervaardigd in Duitsland door Dilas, Inc. een erkende leider wereldwijd voor het produceren van de hoogste het presteren dioden. Dit verzekert het superieure werkende leven resulterend in besparingen op lange termijn in bedrijfskosten. De zelf-Kaliberbepalingseigenschap vereist geen routineonderhoud die extra besparingen en waarde verstrekken.

 

MAXIMUMwaaier VAN MACHTS (WATTS) NIVEAUS

De veelvoudige machts (watts) niveaus zijn beschikbaar in de verschillende modellen van de machtsconfiguratie bij 1-30 watts. Deze drijven (watts) niveaus aan kunnen meer energie beduidend verstrekken dan andere therapeutische lasers. De lasermodellen de van het hogere machts (watts) niveau verstrekken snellere behandelingstijden en levering van optimale therapeutische dosering, een verbeterde capaciteit om moeilijke voorwaarden, en verbeterde klinische resultaten te behandelen.

 

GROOT KLEURENtouch screen

De sluitsteen van alle verrichtingen van de lasertherapie is touchscreen die een overzicht, volledig LCD van de kleuren hoge resolutie paneel kenmerken. Het buitengewoon brede het bekijken gebied verstrekt een vlotte, snelle en moeiteloze aanrakingservaring, terwijl het waarborgen van betrouwbaarheid, leesbaarheid en veiligheid. De het schermhelderheid kan elk werkend milieu worden aangepast en worden aangepast.

 

Hoe de werken van de lasertherapie?

Één belangrijke manier waarin de lasertherapie energie toevoegt is door fotonabsorptie door mitochondria. Mitochondria kunnen laserlicht absorberen dat dan een reeks reacties activeert om meer cellulaire energie in de vorm van adenosine trifosfaat (ATP) te verhogen en op te slaan. Door energie te verhogen beschikbaar in deze gemakkelijk toegankelijke vorm, kan het laserlicht de biologische functie van cellen, weefsel, en systemen zeer bevorderen en zelfs totale essentiële energie door het individu opheffen.

 

Biologische Gevolgen:

  • Tegen ontstekingen

De lasertherapie heeft een anti-edemic effect aangezien het vaatverwijding veroorzaakt, maar ook omdat het het lymfatische drainagesysteem (afvoerkanalen gezwelde gebieden) activeert. Dientengevolge, is er een vermindering van zwellen veroorzaakt door het kneuzen of ontsteking.

 

  • Anti-pijn (Pijnstillend middel)

De lasertherapie heeft een hoog gunstig die effect op zenuwcellen die pijn blokkeren door deze cellen aan de hersenen wordt overgebracht en dat zenuwgevoeligheid vermindert. Ook, wegens minder ontsteking, zijn er minder oedeem en minder pijn.

 

  • Versnelde Weefselreparatie en de Celgroei

De fotonen van licht van lasers doordringen diep in weefsel en versnellen cellulaire reproductie en de groei. Het laserlicht verhoogt de energie beschikbaar aan de cel zodat de cel voedingsmiddelen kan sneller overnemen en afvalprodukten van de hand doen.

 

  • Betere Vasculaire Activiteit

Het laserlicht zal beduidend de vorming van nieuwe haarvaten in beschadigd weefsel verhogen dat snel het helende proces versnelt, wonden sluit en littekenweefsel vermindert.

 

  • Verhoogde Metabolische Activiteit

De lasertherapie leidt tot hogere output van specifieke enzymen, de grotere zuurstof en ladingen van het voedseldeeltje voor bloedcellen.

 

  • Trekkerpunten en Acupunctuurpunten

De lasertherapie bevordert de punten van de spiertrekker en acupunctuurpunten op een niet-invasieve basis die musculoskeletal pijnhulp verstrekken.

 

De naverkoopdiensten:

Wij verstrekken u twee jaar garantie voor het laserapparaat en één jaargarantie voor handstukken en vezel Optische Kabels van de datum van verzending.

 

Lasernaam Peralas-II
Lasertype De Laser van de GaAlAsdiode
Golflengte 980nm
Maximummacht 15W/ 20W/30W
Verrichtingswijze CW, kiest of herhaalt Impuls uit
Impulsduur 10us- 3s
Herhalingstarief 0.2Hz- 50KHz
Proefstraal Rode Diodelaser van 650nm, Macht<5mw>
Controlewijze Waar Kleurentouch screen
Transmissiesysteem Medische Vezels 400nm met SMA905-Schakelaar
Afmetingen 305 (W) *270 (L) *145 (H) MM
Gewicht 3Kg

Contactgegevens
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: 86-27-59706608

Fax: 86-27-59706608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten